Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War of the Worlds

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Enteresan bir yaklaşımmış. Sonuçta ödülü oyunculuk için veriyorsun özel hayatta ki düzenliliği için değil ki.

Bu arada ilginç bir anektod: Oscar'ın kimlere verileceğini belirleyen jüri tam 2000(iki bin) kişiden oluşuyor ve Academy dışında kimse oylamayı yapan insanların kim olduğunu bilmiyor.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 05 Şubat 2005 19:56 tarihinde demiş ki:
Enteresan bir yaklaşımmış. Sonuçta ödülü oyunculuk için veriyorsun özel hayatta ki düzenliliği için değil ki.

Bu arada ilginç bir anektod: Oscar'ın kimlere verileceğini belirleyen jüri tam 2000(iki bin) kişiden oluşuyor ve Academy dışında kimse oylamayı yapan insanların kim olduğunu bilmiyor.

Thats Right[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

sonu bence değiştirilir yoksa bosuna yaparlar bence de.
sonunu değiştirmek te zor değil heralde yuzuklerın efendisinde nasıl değiştirdiler se bazı yerlerı bundada degısrtırıler[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 05 Şubat 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
Academy neden Tom'u sevmiyor anlayabilmiş değilim. Cruise özellikle "Last Samurai" deki performansılya en azından Oscar'a aday olmayı hakediyordu diye düşünüyorum.

akademiden ben de hoşlanmıyorum ama geçen yıl sean penn oscarı haketmişti (mystic river)[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Sosyal ağlarda paylaş

Penn de gerçekten başarılı bir oyun sergilemişti ama kimse Cruise'un en az Penn kadar güzel bir oyunculuk sergileyemediğini söyleyemez. E ama elbette academy ve bizim yaklaşımlarımız arasında fark oluyo :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 16 Ekim 2004 22:43 tarihinde demiş ki:
abi spielberg böle bi filmi tabi ki de inanılmaz bi bütçeyle çeker ya. ama konu pek spielberg e göre deil. o genelde kendi hayal gücüyle bişeler yaratır, bu şekilde hazır bi konsept üstüne nası yapar da kendi stilini yansıtır bilemiyorum

cih cih cih olur mu şuanda mesela kanal d de arada yayınlanan taken die bi dizi war et lerle alakalı o spielberg ün çektiği bi dizi adam hayal ürünü olan şeyleri çekmio direkt adam içerden bilgi alıo filan[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm saol teaser için güzelmiş fakat büyük bi hata buldum ve Spielberg'e yuh dedim adam uzaylı yıkımdan kaçarken vanın içinde oğlu ve kızı yok:D[önde oğlunun oturması lazım arkadada kzının en azından kafasının gözükmesi lazım bidaha yuh!][signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 05 Şubat 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
Academy neden Tom'u sevmiyor anlayabilmiş değilim. Cruise özellikle "Last Samurai" deki performansılya en azından Oscar'a aday olmayı hakediyordu diye düşünüyorum.

Academy' nin Tom Cruise' dan hoşlanmadığı tamamen bir şaçmalıktır. Eğer öyle olsaydı Magnolia' da aday olamazdı ki Magnolia filmindeki performansı bu gune adar kayda değer hemen hemen tekdir ki onda da aday oldu zaten.
Last Samurai' de guzel olan Tom Cruise' nin oyunculuğu değil yardımcı oyuncu olan Ken Watanabe' nin oyunculuğu ve Japon kütürünün o eşsiz güzelliğidir. Tom Cruise' nin baştan sonra kameraya yaptığı karizma değil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros_Laorx, 14 Şubat 2005 02:55 tarihinde demiş ki:
hmmm saol teaser için güzelmiş fakat büyük bi hata buldum ve Spielberg'e yuh dedim adam uzaylı yıkımdan kaçarken vanın içinde oğlu ve kızı yok:D[önde oğlunun oturması lazım arkadada kzının en azından kafasının gözükmesi lazım bidaha yuh!]

Fragmanlarda gördüğün görüntülerle "hatam buldum" diyemezsin. Sahnenin nasıl geliştiğini bilmiyorsun ki diyesin. Araçtan iniyorlar demekki. Hata değil yani.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...