Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saat mi Sıhat mi =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim kuzen gecen sey dedi koptum yılbası geyigi dönüyo iste herseyin bası sihat saglik falan kuzen onu saat olarak anlamıs anne herseyin bası saat saglık ben saat istiyorum diye geziniyodu :D[signature][hline]| Msn |
Andoria Staff Member
Daniel
Mesaj tarihi:
@dory; kimse zaten sihhatler olsun demezz saatler olsun der ama saatler olsun diyede yazilmaz tabi net diliyle farkli eyvallah a eiwallah diyenimiz cok kapisch ?[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
ben saatler olsun sanıyordum ama, yani "saatlerce sursun hep temiz kal" anlamında:/[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory?
When you do, I hope you smile and hold that memory a while
Mesaj tarihi:
Eğer banyodan saçını kuramadan çıktıysan Sıhhatler olsun
Kurulayıp çıktıysan saatler olsun denir[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
valla benim soyledigimin anlamı daha guzel
*!kıvırmaya calişir*

ehuhum, rezil olduk:)[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory?
When you do, I hope you smile and hold that memory a while
Mesaj tarihi:
abi ne kastınız ya bence sıhhat insanın kendine yakışanı giymesidir:D[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye
ne namaz kılmaya ne dua etmeye
eskiden bir kilim aşırmıştım camiden
o eskidi, gittim yenisini yürütmeye
ömer hayyam
Mesaj tarihi:
sıhat kaç ?[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 30 Aralık 2005 13:07 tarihinde demiş ki:
"saatler olsun" diye telafuz edilir genelde.

*!hemen edebiyat bilgisini konuşturur*
bu olayın adı boğumlanma kusurudur. seninde belirttiğin gibi toggie kardeş aslı "sıhhatler olsun"dur.

bu engin bilgiler edebiyatın karneme 3 düşmesini engelleyemedi ya üffffff =(((([signature][hline]*!AZ-BIY-CAV-ÇÜ-DU-ET-FIŞ-GAS-ĞIR-ITÖ-İTO-JÖN-KAM-LAL*
Mesaj tarihi:
said:
Muhallebi, 30 Aralık 2005 12:59 tarihinde demiş ki:
saat zaten sen yanlış biliosun.

çok biliyosun sen.bide güvenin tam yani sıhat olamaz.hahah cem yılmaz bile dalga geçmiştir bu cümleyle.tabikide sıhhat.bi kere saatin bi anlamı yok ordan da çıkartabilirsiniz.hala saat zannedenler varya gülüyorum[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!

[Bu mesaj unac tarafından 30 Aralık 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sıhhatler olsun denir.[signature][hline]Voic3
Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki:
birsey biliyorsan soyle alim desinler
bilmiyorsan sus adam desinler...
newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki:
Çelik Ayna
  • Yeni Oluştur...