Daniel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Benim kuzen gecen sey dedi koptum yılbası geyigi dönüyo iste herseyin bası sihat saglik falan kuzen onu saat olarak anlamıs anne herseyin bası saat saglık ben saat istiyorum diye geziniyodu :D[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 saat zaten sen yanlış biliosun.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ikiside değil sıhhat:P[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben saatler olsun derim?[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Traştan sonra ıslak saçla hasta olma diye iyi sıhhatler denir hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 @dory; kimse zaten sihhatler olsun demezz saatler olsun der ama saatler olsun diyede yazilmaz tabi net diliyle farkli eyvallah a eiwallah diyenimiz cok kapisch ?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sıatler olsun gibi ince bir söyleniş farkı oluyor gibi :) ayrıca "sıhhat sağlık" demek de anlatım bozukluğu oluyor..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 "sıhhatler olsun"dur dogrusu. ama "saatler olsun" diye telafuz edilir genelde.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben saatler olsun sanıyordum ama, yani "saatlerce sursun hep temiz kal" anlamında:/[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 @dory; o senin aklinin sana oynadigi ufak bir oyun =PpP[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bende hep saatler olsun diye biliyordum bir vakite kadar :P[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: toggie, 30 Aralık 2005 13:07 tarihinde demiş ki: "sıhhatler olsun"dur dogrusu. ama "saatler olsun" diye telafuz edilir genelde. budur... bkz. www.tdk.gov.tr[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Eğer banyodan saçını kuramadan çıktıysan Sıhhatler olsun Kurulayıp çıktıysan saatler olsun denir[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 valla benim soyledigimin anlamı daha guzel *!kıvırmaya calişir* ehuhum, rezil olduk:)[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory? When you do, I hope you smile and hold that memory a while Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sıhat[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları fistanfmhttp://fistan.hamsite.com:8000/listen.pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 türk dil kurumu sözlüğüne bakmak lazım kesin bir sonuç için :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 abi ne kastınız ya bence sıhhat insanın kendine yakışanı giymesidir:D[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sıhat kaç ?[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sıhat o_O[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dome Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: toggie, 30 Aralık 2005 13:07 tarihinde demiş ki: "saatler olsun" diye telafuz edilir genelde. *!hemen edebiyat bilgisini konuşturur* bu olayın adı boğumlanma kusurudur. seninde belirttiğin gibi toggie kardeş aslı "sıhhatler olsun"dur. bu engin bilgiler edebiyatın karneme 3 düşmesini engelleyemedi ya üffffff =(((([signature][hline]*!AZ-BIY-CAV-ÇÜ-DU-ET-FIŞ-GAS-ĞIR-ITÖ-İTO-JÖN-KAM-LAL* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben ne saatler olsun derim ne sıhhatler olsun. "parlamışın?!" derim keser atarım.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Muhallebi, 30 Aralık 2005 12:59 tarihinde demiş ki: saat zaten sen yanlış biliosun. çok biliyosun sen.bide güvenin tam yani sıhat olamaz.hahah cem yılmaz bile dalga geçmiştir bu cümleyle.tabikide sıhhat.bi kere saatin bi anlamı yok ordan da çıkartabilirsiniz.hala saat zannedenler varya gülüyorum[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! [Bu mesaj unac tarafından 30 Aralık 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sıhhat yazılır , saat okunur :/[signature][hline]Love is the Dance of Eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Saat ..? Sıhhat abı saglık sıhhat denır hatta[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sıhhatler olsun denir.[signature][hline]Voic3 Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki: birsey biliyorsan soyle alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler... newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki: Çelik Ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar