Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi [Yeni Sezon]

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar geçen haftaki bölümde
evinde oturan bi adamın kapısı çaldı ve göz deliğinden susturucuyla öldürüldü.
Kim o?[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me.
All of my hate cannot be found,
I will not be drowned by your thoughtless screaming,
So you can try to tear me down , beat me to the ground,
I will see you screaming..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
only_devil, 23 Aralık 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
o parfümü sıkması manyak 1 şeydi ya.tabii elin baronlarının baronu 1 farkı olacak.kulak arkasına ve bileklerine mi sıkacak?:D:D

Hatırlamıyorumda bir filminde görmüştüm o şekilde parfüm sıktığını o filmi izleyeli 2 yıl mı ne oldu parfümü bazen öyle sıkardım =) çok şekil bir olay.

Bu haftaki bölüm son bölümü değil mi ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

son sanırım yarın efsane bitiyo :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

şaka maka bitiyo yaw :([signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

fena optu sharon[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten nası çıkçaklar[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...