Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DKP'nin azizlikleri

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

artar abi artar
ordan cikiyo zaten WE NEED + HEAL FOR MEND PET FFS geyigi : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam aslinda dusununce akla baska soru geliyor...

Simdi bu ablada zaten Zinrokh varmis. Ustu tamamen Tier 2 ve diger parcalar da su an olabilecekler arasinda en iyileri. Ranged silahi da ayni sekilde. Su an yapabilecegi tek `upgrade` Ashkandi. Eger bu ciktiginda da almayacaksa bu abla neden raid yapiyor ki BWL'ye? Yani ben vermezdim ama bu ablanin degil bunu ona veren officerlarin ya da dkplerini ota boka harcayan, birbirlerini sacma sapan bir sekilde konusmadan anlasmadan outbid yapan Warriorlarin sucu bu durum.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

wish o ablamda Zinrokh haricinde sunlar da vardi bak hatta incelemesi de surda

said:
Penthesilea, 28 Aralık 2005 15:25 tarihinde demiş ki:
Vana'da Crul'shorukh, Edge of Chaos ve Doom's Edge vardi. Ikisi bir arada 20 stam ve agi enchant ile 128 attack power (ve daha cok crit tabiki)veriyor. Oysa enchantli bir sekilde Ashkandi 33 stam ve 116 ap veriyor.

Bana cok anlamsiz geldi yani.
[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeMiRMaSKe, 29 Aralık 2005 12:22 tarihinde demiş ki:
...ama her eşya için öncelik olması lazım. Bir bow/gun/crossbow'u warrior ve roguelarda kullanabiliyor sizin çok istediğiniz o ranged weapon'ı bir warrior ya da rogue dkp ile sizden alsa naasıl hissederdiniz? Sonuçta onlarda kullanabiliyor..
said:
Mirage, 29 Aralık 2005 12:40 tarihinde demiş ki:
Hayır böyle bir şey için ciddi ciddi tartışılması bile gereksiz bence.
[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız:
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sormayin Warriorlari arasinda turk de var ve Agliyolar.Warirolar napsin bi wrath setiin pesine dusmusler bi yandan kendilerini tatmin etmek icin Pvp itemi topluyolar ee noluyo Dkp 0 ^^ asakandi de Vanaya kaliyo :P zaten o guilde asakandiye ihtiyaci olan sanirim sadece 2 warrior war su an.Gerisinde zaten uber weaponlar var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
scorch, 29 Aralık 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
özet nokta = hunter melee yeteneklere sahip classlarin hepsinden zayiftir -bole silahlarla 1000 crit cikarmak aksini göstermez-

hunterin melee amacı nedir olabildigince "çok" hit vurmak ve wingclip-counterstrike in immobilize etmesini ummak

bunun icinde dawns edge,bone slicing hatched gibi 2 saniyeden hızlı silahları kullanması "kendi sağlığı" açısından yararlıdır . :p

dual-wield hunterlar pvp'de gayet kolay dayak yiyen bir sınıftır, pve raid değil ki bu. serverımızdaki en iyi pvp hunterlarının hepsi lhok'delar veya o kıvamda 2h silah kullanıyorlar ve tepelerine rogue filan bindi mi yatırıyorlar yere, coc atacağım diye yaklaşan mageleri de dövüyorlar.. :-)

ayrıca lhok'delar 1000 raptor crit vururken ashkandi çok daha fazla vurur kesinlikle. hantır vepın değil ama hunter için pvp'de olabilecek en iyi 2-3 silahtan biri denebilir gene de..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

engineer hunterlar melee de cok fecı suprız yapar ama

bg de shootlarken caktırmadan freeze trap atıyorum yere arkadan gelen rogue booole donuyor mesafemı acıyorum HM mı atıyorum stealth ıde gıdıyor bıde o sırada gnomısh deat ray cakıyorum ustune dırek pot sanıyesınde scorpıd stıng gerısı melee rogue zaten 1200 kusur damge ı gorubnce afallıo petınde yardımıyla ve bı kac kucuk bombayla rogue dan gerıye eser kalmıyo he zorlanırsam bıde ustune discombabulator ray atıyorum karızmatık yuzde 80 undead rogue umuz bırdenbıre yemyesıl bır leper oluyor ve sonucta gene oluyor hehehe

rogue ıle oynarken atese atesle karısılık vermek lazım paranoyak bır hunter ı cok az rogue pusuya dusurebılır[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki:
On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts!

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Realm forumlardaki 6 sayfalık posttan sonra buradada böyle birşey görmek komik oldu.Burada kimin ne loot aldığı guild dışından hiç kimseyi ilgilendirmez "aaa nasıl huntera verirler lol" gibi yorum yapmakta absürd kaçar.Hata varsa düzeltilir yoksa devam edilir.[signature][hline]/ Guru/Mavi/Ashley / Praemium Callidus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 30 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:
said:
scorch, 29 Aralık 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
özet nokta = hunter melee yeteneklere sahip classlarin hepsinden zayiftir -bole silahlarla 1000 crit cikarmak aksini göstermez-

hunterin melee amacı nedir olabildigince "çok" hit vurmak ve wingclip-counterstrike in immobilize etmesini ummak

bunun icinde dawns edge,bone slicing hatched gibi 2 saniyeden hızlı silahları kullanması "kendi sağlığı" açısından yararlıdır . :p

dual-wield hunterlar pvp'de gayet kolay dayak yiyen bir sınıftır, pve raid değil ki bu. serverımızdaki en iyi pvp hunterlarının hepsi lhok'delar veya o kıvamda 2h silah kullanıyorlar ve tepelerine rogue filan bindi mi yatırıyorlar yere, coc atacağım diye yaklaşan mageleri de dövüyorlar.. :-)

ayrıca lhok'delar 1000 raptor crit vururken ashkandi çok daha fazla vurur kesinlikle. hantır vepın değil ama hunter için pvp'de olabilecek en iyi 2-3 silahtan biri denebilir gene de..

tamamda ben zaten demedimki dual wield kullanan hunter melee da daa ii olur diye bisey benim dedigim hizli dual wield = daha cok hit = daha cok immobilize sansi ve kacma sansi

tipki dual wield warriorlarin rage manyağı olması gibi bişey bu dmg vermek adam öldürmek amaç değil yani kaçabilmek amaç :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 30 Aralık 2005 06:17 tarihinde demiş ki:
hehe tepesine bindiğim hiçbir hunter melee denemedi bana şu ana kadar :) denemese iyi olur zaten

Denemeyenin hatası valla, ben yanıma gelmeyi başaran roguedan kaçmaya çalışmıyorum genelde kendi lvl aralığımda. Elbette temel avantajım range, ama rangee kaçayım diye çatır çutur yemektense arkadan, kaçma şansımı oluşturana kadar (wing clip stun / sıkışırsam scatter) sana saydırmak daha mantıklı; benim DPS petim de saydırıyor olacak çünkü sana, tek başıma kafa göz dalmıyorum ki.

Memnunum da açıkçası, en azından arkamı dönüp kaçmaya çalışarak roguea açık ve ucuz hedef verdiğim zamanlardan daha başarılı oluyorum. Zaten yanıma gelene kadar yarılanmış oluyor HPi eğer boş bulunmadıysam, sonrasında benim DPSim roguedan çok çok daha düşük değil ki. Warrior olsan kaçayım eyvallah.

60da nasıl olur bilmem ama 40-45de böyle yani durum.

[Bu mesaj Nefr tarafından 30 Aralık 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 30 Aralık 2005 13:25 tarihinde demiş ki:
benim DPSim roguedan çok çok daha düşük değil ki.

daha sana elinde 55-60 dpsli silah tasiyan bi rogue dalmamis ondan öyle gelio :D aha acik acik yaziorum buraya elinde mc-bwl drop bir kaliteli dagger,sword bisey olan rogue 3saniye bilemedin 5 saniyede yeri öptürüo

[Bu mesaj scorch tarafından 30 Aralık 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam iyi güzel tabii ki benden fazla DPSi rogueun; ama "biz"den ne kadar fazla? ;]
Benim "best friend"im yalnız bırakmıyor ki beni PvPde.

MH axeımın DPSi şu anda 30, e OH var bir o kadar /2, üstüne broken toothum var çatır çatır saydıran, ne kadar acınacak duruma düşmemi bekliyorsun ki 60 DPSli bir rogue karşısında?

Full HPden bahsetmiyoruz hatırlatmak isterim, yani ben bahsetmiyorum en azından. Yoksa şimdi sağlam rogue oynatan bir arkadaşla konuştum, onunla da dediğimiz gibi critle arkamdan açılış yapan full HPli roguedan kaçmaya çalışırken ölürüm ben de herhalde refleks olarak. Benim dediğim durum genelde BGda yaşadığım rogueu görüp açılışı benim yapmam / arkamdan gelipte üstünde oturmakta olduğum trapden dışarı balık gözlerle bakmak zorunda kalan roguea dalmam durumu.

Bir de o da aynı şeyi söyledi, hunterlarda refleks sonucu ortaya çıkan bir davranış bozukluğu bu "yanına kim gelirse gelsin kaçmaya çalışma" durumu sanırım, ona da aynısı oluyormuş zira.

Ben asıl 1.9u bekliyorum (AotC - Daze ilişkisi), ondan sonra ben de kaçmaya çalışırım haliyle de, şimdiki durumda çok anlamlı değil başarma ihtimali çok düşük çünkü, arada yiyeceğim beleş dmga değmez.

[Bu mesaj Nefr tarafından 30 Aralık 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben yaklaşabilirlerse gelir gelmez kafasına raptor stirakeyi vuruyorum bu arada broken tooth zaten paçasından ayrılmıyor sonra wing klip sonra yan yan (range kaybolmasın diye) hızla kaçıyorum , kaçarkende arcane shotu vuruyorum kafasına (arcane shout koşarken aktif oluyor) zaten geride kalıyo ordanda daze veren shotu vuruyorum bu arada enerjisi bitmiş oluyo bitmediyse aimede basıyorum adam ölü...
sadece arkadan gelen roguelere bişey yapamadım ondada yarı enerjin gidik başlıyorsun ve afallamışsın vede adam dibinde herşey lehine yani hele ölü taklidinide resistlediyse (ki oluyo bu) spritten bileti aldın demektir ;))[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue'um ve pvp'de en delirdiğim 2 sınıf hunter ve shaman açıkçası :) Beni uzaktan görmüş bir hunter in bir de acayip bir 2h kullandığını düşünmek bile istemiyorum. Öle bir durumda artık ters yöne sprint vanish ne varsa mübah bana :P

[Bu mesaj Dorn tarafından 30 Aralık 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...