Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resul Balay 2005

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

said:
Rewendor, 29 Aralık 2005 12:24 tarihinde demiş ki:
Flash TV Resul Balay'ı bulmuş tekrar, o bildiğimiz birbirimize kaset resmini yolladığımız Resul nasıl da yaşlanmış öyle? Yıllar pek iyi yaramamış heralde. Resul Balay öldüğüne dair spekülasyonların yalan olduğunu da açıklamış.

Yanlız bıyığı çıkartırsak resimden direk aynı kalmış adam, hiç mi değişmezsin çocukluğundan bu yana?

önce yaşlanmış diyosun sonra adam hiç değişmemiş diyosun..

öncekini sen demiyomusun.. yoksa sen ne diyosun? :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected]
tik tak listen
most beautiful songs are played...
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşlanmış derken kamburu çıkmış, vücudu incelmiş bayağı, yüzü kırışmış.

Değişmemiş derken yüz hatları, bakışları, duruşu, yani genel yapısı hiç değişmemiş diyorum. Mesela benim 7-8 sene önceki halimle şu halim arasında en ufak benzerlik yok yüz hatlarıma kadar herşey değişti.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 29 Aralık 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
Yaşlanmış derken kamburu çıkmış, vücudu incelmiş bayağı, yüzü kırışmış.

Değişmemiş derken yüz hatları, bakışları, duruşu, yani genel yapısı hiç değişmemiş diyorum. Mesela benim 7-8 sene önceki halimle şu halim arasında en ufak benzerlik yok yüz hatlarıma kadar herşey değişti.

eheh :) nese nese... sanırım ne demek istediğini anladım ;)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected]
tik tak listen
most beautiful songs are played...
Sosyal ağlarda paylaş

ahuhua mp3ünü çektim çok manyak![signature][hline]Penguen, Kahve, Su, Makarna, Otobüs Bileti, Paso, Boş Yazılı Kağıdı, FR, Dede Korkut, Mesnevi(Saygı Duyun), Otobüs Uykusu, Otobüste Yanımda Oturan Müthiş Parfümlü Kadın, Otobüste Akıttığım Salya, Aşkım, Okul, Yazılarla Kapladığım Sıra, Küfrettiğim Hoca, Asetat Kalemi, Karışık Tost...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...