death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 benimde boxerım war ne yazıkkki cepi yok[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım?
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 tonla sey var.. ne ihtiyacin varsa =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 uhm..cebimde kemanımın yastıgı wardı ahaha çıkarttım ama.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 eşofman, boş.[signature][hline]The Blood is Love.
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 arada tuz buluyorum cebimde =)) belli.. yakin bi zamanda cekirdek yemisim[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ahaha..şimdi boş cebim.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 arada oluo o.bos cepler ve dusunceli yuzler ahua[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çok hoj oldu o bak ahaha.telefonumu koyim barede boj kalmasın =d[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Cüzdanım, arabamın ve motorumun anahtarı (mecburiyetten), telefonum ve evin anahtarları okadar işte gayet simple bir cep işte =) ( evet simple dedim )[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 wanted çöpü[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Famy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 pjamamın cebınde selpak war sadece[signature][hline]help me please,more and more that tıme...
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hmm cebim bile yok. :/ bir zamanlar cepsiz ama gururlu bir genç vardı...[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Rai_Guy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 delik cüzdan koysak düşüyo bu durumda boş diyoruz dimi[signature][hline]Mademki Türksün,Gösterki ürksün !!!
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 boş[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Cebim delik, elim cebimde... Fesuphanallah...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ZUAHAHUAHahaa ortaokul günleri geldi aklıma[signature][hline]Order Within Chaos....
kickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 :))))))[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
oper Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 odanın anahtarı, bi iki milyon bozuk para arka cepte de cüzdan(boş)[signature][hline]impossible is ME!
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çekyat,buzdolabı falan var benim cebimde (evkur karvizitiymiş =P )[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu kadar iğrenç espirimi olur be! hiçbişey yok şuan ama genellikle telefon cüzdan pil mp3 player fotoğraf makinası oluyor açıkcası çok rahatsızım ceblerimin boş olmasını severim sıkıntı veriyorlar bana[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
dory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 toka metro çöpü 50bin sakiz kağidi iplik yun topakçiği[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 al buda benım cebımdem cıktı http://www.ortaklar.ilkturk.org/images/lamborcini.gif fistan senın olsun[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları
Famy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Fistan, 28 Aralık 2005 01:33 tarihinde demiş ki: çekyat,buzdolabı falan var benim cebimde (evkur karvizitiymiş =P ) ya bence fena dııldı guldum gece gece hahhauahuah :-)[signature][hline]help me please,more and more that tıme...
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 telefon ve para gerisi yalan :-)[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:65 xD! Class:warrior clan:Honor Np:1 k cük Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: KOSP SuX
geffen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 akbil. cüzdan. telefon. anahtar. talisman. -5 yıldır taşıdığım uğur getiren bir oyuncak- nazar boncuğu.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Öne çıkan mesajlar