HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Dwinz, 25 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: 2 soru çözdüm. bence fazla çözüosun 1 e düşür :D[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bugün naaptım? hmm İngilizceden bi kaç test çözdüm sonra diğer açıklara baktım Yeni sistem saolsun fizikten falan etüd aldım ps:dil bölümündeyim ..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Dwinz, 25 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: 2 soru çözdüm. ah canım canım yorma o kadar bünyeni mazallah hasta falan olursun :P[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bilmiorum ya daha çok sınıfı geçmekle uğraştığım için[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 vala çalışın ben çalışmadım kimya mühte sürünüyoss bu sene hazırlığım ama mutlu diilim galba keşke daha fazla çalışsydım[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 daha bisi yapmadım aksam üzeri yaparım herhalde bisiler[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 4. sınıftan 7. sınıfa du$tum.(kaydırma sagolsun) p.s:"7 sınıf mı var" $eklinde espri yapcam diye atlayanlar cıkmasın 24 sınıf var.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya benimde bugun belli olacak o sınıf durumu offf rehberlikciyle kavgalıyım ztn bu sınıf belirleme isinide o yapıyo saolsun[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bence tam anlamıyla bilinçli bir öğrencisin.:) Söz konusu sınav sisteminin değişmiş olması bu sene bu sistemi ilk defa uygulayacak olan öğrencilerin yoğun baskı altında kalmalarına neden oldu.Niye? derseniz.. Çünkü şu anda lise 3 olan bir öğrenci eğer bir önceki seneki derslerini ciddiye almadıysa bu sistemle beraber iki ruh halinde karşımıza çıkıyor.. 1.Hemen çalışmam lazım.Ama hangi birini çalışayım?:( 2.Amann boşver zaten 2 seneyi birden toparlamam imkansız.Şansıma ne çıkarsa.. Her iki şık da oldukça kötü. İlkinde pişmanlık var belki ama bununla beraber gerçekleşen "telaş" duygusu da başarısızlığa neden oluyor.İkincisinde zaten öğrenci ders falan çalışmıyor. Şu anki dershaneden bir stj.öğrt.olarak gözlemlediklerim bunlar.Tabiki sen bu durumların farkındasın ki lise 2 den başlayarak düzenli bir programla ders çalışman gerektiği bilincine ulaşmışsın.Her şey çok güzel sonuçlanacak..İnan bana..:) Son olarak ders çalışmaya devamm..Ama lütfen bu konuda sana özellikle rica ediyorum kendi bireysel yaşantına da mutlaka zaman ayır..Zihnini dinlendirecek bir aktiviteye katıl ve her konuda sana yardımcı olan çalışkan beynini ödüllendir.. Çok şanslısın biliyor musun?Bu zamanda çoğu insanda senin sahip olduğunun yarısı kadar bile beyin yok ya da olsada onu kullanan çok az..Öpüyorum seni..Her konuda yardıma hazırım..Unutma![signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek.. Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hiçbirşey yapmadım sadece halime üzüldüm ki onu hergün yapıyorum.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 geometri çözdüm deli gibi.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 dersaneye gittim[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ÖSS ye giricek arkadaşlarımla ve ÖSS ile dalga geçtim...Gircek sınav banada diye panikledim vesaire...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Sınava girsemmi girmesemmi diye düşündüm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Silphatos, 25 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: Kazanırsın ama çok iyi bir yer değil tabii ki, ben de öss yılı test bile çözmedim, sadece dersaneye gidip geldim itü jeoloji'ye girmiştim. Öyle girmek için gireceksen girersin. (cümle süfer oldu :). Saolasın valla ya içime su serptin hehe :) Gittiim yol doğru de vam diosun :) içinde İtü geçen her hangi bi yere gireyim yeter. :p[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 sınava az kaldı.2 sene kadar 1şey.çalışıyorum ama şimdilik bu çalışmamın yetersiz olduğunun farkındayım.yavaş yavaş yeterli hale getireceğim inş.[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 of sınava sadece 6 ay kaldı. notlar şuan için fena sayılmasa da çok feci sıkıldım ve tam bırakmamam gereken zaman şuan. bakalım ne olcak. ocağı iyi değerlendirmek gerek.[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hiçbişi yapmadm :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ya ben sıkıntıdan bıktım su 3 hafta hıc bı seye dokunmıyacagım sadece dersaneme gıdıcem o kadar[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Aaa bu konu yine hortlamııış en son 1 ay önce bakmıştım:D Neyse işte 1 ay içinde ne yaptım? Okul notlarına kastım biraz da öss için hiçbişiy yapmadım 2. dönem biraz test çözcem de kasmaya üşeniorum... Hadi hayırlısı (ÖSS SUXX)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 su konuyu uplatmayın bea:)[signature][hline][b]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door to release my pain My sadness in the night ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hiç birşey tabikide..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bugün Allah ( c.c ) için ne yaptın ? gibisinden bi soru olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ahahha super ya elma hangı okul??? hangı bolumu istıosun??? ben bukadar kasma dıcem ama aşmışsın sanırım sen oyuzden ii çalısmalar demekle yetınıorum[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 çok çalışmakta zararlı ( bakınız araştırma sonuçları ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar