Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugün öss için ne yaptın?

elma

Öne çıkan mesajlar

Bugün naaptım?

hmm

İngilizceden bi kaç test çözdüm
sonra diğer açıklara baktım

Yeni sistem saolsun fizikten falan etüd aldım

ps:dil bölümündeyim ..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

vala çalışın ben çalışmadım kimya mühte sürünüyoss bu sene hazırlığım ama mutlu diilim galba keşke daha fazla çalışsydım[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır...
///////////////////////////////////////
Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur...
///////////////////////////////////////
daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır....
Sosyal ağlarda paylaş

Bence tam anlamıyla bilinçli bir öğrencisin.:) Söz konusu sınav sisteminin değişmiş olması bu sene bu sistemi ilk defa uygulayacak olan öğrencilerin yoğun baskı altında kalmalarına neden oldu.Niye? derseniz..
Çünkü şu anda lise 3 olan bir öğrenci eğer bir önceki seneki derslerini ciddiye almadıysa bu sistemle beraber iki ruh halinde karşımıza çıkıyor..
1.Hemen çalışmam lazım.Ama hangi birini çalışayım?:(
2.Amann boşver zaten 2 seneyi birden toparlamam
imkansız.Şansıma ne çıkarsa..

Her iki şık da oldukça kötü.

İlkinde pişmanlık var belki ama bununla beraber gerçekleşen "telaş" duygusu da başarısızlığa neden oluyor.İkincisinde zaten öğrenci ders falan çalışmıyor.

Şu anki dershaneden bir stj.öğrt.olarak gözlemlediklerim bunlar.Tabiki sen bu durumların farkındasın ki lise 2 den başlayarak düzenli bir programla ders çalışman gerektiği bilincine ulaşmışsın.Her şey çok güzel sonuçlanacak..İnan bana..:)

Son olarak ders çalışmaya devamm..Ama lütfen bu konuda sana özellikle rica ediyorum kendi bireysel yaşantına da mutlaka zaman ayır..Zihnini dinlendirecek bir aktiviteye katıl ve her konuda sana yardımcı olan çalışkan beynini ödüllendir..

Çok şanslısın biliyor musun?Bu zamanda çoğu insanda senin sahip olduğunun yarısı kadar bile beyin yok ya da olsada onu kullanan çok az..Öpüyorum seni..Her konuda yardıma hazırım..Unutma![signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek..
Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..."
Sosyal ağlarda paylaş

ÖSS ye giricek arkadaşlarımla ve ÖSS ile dalga geçtim...Gircek sınav banada diye panikledim vesaire...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silphatos, 25 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
Kazanırsın ama çok iyi bir yer değil tabii ki, ben de öss yılı test bile çözmedim, sadece dersaneye gidip geldim itü jeoloji'ye girmiştim. Öyle girmek için gireceksen girersin. (cümle süfer oldu :).

Saolasın valla ya içime su serptin hehe :) Gittiim yol doğru de vam diosun :) içinde İtü geçen her hangi bi yere gireyim yeter. :p[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
of sınava sadece 6 ay kaldı. notlar şuan için fena sayılmasa da çok feci sıkıldım ve tam bırakmamam gereken zaman şuan. bakalım ne olcak. ocağı iyi değerlendirmek gerek.[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Sosyal ağlarda paylaş

Aaa bu konu yine hortlamııış en son 1 ay önce bakmıştım:D

Neyse işte 1 ay içinde ne yaptım?
Okul notlarına kastım biraz da öss için hiçbişiy yapmadım

2. dönem biraz test çözcem de kasmaya üşeniorum... Hadi hayırlısı
(ÖSS SUXX)[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.