GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ilk başta inanamadım baştan bidaha okudum ölüyorum bi sn.. *sandalyeden düşer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bence düzmece bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Baştan sona okudum üşenmeden çok komik yaa gerçek mi bu olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 OHAA AHAHASUDJASDKSFsdfasd İlk defa görüyorum topiki harikaymış orası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Hakettiği değeri bulamamış zamanında , iyi olmuş hortladığı , değeri verip geri yollayalım . ZUHAHAHA SÜPER PUHAHAHA k go . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 gelecek nesiller için diyalogları tam olarak yazsak çok faydalı olur, rep alır bu çalışma 14 sayfa oku oku bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bu Wow mom owned kid geyiğinin linki varmı? eski linkler çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 AÖSFSŞAÖFMŞADKGODSGJIODSGODSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 abi guncel basliklarda Aykani gordukce kopuyorum. Arda bey?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bu topikin adı turuncu yazsın = legendary = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 it's legen-waitfor it-dary :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 aykan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 heahhea.. süper ya... xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 =) said: it's legen-waitfor it-dary :D Aykan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 inanılmaz yahu, nasıl kaçmış böyle bir topic.. mum owned kidden ı da merak ettim yok mu link felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 efsaneydi bu topic ya, akşama kadar gülüp herkese anlatmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 -Arda bey?.. -Hı hıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 darkness87 said: ben bu konuyu yalnıslıkla musık bolumune yasmısım nese lıse son sınıf seyahat acentecılıgı bolumundeım ve 3gun staj goruyorm ama hıcbırsey ogretmıolar sadece cay getır kızım kahve yap kısm dıye benı delı edıyolar ama ben bunu mudurun yanına koyarmıım bee!!!! bı sabah gene kufur lanet okuyarak acenteye gıttım karı sabah sabah kahve ıstedı bende zaten karıya kıl oluodm kahvesıne bı tukurursun sonrada gulerek masasına koydum "afıyet olsun" demeı de unutmadım:) sonra karı kahveyı karsımda afıyetle oyle bı ıctıkı o ıctıkce benm ıcımdkı nefret kın akıp gıttı. bunu yapmadıysanıs mutlaka yapın manyak keyıf verıyo kahveyı yudumlarken oyle bı zevk alıosunuskı orgazm bıle olabılırsınıs ben bunu ılk defa yapmadım daha oncede abımın kahvesıne tukurmustum onda daha cook keyıf almıstım sakın kahvenın ustunde tukuruk baloncuu kalcak dıe korkmayın kahveı koyduktan sora suyu koymadan once tukurun karıstırın baloncuk falan kalmıo arkadasıma soledıımde korkuodu baloncuklar ustunde kalcak anlasılcak dıe bende guselce tarıf ettım oda patronuna uygulamıs bunu artık patronun kahvelerını oyle bı gonullu ısteklı yapıokı anlatamam=)))))) sewgılerle nejla....[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler... ehehe bir zamanlar aynı ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 "@Thalion:Ya Ankarada Nurol ' un bi firmasında[signature]" Bide kuzu kuzu cevap vermiş ya ahahh çok orjinal süper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 efsane topiclerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 deliymiş başlık yahu. efsane : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 arda bey, sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar