Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

stajyerler neden hep ezilir????

darkness87

Öne çıkan mesajlar

darkness87 said:
ben bu konuyu yalnıslıkla musık bolumune yasmısım nese
lıse son sınıf seyahat acentecılıgı bolumundeım ve 3gun staj goruyorm ama hıcbırsey ogretmıolar sadece cay getır kızım kahve yap kısm dıye benı delı edıyolar ama ben bunu mudurun yanına koyarmıım bee!!!!
bı sabah gene kufur lanet okuyarak acenteye gıttım karı sabah sabah kahve ıstedı bende zaten karıya kıl oluodm kahvesıne bı tukurursun sonrada gulerek masasına koydum "afıyet olsun" demeı de unutmadım:)
sonra karı kahveyı karsımda afıyetle oyle bı ıctıkı o ıctıkce benm ıcımdkı nefret kın akıp gıttı.
bunu yapmadıysanıs mutlaka yapın manyak keyıf verıyo kahveyı yudumlarken oyle bı zevk alıosunuskı orgazm bıle olabılırsınıs ben bunu ılk defa yapmadım daha oncede abımın kahvesıne tukurmustum onda daha cook keyıf almıstım
sakın kahvenın ustunde tukuruk baloncuu kalcak dıe korkmayın kahveı koyduktan sora suyu koymadan once tukurun karıstırın baloncuk falan kalmıo arkadasıma soledıımde korkuodu baloncuklar ustunde kalcak anlasılcak dıe bende guselce tarıf ettım oda patronuna uygulamıs bunu
artık patronun kahvelerını oyle bı gonullu ısteklı yapıokı anlatamam=))))))
sewgılerle nejla....[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...

ehehe bir zamanlar aynı ben :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...