DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 oahaha calimero ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 o diilde bence thaliona Arda bey title ı verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 aykan ne abi? i-can ? yeni nesil isim uretmekte zorlaniyoruz harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 :) i can belki aydın kanıbozuk dur aykan yapmıştır i can diyince aklıma i can you can what can you do geldi nostaljik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Çok başarılı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deliyurek77deagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 hayatta ezilmem,zor durumda kalırsam ezerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 paspatur said: fede said: previously on arda bey.. Aykan said: Ya varya aynı Sorun bendede var. Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü Son sınıf öğrencisiyim Staj yapmakta olduğun network firmasında aynı dertleri çekiyorum :( işe girdiğimden beri çay getir götür ofis boy oldum :( Hele müdürüm manyağın biri, herifin masasında 10 tane ihale dosyası.. paso çay kahve isteyip duruyor. Hesapta bildiklerini öğretecekti. Daha Staj Notlarımı verecek ondan sesimi çıkartmıyorum ama elbet bişey yapacağım Thalion said: Aykan, sen hangi firmada staj yapıyorsun ? Aykan said: Ya Tükürecem ama adama kıyamıorum bi yerde aslında ii biri ama bilmiyorum damarıma basarsa düşünmeden yaparım.. @Thalion:Ya Ankarada Nurol ' un bi firmasında Thalion said: Aykancım, staj dosyanı alıp odama gelebilirimisin lütfen, biraz konuşalım... Aykan said: Arda Bey ?? Thalion said: Hı hıı... konuyu bilmeyenler için fedenin özet çalışmasını bir kez daha paylaşmayı borç biliyorum. Yeni nesil patilerde ejdadlarını iyi tanısın ahahaha fatih koptum ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 legendery topic prevails again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 bunun gibisi gelmedi hakkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 off bu neymiş yaa, kendimden geçtim ofiste zor tuttum kendimi baştan 5 sayfa okudum nerede fake olduğu ortaya çıkıcak diye ama gerçek galiba hahaha çok iyi yaaaa :) bu arada aykan hala aramızdaymış, bu olaydan sonra pati'ye bir daha girmezdim sanırım :) Üniversitedeki 3. stajım yaklaşık 8. ayım filan toplam yaptığım stajda, sağolsun hiçbiri ayak işi vermedi. Hatta çaycılar çayımı bile getirdiler. Ne keyifli stajım varmış benim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 ofiste forum mu emre bey?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bizim işyerindeki stajyerler de beni ezse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Arda Bey mükemmelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 paspatur said: o diilde bence thaliona Arda bey title ı verilsin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Ben aykanın haline üzülüyorum, adamın istisnasız her mesajının altına arda bey? diye yazıyoruz ahhahaha. Bence Arda Bey ?? titleı aykana verilmeli adam haketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 abiiiii ben 10 yildir bu foruma uyeyim ilk defa gordum bunu. yok olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 aykan hayatta kacamayacak artik. bundan sonra gordugum her postunun altina "arda bey???" yazmazsam bonePART olayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 oha pashalıgı alınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 oha azmo nası bilmiyosun bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Az önce stajyerin tekini çok pis ezdim, daha da ezesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 sa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 as asdahjaskhasdasdasdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ahah arda bey geyiğini bilmiyodum ben hep anlamadan geçiyodum iyi ki açmışım bi önceki sayfayı fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 pekaziz said: Az önce stajyerin tekini çok pis ezdim, daha da ezesim var. çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar