Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

stajyerler neden hep ezilir????

darkness87

Öne çıkan mesajlar

ehahah.. muhteşem bi tesadüf olmuş.
ancak aykan sorunsuz bi şekilde stajı atlatabildi mi?
thalion şimdi ne yapmaktadır gibi sorularımıza ışık tutacak bir "stajyerler re-visited" istiyorum (ve hatta istiyoruz)

baktım da thalion ayın 8'inde ve aykan'da bugün online olmuş

kısaca sonuçları ne oldu, aykan ve thalion şimdi ne yapmaktalar bunları öğrenmek istemekteyiz..

gelmiş geçmiş en sağlam başlıklar arasında sanırım.

two thumbs up
Sosyal ağlarda paylaş

25 gün staj yapabilmiştim

ilkokul bile okumamış adamların azarını bünye kaldırmadı.karşıdakine birşey ogretme olayı tamamen yalandı benim staj yaptıgım yerde.ne bi deneyim ne bi tecrume kazanıcak heves bırakmıolardı insanda.hayatında eline bıçak alıp bişi doğramamış adama insan ögretir bişilerin nasıl kesildiğini fln.turizmden bıktırdıar beni 25 günde .ki anadolu yakasında bilinen biyer.

ne ogle yemeğine tam cıkabilidoun.ve çay saatine.nede tam saatinde işten cıkabiliodun.saat 6 da tam iş bitmeden 2 saatlik görev veriolardı.kaçabilirsen ne güzle kaçamazsan bedevaya amelelik
Sosyal ağlarda paylaş

Seni staja alıp,kral gibimi davranacaklardı ?
Yaptığın çok ayıp birşey kanımca.Şunu getir bunu getir zaten stajın mantığıdır.Ama kadın sana bunları yaparken mesleği öğretmeme veya eksik öğretme gibi bir lükse kapıldıysa veya kişisel bir takım sorunlar varsa aranızda,göz temasları kaçınılmazsa tükür içine gitsin...

Ama her şunu getir dediğinde içine tüküreceksen iş hayatın kabusa dönüşür.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
ehahah.. muhteşem bi tesadüf olmuş.
ancak aykan sorunsuz bi şekilde stajı atlatabildi mi?
thalion şimdi ne yapmaktadır gibi sorularımıza ışık tutacak bir "stajyerler re-visited" istiyorum (ve hatta istiyoruz)

baktım da thalion ayın 8'inde ve aykan'da bugün online olmuş

kısaca sonuçları ne oldu, aykan ve thalion şimdi ne yapmaktalar bunları öğrenmek istemekteyiz..

gelmiş geçmiş en sağlam başlıklar arasında sanırım.

two thumbs up

Ben Stajımı Kusursuz atlattım thalionlada Bugun KOnustuk daha aramız iyi anlican. Ben iyiyim o iyi baska merak edilen varmı
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir düşünürseniz..bölüm başkanları asla stajyerleri ezmezler..aksine babacan bir tavırla bizleri kucaklarlar..Ezen kesin ise bize iş veren grubu..Belliki kuyruk acılrı vardır..Zamanında birileri onlara çektirmiştir..Kompleks yapmışlardır..Onlarda bunun acısını bir sonraki nesilden çıkartırlar..Bu bir kısır döngü..Ha ama şu var ben şuana kadar staj yaptığım yerde ezilmedim..Sebebim babamın da orada çalışıyor olması ama torpil de görmedim..Babam sadece bir simaydı benim için..Stajımı yine kendim ayarladım (Bknz TRT) beni ezmediler ama yanımdaki arkadaşıma gözle görülür bir şekilde böcek muamelesi yaptılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...