Zep Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 aykan ugramiyor yanliz hic topice utandi heralde cocuk cagiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 oy oy oy ilk geldiğim zamanlara denk gelmiş bu konu kaçırmışım meğer ne olaylar kopmuş :) Bir efsaneyi yeniden hortlatanlara teşekkürler :d Bu arada Aykan'dan da bize darılmamasını ve bir tane de olsa yorum yapmasını diliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ehahah.. muhteşem bi tesadüf olmuş. ancak aykan sorunsuz bi şekilde stajı atlatabildi mi? thalion şimdi ne yapmaktadır gibi sorularımıza ışık tutacak bir "stajyerler re-visited" istiyorum (ve hatta istiyoruz) baktım da thalion ayın 8'inde ve aykan'da bugün online olmuş kısaca sonuçları ne oldu, aykan ve thalion şimdi ne yapmaktalar bunları öğrenmek istemekteyiz.. gelmiş geçmiş en sağlam başlıklar arasında sanırım. two thumbs up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 stajyerlere geliyor bu http://youtube.com/watch?v=c3Tte08ieTg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 25 gün staj yapabilmiştim ilkokul bile okumamış adamların azarını bünye kaldırmadı.karşıdakine birşey ogretme olayı tamamen yalandı benim staj yaptıgım yerde.ne bi deneyim ne bi tecrume kazanıcak heves bırakmıolardı insanda.hayatında eline bıçak alıp bişi doğramamış adama insan ögretir bişilerin nasıl kesildiğini fln.turizmden bıktırdıar beni 25 günde .ki anadolu yakasında bilinen biyer. ne ogle yemeğine tam cıkabilidoun.ve çay saatine.nede tam saatinde işten cıkabiliodun.saat 6 da tam iş bitmeden 2 saatlik görev veriolardı.kaçabilirsen ne güzle kaçamazsan bedevaya amelelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 lan dele anlattı olayı gülemedim cok ya .pff birinin patronu daha çıksın ona güliyim. dghas. ama harbi busted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jamstime Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Seni staja alıp,kral gibimi davranacaklardı ? Yaptığın çok ayıp birşey kanımca.Şunu getir bunu getir zaten stajın mantığıdır.Ama kadın sana bunları yaparken mesleği öğretmeme veya eksik öğretme gibi bir lükse kapıldıysa veya kişisel bir takım sorunlar varsa aranızda,göz temasları kaçınılmazsa tükür içine gitsin... Ama her şunu getir dediğinde içine tüküreceksen iş hayatın kabusa dönüşür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Jamstime bence konuyu tamamen okumadan cevap verme ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 jamstim git kum oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 @ aiko : asdfsdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 dasaaa said: ehahah.. muhteşem bi tesadüf olmuş. ancak aykan sorunsuz bi şekilde stajı atlatabildi mi? thalion şimdi ne yapmaktadır gibi sorularımıza ışık tutacak bir "stajyerler re-visited" istiyorum (ve hatta istiyoruz) baktım da thalion ayın 8'inde ve aykan'da bugün online olmuş kısaca sonuçları ne oldu, aykan ve thalion şimdi ne yapmaktalar bunları öğrenmek istemekteyiz.. gelmiş geçmiş en sağlam başlıklar arasında sanırım. two thumbs up Ben Stajımı Kusursuz atlattım thalionlada Bugun KOnustuk daha aramız iyi anlican. Ben iyiyim o iyi baska merak edilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ben feyk olduğunu düşünüyorum konunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bencede şaka gibiydi zaten. inanması güç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ahaha süpermiş olay ya.daha önce görmemiştim bunu ben kim upladyıysa iyi etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Aykan, Thalion seni işe almadı mı? mezun olunca oraya kapağı atarsın artık sdgdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Hakkaten Arda Bey ile bu konuyu konuşun alsın seni işe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 HASDIPASDHADABZXHUHUAZ Arda bey? ya nasıl kaçmış bu topik bilmiyorum ama uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. süpermiş ya ahahahaha. pati efsanesi olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ben hayatta okumam bunu 17 sayfa özet geçsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 spoiler olur, bence oku pişman olmayacaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ahah ilginç bi tesadüf olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ha olay 2.sayfada çözülüyormuş heh iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ezilir cünkü ezmeyi öğrenir. oy çok acaip birşey çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Arda bey ? fsdfsdfds efsane harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 vay anasını be. tam bedevi-kutup ayısı ilişkisi olmuş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icelicious Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 şöyle bir düşünürseniz..bölüm başkanları asla stajyerleri ezmezler..aksine babacan bir tavırla bizleri kucaklarlar..Ezen kesin ise bize iş veren grubu..Belliki kuyruk acılrı vardır..Zamanında birileri onlara çektirmiştir..Kompleks yapmışlardır..Onlarda bunun acısını bir sonraki nesilden çıkartırlar..Bu bir kısır döngü..Ha ama şu var ben şuana kadar staj yaptığım yerde ezilmedim..Sebebim babamın da orada çalışıyor olması ama torpil de görmedim..Babam sadece bir simaydı benim için..Stajımı yine kendim ayarladım (Bknz TRT) beni ezmediler ama yanımdaki arkadaşıma gözle görülür bir şekilde böcek muamelesi yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar