HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yarım saat önce girdim bi res atiim dedim çıktım şimdi yine giremiyorum deliricem resmen.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Slm ben geldim 1 gündür girememişdim oyuna.... Denizdeydim :) Biraz Kuşadası'nın tadını çıkardım. Burada üzücü olaylar oldu hepiniz biliyorsunuzdur... Oyüzden biraz keyifsizim :( bu aralar[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ben bu konunun 12 sayfalık bi konu oldugunu bilseydim böööle yazmazdım arkadasın dediği gibi ben hakkaten de lapin gibi atlamış bulunuyorum :)[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Server düzelecek merak etmeyin.Güzel günler bizi beklıyor.Murtazada gral olacak.Bizi edilitcek falan.iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Buzkirpisi, 18 Temmuz 2005 00:21 tarihinde demiş ki: Server düzelecek merak etmeyin.Güzel günler bizi beklıyor.Murtazada gral olacak.Bizi edilitcek falan.iyi yani. Murtaza kral olunca bana Breth bölgesini vericek yönetmem icin Sir Tyrael olucam :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Buzkirpisi, 18 Temmuz 2005 00:21 tarihinde demiş ki: Server düzelecek merak etmeyin.Güzel günler bizi beklıyor.Murtazada gral olacak.Bizi edilitcek falan.iyi yani. Ahhh ahhh be kardesım Bu konulara hiç gırmeyelım olay bitmiştir buyutmeyelım Eskı gunlerın hatrına ıkı yabancıya donusmeyelım (rakıpler war sus fsf LoL)[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: RuneLaFey, 18 Temmuz 2005 00:23 tarihinde demiş ki: Murtaza kral olunca bana Breth bölgesini vericek yönetmem icin Sir Tyrael olucam :D zaten 3 bölge var ama sadece orclara ayrılan ve bizim şuan kullanabildigimiz tek bir bölge var oda breth (luferson). orayı alırsan zaten teknik olark kral oluyosun :)[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 galiba cogu kısı gıremıo oyuna :o)[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Zaten düşen buraya geliyo :P kötü yol misali asfyasfugıfgsaa[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: HasMez, 18 Temmuz 2005 00:27 tarihinde demiş ki: said: RuneLaFey, 18 Temmuz 2005 00:23 tarihinde demiş ki: Murtaza kral olunca bana Breth bölgesini vericek yönetmem icin Sir Tyrael olucam :D zaten 3 bölge var ama sadece orclara ayrılan ve bizim şuan kullanabildigimiz tek bir bölge var oda breth (luferson). orayı alırsan zaten teknik olark kral oluyosun :) mhm iyice okumamistim demek ki okumak lazimmis demek ben Sir olamicam :([signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yok ya bende okudugumdan diil tahminen cevap verdim. olursun niye olamayasın.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Selamlar arkadaslar bende sonunda hem patiye hemde MYKO ya gelebildim...Azimle kasıyorum...lvl yetişince klan işini bi görüşelim :Pp Selam Rune :)[signature][hline]Server: Deimos Nick : Izual Race : Karus Class : Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Murtaza gralım liste başı olmuş top onda valla. 4tane 20 üstü karakter vardı hepsiyle verdim oy oO lameeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Baelithilie, 18 Temmuz 2005 10:26 tarihinde demiş ki: Selamlar arkadaslar bende sonunda hem patiye hemde MYKO ya gelebildim...Azimle kasıyorum...lvl yetişince klan işini bi görüşelim :Pp Selam Rune :) vay bael'im mage'im hosgelmissin =)[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hoş bulduk ab...hala lutherson castle önünde sürünüyorum...üzücü bi durum tabi...Devlet elimden tutsun :P bi 30 olam cz de görüşelim :)[signature][hline]Server: Deimos Nick : Izual Race : Karus Class : Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben de en sonunda girebildim deimosa bi ara kastırın da yetişelim di mi ama?[signature][hline]*Don't war, Make Love* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yav clana girmek için lvl sınırı nedir?girmek istiyrum mykoyaaa acaba girmesemmi lan?(ağustosta ke geliyo nede olsa)yada gircem lan bende gircem alcakmısınız clana ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 [Bu mesaj 911911 tarafından 18 Temmuz 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yaw ßen yazdığım msj ları nasıl sılecem... yanlıs yere msj attım yanlıslıkLa ...[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:30k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Editlemiş olman yeterli.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ilk boss droplarımızı dün gece aldık. hayırlı ugurlu olsun beyler.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben de eclipse klanından bi adam gördüm elinde manyak bi axe vardı, üzerine parlak rune'ler yazılıydı yanar dönerli bi axe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: HasMez, 18 Temmuz 2005 18:39 tarihinde demiş ki: ilk boss droplarımızı dün gece aldık. hayırlı ugurlu olsun beyler. bu gecede DTS olayina devam ederken biraz ara verip yine 2-3 boss keseriz .. Umarim bisiler cikar :D acilen DF keselim AGATE veriyor ben agate ile lobo istiyorum :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 DF yi biraz yavaş keselim diicem 120k hpsi var. dün lobo ve lycaon pendant çıkarttık. bugünde birşeyler çıkartırız inşallah.hea bide bishop kestik ama drop vermedi.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ [Bu mesaj HasMez tarafından 18 Temmuz 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar