Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

n00bz

DraculaVigorous

Öne çıkan mesajlar

said:
thorin, 17 Temmuz 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
tyrael 2 gün oynayabildiğim için tam klanın durumunu bilmiyorum (aslında bi kurulurken vardım bi de dün ex partyde:) ) sence clanın su an ki açıkları nedir abi?

mesela acilen 480'i acik olan bir healer lazim .. yavas yavas deru ve ardindan apos yapmaya baslayacagiz 2 buffer priest var ama healer priest yok. Hizli leveling icin bir healer kesin sart .1-2 tane daha warrior ve 1 tane daha 40+ paper mage lazim pklarda daha etkili olmak icin. ve clanin parti durumunu goz onune alarak 2 priesta ek olarak bir buffer priest daha alinabilir ..[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"

Name:TyraeL
Class:Sorcerer
Level:4x
Clan:n00bz

[Bu mesaj RuneLaFey tarafından 17 Temmuz 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tyrael(bu sen oluyon)
TT_
JonyBlack
Stardust( aa ben)

paper bildiim kadarıyla..

Raist mi ydi arkadas tam hatırlamıyom özür, pet mage başka kaç tane var?

haa simdi aklıma geldi nerowarden var ... bi de[signature][hline]nik: stardust
kılan: n00bz
lvl:3x
class:aoe yi özleyen peypır meyç

Sosyal ağlarda paylaş

said:
thorin, 17 Temmuz 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
tyrael(bu sen oluyon)
TT_
JonyBlack
Stardust( aa ben)

paper bildiim kadarıyla..

Raist mi ydi arkadas tam hatırlamıyom özür, pet mage başka kaç tane var?

haa simdi aklıma geldi nerowarden var ... bi de

ben pet'im birisinin deru ve apos icin LR olmasi lazimdi . ilk bastan konustugumuza dayanarak onu sectim 50 lere kadar gider sonra reskill restat ceker gerekli donusumu yaparim o yüzden paperlarin biraz fazla olmasi gerekiyor demistim. Humanlarda Meisterlerde bir paper var dün gece baskinda karsilastigimiz . Levelingi iyi olmus ve etkili resmen canima okuyacakti . sonra chill ile sobeledim adami tam kesiyordum warirorlari beni öptü :/[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
thorin, 17 Temmuz 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
yeterince mage varmış aslında clanda keşke archer açsaydım neyse girsek bari 41 yapacam bu gece charı ama yok connetting e ölece bakıyoruz :(

hah bu dogru bak Archerimiz yok uzaktan lurelayacak .. Adam kesecek adamimiz yok :/[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Miqrop_AmidoN, 18 Temmuz 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
bu noobs da harbi noob yaa
benim bildiğim bi clan war diez de
my noob is
die my name is den alıntı ama onlar fazla noob diiller
adamlar +60 ama sadece clanın adı noob

Deimos serveri arkadas bilmem birsey ifade eder mi ? 1 haftalik serverda 60+ ortalama mi bekliyorsun ? neden söyle bir yazilanlara bakmadan lapin gibi atlarsiniz anlamam[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Miqrop_AmidoN, 18 Temmuz 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
bu noobs da harbi noob yaa
benim bildiğim bi clan war diez de
my noob is
die my name is den alıntı ama onlar fazla noob diiller
adamlar +60 ama sadece clanın adı noob

bız bılmıoz ıste o yuzden clanın adı noobz ya kımse bılmıyo dıye koyduk[signature][hline]Self control;
Breaks down..!!
Hemesus
Sosyal ağlarda paylaş

Bir varmış bir yokmuş.
Deimos diye bi sunucu açılmış.
İçindeki herkes noobmuş.
En noob da n00bz' muş...[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki:
boşverin usko'yu bence de.
usko öldü.
devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :)
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

Dabi diğer arkadaşın söyledii de çok ilginjjjjj. Biz neden +60 almıyos klana? Murtaza ve hasmez cevap verin bakim. Neden bis +60 olmuyos? Neden bis -50 alıyosssssss klana?

Ciddiye alıp da sakın bişeyler yazmayın :P[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki:
boşverin usko'yu bence de.
usko öldü.
devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :)
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...