Necro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yuuzhan fp ler tamam dimi :D bide stiletto kaas lem bana :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 murtaza dün gece yabancı alımıyla ilgili clana, bişiler anlatıyodun nooldu? bulabildin mi almaya değicek birilerini?[signature][hline]nik: stardust kılan: n00bz lvl:3x class:aoe yi özleyen peypır meyç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 SirKaoS u alsaq fena olmas :)[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 evet aciklari yabanci ie kapatabiliriz[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Açık ne açıkları doğru açıklar var :D benim stilettolar :P[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 [Bu mesaj thorin tarafından 17 Temmuz 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tyrael 2 gün oynayabildiğim için tam klanın durumunu bilmiyorum (aslında bi kurulurken vardım bi de dün ex partyde:) ) sence clanın su an ki açıkları nedir abi?[signature][hline]nik: stardust kılan: n00bz lvl:3x class:aoe yi özleyen peypır meyç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: thorin, 17 Temmuz 2005 22:11 tarihinde demiş ki: tyrael 2 gün oynayabildiğim için tam klanın durumunu bilmiyorum (aslında bi kurulurken vardım bi de dün ex partyde:) ) sence clanın su an ki açıkları nedir abi? mesela acilen 480'i acik olan bir healer lazim .. yavas yavas deru ve ardindan apos yapmaya baslayacagiz 2 buffer priest var ama healer priest yok. Hizli leveling icin bir healer kesin sart .1-2 tane daha warrior ve 1 tane daha 40+ paper mage lazim pklarda daha etkili olmak icin. ve clanin parti durumunu goz onune alarak 2 priesta ek olarak bir buffer priest daha alinabilir ..[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz [Bu mesaj RuneLaFey tarafından 17 Temmuz 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Oyuna girersem aralıksız baron veya deru yapıcam[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: TrTownUser, 17 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: Oyuna girersem aralıksız baron veya deru yapıcam %20 sonra 50 LR'm acilacak o zaman bende derulara takilabilirim rahat rahat[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tyrael(bu sen oluyon) TT_ JonyBlack Stardust( aa ben) paper bildiim kadarıyla.. Raist mi ydi arkadas tam hatırlamıyom özür, pet mage başka kaç tane var? haa simdi aklıma geldi nerowarden var ... bi de[signature][hline]nik: stardust kılan: n00bz lvl:3x class:aoe yi özleyen peypır meyç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: thorin, 17 Temmuz 2005 22:36 tarihinde demiş ki: tyrael(bu sen oluyon) TT_ JonyBlack Stardust( aa ben) paper bildiim kadarıyla.. Raist mi ydi arkadas tam hatırlamıyom özür, pet mage başka kaç tane var? haa simdi aklıma geldi nerowarden var ... bi de ben pet'im birisinin deru ve apos icin LR olmasi lazimdi . ilk bastan konustugumuza dayanarak onu sectim 50 lere kadar gider sonra reskill restat ceker gerekli donusumu yaparim o yüzden paperlarin biraz fazla olmasi gerekiyor demistim. Humanlarda Meisterlerde bir paper var dün gece baskinda karsilastigimiz . Levelingi iyi olmus ve etkili resmen canima okuyacakti . sonra chill ile sobeledim adami tam kesiyordum warirorlari beni öptü :/[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yeterince mage varmış aslında clanda keşke archer açsaydım neyse girsek bari 41 yapacam bu gece charı ama yok connetting e ölece bakıyoruz :([signature][hline]nik: stardust kılan: n00bz lvl:3x class:aoe yi özleyen peypır meyç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: thorin, 17 Temmuz 2005 22:49 tarihinde demiş ki: yeterince mage varmış aslında clanda keşke archer açsaydım neyse girsek bari 41 yapacam bu gece charı ama yok connetting e ölece bakıyoruz :( hah bu dogru bak Archerimiz yok uzaktan lurelayacak .. Adam kesecek adamimiz yok :/[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bu noobs da harbi noob yaa benim bildiğim bi clan war diez de my noob is die my name is den alıntı ama onlar fazla noob diiller adamlar +60 ama sadece clanın adı noob[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bugün oyuna giremedim girmiyo server a o yüzden kasamadım kusura bakmayın yarın 35 olurum herlade[signature][hline]Server=Diez Nick=:Hoodstar: Job=Arch Mage Lvl=63 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 18 Temmuz 2005 00:00 tarihinde demiş ki: bu noobs da harbi noob yaa benim bildiğim bi clan war diez de my noob is die my name is den alıntı ama onlar fazla noob diiller adamlar +60 ama sadece clanın adı noob Deimos serveri arkadas bilmem birsey ifade eder mi ? 1 haftalik serverda 60+ ortalama mi bekliyorsun ? neden söyle bir yazilanlara bakmadan lapin gibi atlarsiniz anlamam[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 18 Temmuz 2005 00:00 tarihinde demiş ki: bu noobs da harbi noob yaa benim bildiğim bi clan war diez de my noob is die my name is den alıntı ama onlar fazla noob diiller adamlar +60 ama sadece clanın adı noob bız bılmıoz ıste o yuzden clanın adı noobz ya kımse bılmıyo dıye koyduk[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bir varmış bir yokmuş. Deimos diye bi sunucu açılmış. İçindeki herkes noobmuş. En noob da n00bz' muş...[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: DraculaVigorous, 18 Temmuz 2005 00:08 tarihinde demiş ki: Bir varmış bir yokmuş. Deimos diye bi sunucu açılmış. İçindeki herkes noobmuş. En noob da n00bz' muş... :D :tebrikz:[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Dabi diğer arkadaşın söyledii de çok ilginjjjjj. Biz neden +60 almıyos klana? Murtaza ve hasmez cevap verin bakim. Neden bis +60 olmuyos? Neden bis -50 alıyosssssss klana? Ciddiye alıp da sakın bişeyler yazmayın :P[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 urfada oxford varda biz mi gitmedik?[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Neden ben hala baglanamıorum..?[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Cunkuuuuu biz noob'uz .. en sevdigimiz sey o korkunc wormlari kesmek :D biz ne anlariz pk falan CZ nedir ? moradon bize yeterde artar :D cok bile ... 60+ falan bozar , bünye kaldirmaz :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Server bosaldı valla.Aglayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar