Necro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bende giremiyorum sıkıldım hüfüfü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ahahahahah Unholy kesmiş simdi gördüm :P[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Reflective, 16 Temmuz 2005 13:24 tarihinde demiş ki: Ahahahahah Unholy kesmiş simdi gördüm :P heeheh günaydin bu arada sana bi hediye biraktim .. Unholy'den alirsin BES STR :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:3x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Saol :))[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Reflective, 16 Temmuz 2005 13:26 tarihinde demiş ki: Saol :)) bana degil CZ deki Cardinallere tesekkur et :d sagolsunlar drop biraktilar :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:3x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ehehehe ya siz golem kessenize :P chitin çıkarın :D[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 oyunda olan varmı :( ben son 2.5 saatir giremiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 giremiyommm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 offf beyler gm e bi forumdur msj atsak :p olmasmı ya giremiyorum sabahdan beri hüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 henüz o asamada cok mage yok ama bir priest ie hallederiz[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:3x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Harbi yaf artık clandaki millet resslenecek seviyeye geldi bi healer resser olsa fena olmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 YA *BEEEEEEEEEEEEP* ETTIGIMIN SERVERINA GIREBILSEK KASICAZ.... A.Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Burası clan chat'e dönmüş :-)[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben girdim reset atılcak die çıktım :D[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bnde giremiyorum servera :([signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben xydonis (aka adonis) rogue kasıorum... eger bi hikmet olurda duzelirse deimos haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 res atıldı deimosa açılır şimdi düzelmiş olması lazım.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Biri suraya server.ini yi yazabilirmi.Benimki kaybolmusta :-? [Bu mesaj LordGargamel tarafından 16 Temmuz 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 daha atılmadı atılıcak... hala baglanamıo servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 offf baydı ya :D giremde bi solo golem yapam size :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yaw ne güzel harpy kesiyoduk mirage çıkmıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: LordGargamel, 16 Temmuz 2005 14:05 tarihinde demiş ki: Biri suraya server.ini yi yazabilirmi.Benimki kaybolmusta :-? [Server] Count=2 IP0=login1.knight-online.com.my IP1=login2.knight-online.com.my [Version] Files=1301 [Join] Registration site=http://www.knight-online.com.my[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: JoNyBLaCk, 16 Temmuz 2005 14:09 tarihinde demiş ki: yaw ne güzel harpy kesiyoduk mirage çıkmıştı :D NEEE! Sevindirik oldum :D[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Beyler bu gün falcon dan düşen mirage sword u hasmez e verelim yaf :) [Bu mesaj TrTownUser tarafından 16 Temmuz 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ya siz chitin düşürün yaaa[signature][hline]Name:ReflectivE Class:Berserker Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar