KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 şu anda 1 kişi online hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben umudu kesitm walla adam akıllı ne kasabiliyos ne partimis war ne N00bz un havası kaldı[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 n00bz harbi noob clan oldu :( kimse girmio sürekli 4 kişi değşiyos ben,lord,khan,milita başka giren 1 allah ın kulu bile yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi bekleyin yaw. ekran kartım 32 mb eski baya. sürcü xp'de hata veriyo anlamadım bi türlü :( bi de bu klanı biz kurduk abi. destek olmamız lazım bak millet patlıyo bizim ayakta kalmamız lazım. oyun her zmn kalabalık olmayabilir e 24 oynamayadabiliriz. anlayış gösterin klana biraz. [Bu mesaj Eternalus tarafından 02 Ağustos 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Arkadaşlar ben bayadır yaklaşık 3-4 gündür giremiyodm buralara...neler olmuş bilmiom da klan disband edilmesin. Okul dönemi başlayınca (eylül başı) ben son derece online olcam. O zamana kadar da elimden geldiğince online olmaya calışıyorum. Ama malum yaz...Millet tatilde yada benim gibi yaz okulunda.Bence disband filan edilmesin. Login failed durumları cok ama cok sinir bozucu farkındayım.Ama tepelerdeyken bırakıp baska bi servera gecmek buraya geliş amacımızı (tepeye oynamak) bozmuyormu biraz... Gerçi son söz liderlere aittir herzaman ama benim fikrim o klanın en az 6 ay filan bi hayatını sürdürmesi...Ondan sonra hala ümit yoksa tekrar konusulur bakılır degerlendirilir falan fıstık :D Hadi kendinize iyi bakın arkadaslar.Online olur olmaz mesaj gecerim :D[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Serverda Oyuncu yok arkadaslar,kendinizi kandırmayın yani.Zevk alamazsınız o kadar playerla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya nasıl oyuncu yok ya bi gir bak önce ayrıyetten usko ki kdr bos adam olacına hepsi level 60 olsun mykodaki gibi adam akıllı olsun ama sen alışmısıın abiiii party plzzzzzzzzzzzz a.q yimlere[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ne diyoun ya gerizakalı.Oyuna girilemedigi icin,serverda oyuncu sayısı az,az kisiyle mmo zevk vermez,git ögren gel.Ayrıca kimseye "party plz" demedim bugune kadar.Plz i anca dalgasına kendi arkadaslarıma söylerim.Hem ben seni tanıyormuyum bu kadar ani bir cıkıs yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 1. si once yazdıklarına dikkat et sana part plz diosun demiyorum 2. si serverda gayet iyi player sayısı gir bak sonra yorum yap! lutfen laflarına dikkat et ben sana hakaret etmedim _? burdan gorusumu belirtiyorum ok ?[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Şu dakika ile sadece bu dangalak oyuna degil,bu bölüme bakmayıda bıraktım.Oynayın aşkınız ko ile,ben gidiyorum gw ye.Hata ile girdigim bir ortamdı.Allah kurtarsın digerlerinide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: SIleNt, 02 Ağustos 2005 22:06 tarihinde demiş ki: ama sen alışmısıın abiiii party plzzzzzzzzzzzz a.q yimlere He kardeş,evet öyle.Takıl sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 itemları khan a verdim. içim sızladı yemin ediyorum girince o kadarda güzel organize olmuştuk vs. neyse serverla ilgili sorunlar yüzünden bırakmak zorunda kaldık onun için yapabilicegimiz birşey yok. master ve khanı asist yaptım isteyen çıksın , isteyen yeni bir clan kursun size kalmış artık gerisi. vaktiniz ve muhabbetinizi eksik etmediginiz için teşekkür ederim.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Neyse yaw, en azından tanıştık kaynaştık yeni arkadaşlarımız oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 slm, ben Master_of_the_Dead. bu forumu myko aracılığı ile öğrendim ve yine bu oyun sayesinde bir çok kişi ile tanışma fırsatım oldu. ileriki zamanlarda serverdaki lagın giderileceğini ümit ederek oynamaya devam etmeye ve elimden geldiği kadar nOOb olarak kalmaya çalışacağım, şimdiik kendinize iyi bakın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben charı satcaktım ama vazgeçtim KO dolar bigün bizim server da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 mykodan char alan cıkarsa 51 paper satıyorum eheh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Buzkirpisi, 02 Ağustos 2005 22:21 tarihinde demiş ki: Ne diyoun ya gerizakalı. ezik mi yok memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yalan oldu yani MYKO...[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Khan sanırım clandan çıkmış...[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Günaydın :D, yeni klan kurucaz zaten abi, n00bz2 mi olsun adı PowerOfTheHorde mu olsun. power of the horde diye bi p2p programında arattır mp3ünü çek kararını söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 buffy yeni clana ne gerek var hazırda clan varken ^_^ benim demeye calıştığım şey şuydu...hani bizim clan bank olayımız vardı ya. şifresi khandamıydı onun içün sordum. dün pazar alanında bi shard bi mirage filan satıyodu o açıdan soruyorum...ha kendi itemları ise bişi diyemem tabi da merak ettim sadece.[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Eğer raptor kazanmak istiyorsan 2245raptor yaz 3379 a yolla Raptorum var nasıl uplarım diyosan raptorUP148 yaz 2280 ne yolla hemen evine gelsin ayrıca mesaj yollayan 8976. kişiye Doremiden atlet hediyemizdir..... [spo1=Gün Doremi ile Başlar....][/spo][signature][hline]Uninstall KO!!!bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Koptuummm. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ehehehhe D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 khanda bi mirage bi de shard vardı klan bank devredilirken aldığı. şu an onları satıyor. önceden konuştuk, satıcam paylaşıcaz dedi, ama dersen ki onlar bizim zaten ne haddine satmak, bişi diyemem. şu an online olan zaten khan deil. arkına vermiş charı tatildeymiş. 7-15gün içinde döncek. 7-15=-8 bu hesapla zaten burda aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar