DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Noobz deimosta orc klanı olarak kuruldu! http://www.geocities.com/draculavigorous/clanss.JPG fatih alttaki yazıyı görünce biraz alınacak ama n'apalım eheuee :P[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 eheheh cok cirkin cikmisim =) profilden cekmissin TyraeL[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 noobz ownz..[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ulan oyunu bi setup edemedim :D şimdi gene deniyorum gelicem buffer healer olarak aa deli oldum :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya bız ısı bılıoz yemın ederım Adımı Hermesus koycaktım yannıslıkla Hemesus yaptık artık ıdare edın pek bellı olmuo ama :0)[signature][hline]Self control; Breaks down..!!
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bellow gel valla. priest buffera ihtiyaç var :)[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 fotoğraf açılmıyor :D hata veriyor sayfa ... çok merak ettim acaba nasıl çıktım civcivim zaten :P
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 aalllaaaam ya deli olcam daha setupa başlamadan önce yaptığı hazırlıkta yanlış versiyon diye hata veriyorrr daha önce setupına girdim bi kezz offf olmazsa akşam bırakcam indirsin gene delircem yaa :/ zaten çok yavaş yüklüyorr setup dosyalarını neden böle oldu annamadım :'([signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b]
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 LoooL ben göremiyom resmi.Warmıyım resimde. Neyse nOObz ruLLaz.!!!![signature][hline]Name : Yuuzhan Nation : Karus LeveL : xx Clan : ..... Server : Myko / Deimos X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kurduk bakalım... ulan klan olarak şehir deiştirsek 200k para bırakıyoz gate lerde :)
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 nero linke tıklamayı denedin mi :P[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bu arada buffer ihtiyacımız devam etmektedir :D[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 al bide burdan yak sadrazamın sol eli[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ben de gelcem, katılmak için ne gerek?
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 master kdr gay olmamak tek $artımız.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Eternalus, 15 Temmuz 2005 05:01 tarihinde demiş ki: ben de gelcem, katılmak için ne gerek? ikametgah , nufus cuzdan sureti , savciliktan temiz kagidi , 6 vesikalik fotograf ve banka hesabina yatirdigin 5 YTL dekontunun fotokopisi :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence"
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 muhtarın kızı da gerekiyo mu :D yaw start diyom takılıyo bi topic vardı bunla ilgili, var mı bilen?
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 reset geldi ya. bu arada çok ilginj olduğunu düşündüğüm bişeyi sizle paylaşma kistiyorum. Bu server bomboş. Yada bizden başka kimse orcu seçmemiş...[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 valla myko nun en dolu serverı bunu bılıyorum da player sayısı kac bılmıyorum.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 muhahahaha demekki bizden başka kötü adam yok, server meselesine gelince de; e malum yeni daha
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 e şimdi 30 olacaz mı pro :P[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 pro yesın senı aa fenalık geldı.ben %50 ye geldım valla 30 dklık ı$ım war sora ver elını cz =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 beni beklemezsen küserim ama :D %1deyim çünkü ehuehu Bu arada şu gife bakın. ko forumlarından aldım. http://members.home.nl/jj.dijkstra/cagerage7od.gif [signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 15 Temmuz 2005 05:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 valla beklemem =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: DraculaVigorous, 15 Temmuz 2005 05:16 tarihinde demiş ki: beni beklemezsen küserim ama :D %1deyim çünkü ehuehu Bu arada şu gife bakın. ko forumlarından aldım. http://members.home.nl/jj.dijkstra/cagerage7od.gif ulan benim signım o be. bu arada boş diil server bayaa kalabalık haritanın büyük olmasına ragmen. dire wolflar için kapıştıgımızı biliyorum. daha dogrusu hala kapışıyoruz beastler için. humanlar azınlıkta sadece.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_
Öne çıkan mesajlar