Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 FRP ve bir cok masaustu oyununun su siralar Uniformali kimliklerin tartisma konusu oldugunu ve bunun gencleri birer asimile ve soguk savas konjuktorunde bir dalgalanma da yogurup gercek dunya ile baglantilarini kesip her birini bireysel ve psikolojik rahatsizliklar cikmazlarina surukleme olarak yorumlandigi verilen sonuclara gore.. Istanbul daki yuzde yetmisbes frp ile ilgilenenlerde manik depresif haller ve psikolojik sorunlar gozlendigi..Bir cogunun halen vampirlere inandigi ve cadilara inandigi ve bircok anlamsiz hurafelere inanip bunlara korku duydugu..Bir cogunun kendi tarihinden habersizken FAERUN un her ince noktasini kavradigi ve bir cok materyal i ezbere bildigi.. Uzayip gidiyor Bildigim tek sey 2 saatten sonrasi zararli olan bir etkinlik ayda 1 baraji asildigin da da zararli bir etkinlik..Ve hayat tarzi olarak gunluk muhabbet e de virus gibi girdigi de bir gercek..[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Solgunadalet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sen yazdıklarında ciddimisin. öyleyse bu sorunlar sebdede var...
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 E bilgisayarları da yakalım o zaman?! FRP oyuncusundan zilyon fazla bilgisayar oyunu oyuncusu (nası bi tabirse bu da) var Türkiye'de. Çok daha zararlı, çok daha bağımlılık yapıcı bi aktivite bu, biraz kasarsan sonsuz tane bu çeşit olay bulursun, nerden esti de FRP'ye çattın anlamadım. Hadi onu da geçtim, Kurtlar Vadisi'ni izleyip mafya olmaya çalışan Türk Gençliği verelim istersen bi porsiyon?[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 cadılara falan inanmak? yav bi gidin Allah için ya. sanki oynayanlar bunun oyun olduğunu bilmiyo. böyle topluca salaklar, masanın başında geyik yaptıklarında bi anda vampirler kurtadamlar ejderer falan mı varoluyor? ya da biz buna mı inanıyoruz. hadi amerika falan desen tamam onlarda salak bol bol var, doğal der geçerim. ama burada zaten yaygın olmayan bir meretin böyle "gerçekliklerden sapmış vamppirlere inanan eblehler" yatabileceğini zannetmiyorum. kendi tarihini bilmeyip de frninkini bilmek... adam seviyo öğreniyo ben de star wars manyağıyım mesela sahnelerin çoğunu ezbere biliyorum ee? kendi tarihimden de bi halt bilmiyorum, sen de bilmiyor olabilirsin gayet doğal. çünkü bizim tarihimiz hunların savaşlarıyla başlar 10 kasım 1938de saat 9.05de biter. ikinci dünya savaşı bile iki sayfada es geçilmiştir. olan tarih de gün ezberlemece savaş adı ezberlemece. ha kalanını da arasan bile bulamayabiliyorsun, hala 80 öncesi kaos ortamını bilmiyorum mesela. ve arayınca da rahat bulunan şeyler değil. yani salak her yerde salak, deli her yerde deli, kişiliksiz her yerde kişiliksiz, ve bunların hepsi de aynı tarih okuma ve tiksinme yolundan geçiyor. FRP ile bi alakası yok. sanki hiç hayatınızda tiyatro yapmadınız taklit yapmadınız da yapanlar manyak deli piskopat ve gerizekalı oluyor. bi gidin ya.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Her olayda var bu, tv izleyende de pc oynayanda da frp'ci adamda da..Futbolda da ters giden şeyler var, herşeyde var yani böyle olaylar.Genelleme yapıolarsa kulakları çekilsin işallah.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 futbol takımlarının futbolcularını ezbere sayan cocuklar tarihlerini biliomu yapmayın adam pokemon izlemis sonra balkondan atlamış blbazar mı ne beni yakalar die abi aam salaksa diğer insanlar ne yapsın wampirlere inanıosa inansın ne war bunda wampir olmaya kalkmasında ama işin komik yanı yolda yürürken anket yapan birini görsem sorsalar cadılara wampirlere inanıomusun die komiklik olsun die evet derim sonra da güler geçerim bu bilimadamları işin suyunu çıkardı iş güç bulamıolar aptal aptal şeylerle ugrasıolar[signature][hline]"Every creature will taste death"
Eshevar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bütün genellemeler yanlıştır...[signature][hline]aslında birşeyler yazıyordu burada, ama sıkıldım sildim...
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bu "verilen sonuçların" nerden geldiğide hoş birşey. 50 tane bilgisayar oyunu oynayan büyüyünce maganda olur, frpci satanisttir araştırmalarında neden acaba bize hiç laf düşmüyor merak içindeyim. Adam bana sormadan bunalımdaki intihar eğilimli sorunlu kişilik damgasını yapıştırıyor da ne oluyor acaba? Bilgisayarlar yakılıp, frpcileri asmaya mı başlayacaklarmış? Geçelim bu manasız tartışmaları efendiler...
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 lamer modu onharbi ben korkmaya basladım artık gizli gizli oynamaya başlıcaz herallde artık netcafeler kapancak falan frp eşyaları el altından satılcak böyle gizli gizli adamlar pelerinlerinin altından lamer modu off böyle komiklik mi olru ya ciddi saçmalıolar satanist falan eee başka yakında ellerinde taş sopa kovalicaklar heralde :D[signature][hline]"Every creature will taste death"
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 biz oynarken okulda etrafta bazı gerikafalı gençler gelip bunlar ne yapıyo diye aralarında konuşur sonra kurtlar vadisinde neler olduğunu tekrar etip şahan ın espirisini 1000 defa anlatıp giden tiple dolu bide bu gibi tipler populer oldduğundan populer olucam diye en aptal şeylerine bile gülen keriz ler de bol miktarda bulunmakta, kapladıkları alana yazık[signature][hline]player's hanbook - forgotten realms campaign settings forgotten realms 21 kitap(eng)
Solgunadalet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 öncelikle kedimizi haklı çıkartmak adına "diğerlerinin" beyenilerini kulanmamalıyız, eğer öyle yaparsak işte yukardakı yazı ortaya çıkar... bunun bir ben zerini bilim ve ütapya dergisinde de görmüştüm, Çevizoğlıda bezer laflar kulanmıştı falan.... Bunun nedeni insanların vakayı görüp bunu anlamadan kafalarında yorum yapmaları. örnek bir düşünce: Amerikalılar genç beyinleri yıkamak için bu tip tuzaklar kurar, Frp amerikadan çıkmıştır, eee buda tuzaktır... bu düzmantık ne kadar doğrudur, onlar için doğru dur, bu matık kurgusunu kusursuz olması için ise "insanlar bu oyunu neden, ne hissederek oynar, veya okur,...vb." değişkenlerini hesaba katmak gerekir.Aksi halde böyle saçmalarız.... Ve biz bizim dışımızdakileri sır vadi seyrediyor diye geri kafalı olmak ile suçlarsak veya gerikafalıları vadici yaparsak bu bizi geri kafalı yapar. Şöyle ki; özgürce yaşamak adına toplumdan ayrılıp dağda yaşamaya başlayan birinin, kendi yanında yaşam, onun gibi olmak isteyen birine "git sen benim gibi değilsin" demesi nekadar adamın özgürlükcü redediş felsefesine uygundur....
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 soulbringer kardeş istanbuldaki oyuncuların %75i demek için önemli bir çoğunluk üzerinde anket yapılması lazım. lütfen bu bilginin kaynağını hangi istatistik şirketinden aldığını öğrenebilir miyim? benim kanaatim istanbulda düzenli olarak oyun oynayan FRP oyuncularının %75inin yüksek kültür düzeyine sahip, duyarlı ve agnostik olduğu yönündedir. yani bırak hurafelere inanmayı tanrının varlığı dahil herşeye şüpheyle yaklaşırlar. aksini ispat etmek için güvenilir bi belge sunman gerekiyo...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bi de şöyle diyim ki, herkes istediği gibi yaşamakta serbest deil mi bi kere? İsteyen asosyal yaşar, isteyen sorunlarıyla birlikte yaşar.İsteyen istediğine inanır, cadıya inanır vampire inanır.Biz insanlığa bu hakkı tanımadık mı?[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Soulbringer, 23 Aralık 2005 13:13 tarihinde demiş ki: FRP ve bir cok masaustu oyununun su siralar Uniformali kimliklerin tartisma konusu oldugunu ve bunun gencleri birer asimile ve soguk savas konjuktorunde bir dalgalanma da yogurup gercek dunya ile baglantilarini kesip her birini bireysel ve psikolojik rahatsizliklar cikmazlarina surukleme olarak yorumlandigi verilen sonuclara gore.. Istanbul daki yuzde yetmisbes frp ile ilgilenenlerde manik depresif haller ve psikolojik sorunlar gozlendigi..Bir cogunun halen vampirlere inandigi ve cadilara inandigi ve bircok anlamsiz hurafelere inanip bunlara korku duydugu..Bir cogunun kendi tarihinden habersizken FAERUN un her ince noktasini kavradigi ve bir cok materyal i ezbere bildigi.. Uzayip gidiyor Bildigim tek sey 2 saatten sonrasi zararli olan bir etkinlik ayda 1 baraji asildigin da da zararli bir etkinlik..Ve hayat tarzi olarak gunluk muhabbet e de virus gibi girdigi de bir gercek.. FRP'nin de herangi başka birşey gibi tadında kaldığı sürece bir zararı yok. Ama ayda 1 ve 2 saat çok komik rakamlar olmuş... İlk paragrafın zaten komplo teorisi resmen, tamamen kurgusal. İstatistiklerin palavra, e daha neye dayanıyorsun ki? Dünyadan çok uzaklaşmışsın, göstergeler çalışmıyor ;)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 24 Aralık 2005 15:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mail olarak gelen bir olay bu..Yakın zamanda size de gelicektir..[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 gelmez diye düşünüyorum... bu tür spam tadında zincirleme mailleri yollayanları genelde bloklarım da. gelen mailleri güvenilir belge olarak değerlendirmem genelde tahmin ve taktir edersin ki. [signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. [Bu mesaj Grudge tarafından 24 Aralık 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bizim elektrikçide odama girdiğinde lotr posterlerine baktı sonra döndü korku dolu bi yüzle "olum sen sapkın mısn lan?!?"dedi.LOL.posterlerde de bişi yok hani manyak herif ya :D
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 o elbiseli salakalra sorarim neden geldiler hayata ?? o üniformayi giymekk icinmi ölmek icinmi? yoksa üniformayi giyip ölmek icinmi?? Frp dediginiz sadece bi oyun bunuda yıllarca oynayip her ortama girip hertür oyunu oynatabilen bi Dm olarak söylüyorum... ki kaldiki İnsanlar su anda ugrasacaklari bi konu ariyolar kendilerine FrP yi hedef almislar.. seni de yanlarina katmislar sanırım[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Gelen her fake mail'e inanırsak akli dengemizi kaybedebilir onları ben de blokluyorum bu yüzden rahatım... Bakın gerçek anlamda FK sever insanlar ne yaptıklarını biliyorlar.Bunun sadece bir oyun olduğunu felsefi ya da özel bir anlam taşımadığını biliyorlar.Sadece eğlenmek için oynuyorlar. Ama bir de "ben FRP'yim hayt" , Kurtlar Vadisi izleyip "anne ben mafya olcam" ... "madafaka" falan diyen gençler varki sanırım araştırma yapıldıysa tabii ; bunlar üzerinde yapılmıştır. Şu an istatistik okuyorum ders olarak :) .Öyle gerçekten ne yağtığını bilen ve FRP oynayan insanları bulmak bir veri yığını oluşturmak ve onları incelemek o kadar kolay değildir.En azından şundan eminim ; FK oyuncuları oyunları hakkında ve düşünceleri tabii ki bambaşka şeyler söyleyeceklerdir.Herkesin ayrı yanıtlar verdiği bir çalışma da pek sağlıklı olmaz tabii.
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Heheh işin kötüsü ne biliyor musunuz? Bu spamları okuyup okuyup ana haberlerde "aha şu üniversitede frpcilerin %75.34'ünün satanist olduğu keşfedildi!!" falan denmesi veya daha önce adını duymadığımız bir şöhret sevdası kişiliğin televizyona çıkıp "Bilgisayar oyunları insanları şiddete bağımlı yapıyor" vs demesi ancak Kurtlar vadili, gelinli kaynanalı insanların piskolojik dengesini gerçekten bozan şeyler(sıfat takamıyorum artık) hakkında iki satır yorum yok. Artık artık bir yerlere yaranmak için taraf tutan medyadan sıkıldım ve umursamıyorum. Spam mailleri blokluyorum zaten. Getirin kardeşim gerçek istatistik? Nedir çok mu zor? Veya biz mi bu spam mailleri yollayan insanları incelesek; baksak kaçı sorunlu kişilermiş..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 valla dönüp doşaşıp hep aynı şeyler. aman umurumda değil yav. ben oynuyo muyum? oynuyorum. zevk alıyor muyum? evet. akli dengem yerinde mi? son bıraktığımda yerindeydi. benim gibi adamlar da var mı ortalıkta beraber oynayabileceğim? var. tamam o zaman. istediğiniz kadar mık mık edin umursamıyorum. zaten bu mantaliteyle 2012de mardukun gelip de dünyaya çakacağına falan da inanırsınız. 3 tane rakam atarım yollarım mailden bitti. oh mis[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Venator Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Whitewolf'un bilimum kitaplarında der, aynen copy/paste ediyorum: Ritual Disclaimer For The Ignorant Yes, it's a game No, it's not satanic Don't kill anyone Get a life Thank you Mage kitabından yine bir alıntı: Mage is a game. It's fun. It's not a lifestyle, an occult handbook, a canticle of enlightment or a lure for satanic indoctrination. If you can't tell the difference between fantasy and reality, get a life. If you can't tell the difference between the real world and trash tv exposes, then again, get a life. Alnından opeyim whitewolf. Biz burda rol yapma oyunlarının zararlarını konusacagımıza gidelim televizyon programlarının zararlarını konusalım o zaman. Ben de televizyon kotudur diye bi baslık acayım, aynı sey...[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 cadilari bilmemde haftada ortalama 10 saat frp oynayan bi DMimiz war raisline kufur etsem anasina etmis kadar alinio herif[signature][hline]aquila, 26 Aralık 2005 17:41 tarihinde Dela'ya demiş ki: hadi ordan klabır, sen git cigi cigi yap... [Bu mesaj Anelor tarafından 26 Aralık 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Elandoriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bi aralar bi çocuk kendini pikacu sanıp camdan atmıstı :) her bos zamanımızda frp oynuoruz yaklasık 7 saat kadar geceden sabaha kadar işte ama allaha sukur halen normalim :)[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... [FrpCenter] http://frpcenter.myfreebb.com Faerun atlas map,Bütün büyüler ve fr character record sheet
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Soulbringer, 24 Aralık 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Mail olarak gelen bir olay bu..Yakın zamanda size de gelicektir.. lol abi dalga geçiosun diimi? *kendini tutmaya çalışır* MWHAHAAHHAHAHA =| ZOHAHAHAAH =| NİOAHAHAHAH =| abi mail adresini versene bende şu tikiler satanist eziq depresif kişiliksiz kendilerini kanıtlamaya calışan ve %100 ü böyle olan insancıklar die bi mail atıyım :)[signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online Hatratom lvl 41 Druid WoW Kul Tiras server [Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 30 Aralık 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar