Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ben oyunu daemon tool dan oynuyorum ve turkish mod u bir turlu beceremedim .anlatirmisiniz nasil ekliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 acayip begendim bende oyunu ama savas olayi gerek grafik acisindan gerekse yontem acisindan kotu olmus onun disinda super... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 asteroth mumkun oldugunca oyunda savasmamaya bakicaksin ozelliklede kendin savas acmiycaksin bu diger devletlerde senin pislik biri oldugun izlemini uyandiriyor . ama o peter yokmu tipine bakipta dalamamak elde degil :) . uyuzun onde gideni. mogollar bir baska oyunda surekli benden biseyler talep ettiler bende reddettim. oyunda 1. siradayken bana savas astilar ve 4 cu siraya dustum . baris yaptik. ardindan tekrar savas astilar durduk yere.cengiz han in nekadar pislik bir herif oldugunu anladilar bu sefer diger ulkelerde ona daldi . mongollar haritadan silindi. at,oil,dye fln butur seyleri savasla ele gecirmek yerine culture le ele gecirmek lazim . simdi tekrar toparlanmaya calisiyoruz . keşfedilmemis amerika kitasina dogru kolonilerim yolda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 amerikayı ilk alan kazanıyor bu arada :) duel da yolu buldum ben hemen kıtayı ortadan bölcek şekilde şehirleri kuruyorum. asla open borders yapmıyorum.. gemi basıp amerikayada aynı muameleyi yapınca adam kalıyo :) tabi savaş açılınca ezilme tehlikesi var ondada slavery ile hızlıca adam basıp kurtarıyoz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ya savas acin, savassiz kazanilmaz sonucta oyun ama oyunda kac tane rakip var bunlarin farkinda olun. belli gelisimleri tamamlamadan en azindan birilerini silmeye bakin ve kimseye teknoloji vermeyin :D. istedikleri kadar kudursunlar; guc sizin elinizde. belli gelisimler derken mesela gun powder guc bakimindan sizi epey bi ilerletiyo. onu bulduktan sonra bi kisiyi mutlaka temizleyin. savas actiginiz ulkeler eger teknoloji bakimindan size yakinsa, o zaman size siniri olmamasina dikkat edin; yok eger teknolojileri geriyse, size yakin olsun. diger devletleri savasa surmek guzel ama sehirleri onlar alirsa bu pek isinize gelmez. onun icin yalniz takilin. sonucta tek basiniza kalacaksiniz, temizleyin kim var kim yoksa iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 nasıl bir oyun istiyorsam o karakteri seçiyorum. mesela savaş istemiyorsanız spirituallardan, diğer liderler de size ılımlı yaklaşıyor. yoksa sen aggressive sen her şekilde savaş çıkıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 biri dinin diplomasiye etkisini açıklayabilir mi,kendi sınırlarım içinde hinduizmi yayıp pacifism kullanıp dini en iyi biçimde kullanmaya çalışıyorum ama diplomaside ne işe yarayacağını çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 diğer devletlerle, özellikle komşularınla, aynı dini paylaşıyorsan bu +4, +5 pozitif ilişkiler sağlıyor. bir anda ilişkilerin pleased seviyesine geliyor. özellikle spiritual lar aynı dini paylaşmanız için ısrar ediyor; aynı dini paylaşırken başka bir dine geçerseniz bir anda bozuluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sag altta admaın isminin üstünde durursan ne kadar bonus aldığını görüyosun ztn :) yada konusma kısmında remsinin üstünde tut mouse u. theocrasyi(!) + barracks + (bütün uniteler 2 exp veren zerzavat wonder) çok güzel uniteler cıkıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Gamespy'da multiplayer Civ4 oynayan pati varmıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Ben dusunmuyor degilim.. Ancak multi civ de tek yapabildigin axeman ya da Quechua rush. O sebeple cok zevkli degil.. Benim hedefim single player da deity:) DAha monarch dayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ahah bu ne çocuğa seslendirmişler Osmanlı ünitelerini. Tercüme de bir acayip "Emirlerinizdeyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Yeni expansion çıktı. Gören var mı? Alan var mı? Adı: Beyond the Sword. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 torrentten indiriyordum 1.16 gb diyordu 1 gb dolunca seedler gg.1.9 versiyonunu buldum onla takılıyorum ben.gerçi tek anlamadığım eskiden bitmezdi de geçen m.s 2000 e gelince mi ne oyun bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 İş adamı falan var yeni expansionda ünite olarak. Birde Espionage i çok geliştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Exp. nı alayım bakayım bi yerden merak ettim çok...Nedense bu CIV 4 bana civ 3 ün tadını vermedi.Haa oyun çok güzel ona laf yokta.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 gecen gun expansioni cikti beyond the sword du galiba meraklilarina duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 çok güzel şeyler katmışlar..natural events özellikle çok gerçekçi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Bende var expansion ama önceki expansionı oynamamıştım o yüzden ne yenidir ne değildir bilemiyorum. Genel olarak iyi notlar almış, bildiğiniz Civ işte eheh her türlü oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ağız tadıyla oynayamadım şu oyunu ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 patch siz oynanmaz bu oyun . Cok kasiyor patch siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 cok karisik oyun ya ilk defa civ e basladim anam anam basim agriyo her sehire ayri bisi kasarken, daha hala settler zorlugunda 2 rakibe karsi oynayamiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Oyunda tech tree de nasıl ilerleyeceğinizi bilirseniz,bayağı kolaylaşır...Kilit nokta budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ewt,ramses doğru demiş.istersen önce custom et.barbarsız filan mutlu mesut oyna ne ne işe yarar öyle bi öğren. yoksa oyun o kadar kasış,zor bi oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 var mı oynayan ilk çıktığında oynamıştım uzun uzun turnler uzun sürdüğü için bıraktım şimdi eskisine nazaran daha iyi bi sistem de oynuyorum en azından 1900leri görebilirim sanırım. Yeni yükledim sardım feci ama unutmuşm. Tree yi nasıl izleyeceğimi bilmiyorum çok karışıyor. Ayrıca world map i küçültme imkanımız var mı.Ben sadece earth ı scenario da bulabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar