Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

buffy de dracula

DeMiRMaSKe

Öne çıkan mesajlar

Saçma bence bir sürü vampir hikayelerini karıştırmışlar. Sonra o sarı kafa vampirin o herifin bana 11 pound borcu var demesi sonra o buffy nin yanında dolanan xander mıdır nedir sümüklü herifin sevgilisinin dracula ile bir ara çok iyiydim demesi sonra buffy nin dracula ile karşılaşınca lestat isimli birisiyle kapıştım demesi filan. bence berbat etmişler ne vampirlerin karizması kalmış ne de buffy nin. Hele en sonda kusasım geldi yani burda dikilip bekliyorum dediği zaman.[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk defa filmde olması gerektiği gibi bir vampir gördüğüm için mutluyum ama ben.Ama en sonunda draculayı korkağa çevirdiler ya(ben bu kadar çabuk ölmesini beklemezdim en azıdnan bir kaç bölüm kalsaydı(ölmedi aslında kçatı ama))[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin)
Sosyal ağlarda paylaş

yahu lestat ı karıştırmasalar o kadar kötü değildi aslında ama kardeşim sen lestat ı ne karıştırıyon boku çıkmaya nadir vampirlerden lol drakula zaten bi çok kere şamarize olmuş biri ve bence güzel yapmışlar en azından başlarda çok karizmatik :) neyse dizi gece 2 de tekrar yada haftaya cumartesi öğlen 1 de
Sosyal ağlarda paylaş

Teen wolf' tan farkı ne ki? 1985 yılında çıktığında film en az bu kadar seveni vardı bu filminde. Baktığım zman yine aynı yaş grubunun beğendiğini görüyorum. Aralarındaki tek fark birinin biraz daha komediye diğerinin daha korkuya yatkın olması ve ikisininde bu yatkın oldukları taraflarda başarısız olması. Tabii bu geçen 18 senede tekniğin ilerlemesinden dolayı da Buffy' nin avantajları var fakat çekildiği seneye göre bakıldığında hiç fark yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrarı ne zaman bilen var mı?[hline]These days - the stars seem out of reach
But these days - there ain't a ladder on the streets
These days - are fast, nothing lasts in this graceless age
Even innocence has caught the midnight train
And there ain't anybody left but but us these days
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solufain, 22 Şubat 2003 23:01 tarihinde demiş ki:
İlk defa filmde olması gerektiği gibi bir vampir gördüğüm için mutluyum ama ben.Ama en sonunda draculayı korkağa çevirdiler ya(ben bu kadar çabuk ölmesini beklemezdim en azıdnan bir kaç bölüm kalsaydı(ölmedi aslında kçatı ama))[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin)

Bende birkaç bölüm kalmasından yanaydım ama adamlar 1 bölümde işin suyunu çıkardılar helal olsun walla.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gimli, 23 Şubat 2003 10:49 tarihinde demiş ki:
Buffy : "Who the hell are you?"
Dracula: "I'm Dracula"
Buffy: "Noooo waaay!!!!"

Burda olay koptu zaten...

[Bu mesaj Gimli tarafından 23 Şubat 2003 10:49 tarihinde değiştirilmiştir]

sanırım o get out olcaktı :)

Güzel bolumdu ama draculayı resmen ezdırmısler tam dumanlar bıraraya gelırken yıne kaybolması falan bayagı eglencelı bır bolumdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Drac buffy nin zihnini kontrol ediyo gibi bişey :) çok geyikti yani buffy nin adı neden vampire slayer bonu bende anlamadım iblis miblis hepsini öldürüyo ama dizidede adından başka vampire slayer diyen yok herkez slayer diyo Slayer olsa daha iyi olurmuş ama belkide (bilmiyorum tahmin) dizinin başında sadece vamirler vardır sonradan iblis miblis boku çıkmıştır
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni sezon bölümleri başladı bu hafta Angel ve Buffy the Vampire Slayer'da. Fark ettiyseniz efektler bile farklı. Angel'da, Angel bi konuşkan fln olmuş. Karizmasını yediler adamın. Baktılar diziler dünya çapında iyi tuttu, dahada arttırmak için reytingi biraz renk gelmesi gerek diye düşündüler. Ve 'komik'leştirmeye çalıştılar karakterleri..
Sosyal ağlarda paylaş

walla tüm diziyi izledim ama dracula falan görmedim. en azından willow'un oldugu sahnelerde onu farkedemedim :D.
walla ben diziyi sırf Alyson Hannigan (Willow) için izliyom. günde bilmem kaç kere american pie'i ve ikincisini döne döne izliyorum. sadece Alyson'un oldugu bölümleri tabi. dracula falan hikaye... :D
Alyson'un başka bir oynadigi film ya da dizi bilen varsa söylerse sevinirim... :)[hline]elf: x adlı insanı arıyorum nerede bulabilirim?
barmen: hmm, tanıyorum onu niçin arıyorsun?
elf: akrabam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...