DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Saçma bence bir sürü vampir hikayelerini karıştırmışlar. Sonra o sarı kafa vampirin o herifin bana 11 pound borcu var demesi sonra o buffy nin yanında dolanan xander mıdır nedir sümüklü herifin sevgilisinin dracula ile bir ara çok iyiydim demesi sonra buffy nin dracula ile karşılaşınca lestat isimli birisiyle kapıştım demesi filan. bence berbat etmişler ne vampirlerin karizması kalmış ne de buffy nin. Hele en sonda kusasım geldi yani burda dikilip bekliyorum dediği zaman.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 İlk defa filmde olması gerektiği gibi bir vampir gördüğüm için mutluyum ama ben.Ama en sonunda draculayı korkağa çevirdiler ya(ben bu kadar çabuk ölmesini beklemezdim en azıdnan bir kaç bölüm kalsaydı(ölmedi aslında kçatı ama))[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Tekrarı ne zaman? Merak ettim[hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 lol kahraman Amerikan gençliği Drakula'nın da hakkından geldi evelallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ya buffy dizisine bayılıom o kadar komik bişi olamaz ya karar anı ve buffy bunlar manaq komik hele bu günkü bölüm sen dur ben seni ısırayım falan süefdi[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 yahu lestat ı karıştırmasalar o kadar kötü değildi aslında ama kardeşim sen lestat ı ne karıştırıyon boku çıkmaya nadir vampirlerden lol drakula zaten bi çok kere şamarize olmuş biri ve bence güzel yapmışlar en azından başlarda çok karizmatik :) neyse dizi gece 2 de tekrar yada haftaya cumartesi öğlen 1 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 buffy kötüde angel iyi bence...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Size buffy le ilgili en iyi şeyi söyliyim 10 bölümde bi falanda olsa Angel ın gelmesi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 O kadarda kötü değil yani be bileyim örnek vermek gerekirse teen wolf :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Teen wolf' tan farkı ne ki? 1985 yılında çıktığında film en az bu kadar seveni vardı bu filminde. Baktığım zman yine aynı yaş grubunun beğendiğini görüyorum. Aralarındaki tek fark birinin biraz daha komediye diğerinin daha korkuya yatkın olması ve ikisininde bu yatkın oldukları taraflarda başarısız olması. Tabii bu geçen 18 senede tekniğin ilerlemesinden dolayı da Buffy' nin avantajları var fakat çekildiği seneye göre bakıldığında hiç fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Tekrarı ne zaman bilen var mı?[hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Yani güzelde biraz uyduruk duruyor millet falan hep öyle düşünüyordu...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: Solufain, 22 Şubat 2003 23:01 tarihinde demiş ki: İlk defa filmde olması gerektiği gibi bir vampir gördüğüm için mutluyum ama ben.Ama en sonunda draculayı korkağa çevirdiler ya(ben bu kadar çabuk ölmesini beklemezdim en azıdnan bir kaç bölüm kalsaydı(ölmedi aslında kçatı ama))[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin) Bende birkaç bölüm kalmasından yanaydım ama adamlar 1 bölümde işin suyunu çıkardılar helal olsun walla.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Buffy : "Who the hell are you?" Dracula: "I'm Dracula" Buffy: "Noooo waaay!!!!" Burda olay koptu zaten... [Bu mesaj Gimli tarafından 23 Şubat 2003 10:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 I'm dracula pauyaaagheh[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: Gimli, 23 Şubat 2003 10:49 tarihinde demiş ki: Buffy : "Who the hell are you?" Dracula: "I'm Dracula" Buffy: "Noooo waaay!!!!" Burda olay koptu zaten... [Bu mesaj Gimli tarafından 23 Şubat 2003 10:49 tarihinde değiştirilmiştir] sanırım o get out olcaktı :) Güzel bolumdu ama draculayı resmen ezdırmısler tam dumanlar bıraraya gelırken yıne kaybolması falan bayagı eglencelı bır bolumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 cok komik bi bolumdu ama ilk defa shapeshift yapan bi vampir gorduk dizide :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ewt ben de onu dicektim sise donusmesi yeter.. :) ama nie kurt olup buffy yi bafilemedi onu anlamadim..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Tekrarı haftaya cumartesı 13:00 14:00 gibi[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Saol Strencher.[hline]These days - the stars seem out of reach But these days - there ain't a ladder on the streets These days - are fast, nothing lasts in this graceless age Even innocence has caught the midnight train And there ain't anybody left but but us these days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bide ben bişi anlamadım dizi de bu buffyciğimiz vampire slayer die geçio da neden dracula denen adama al gel beni ısır dio? adamda bulmuş hatunu yoq sen ısırılmışsın felam ...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Drac buffy nin zihnini kontrol ediyo gibi bişey :) çok geyikti yani buffy nin adı neden vampire slayer bonu bende anlamadım iblis miblis hepsini öldürüyo ama dizidede adından başka vampire slayer diyen yok herkez slayer diyo Slayer olsa daha iyi olurmuş ama belkide (bilmiyorum tahmin) dizinin başında sadece vamirler vardır sonradan iblis miblis boku çıkmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 dizinbin başı sırf vampir olayıydı[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gehena Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Yeni sezon bölümleri başladı bu hafta Angel ve Buffy the Vampire Slayer'da. Fark ettiyseniz efektler bile farklı. Angel'da, Angel bi konuşkan fln olmuş. Karizmasını yediler adamın. Baktılar diziler dünya çapında iyi tuttu, dahada arttırmak için reytingi biraz renk gelmesi gerek diye düşündüler. Ve 'komik'leştirmeye çalıştılar karakterleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 walla tüm diziyi izledim ama dracula falan görmedim. en azından willow'un oldugu sahnelerde onu farkedemedim :D. walla ben diziyi sırf Alyson Hannigan (Willow) için izliyom. günde bilmem kaç kere american pie'i ve ikincisini döne döne izliyorum. sadece Alyson'un oldugu bölümleri tabi. dracula falan hikaye... :D Alyson'un başka bir oynadigi film ya da dizi bilen varsa söylerse sevinirim... :)[hline]elf: x adlı insanı arıyorum nerede bulabilirim? barmen: hmm, tanıyorum onu niçin arıyorsun? elf: akrabam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar