mertuil, 27 Aralık 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
coti sunu kabul et çok hazımsızsın ve lafların 1 2 dıye baslamasın gelırsem yanına adresını de bılıyorum sabaha kadar 1 2 3 4 5 sayıları ögrenırsın ona göre...Sen esland da hıc mı deru party yada apos yapmadın bırak bu ayakları bır de ben senın clan nında deildim ve olmamda.Senin bu miden bazı seyleri kaldıramıyo buna hazım sızlık denir istersen lvl 105 ol seyimde deil bana ınsan olmadık dan sonra lvl 70 olmus lvl 63 olmus ne fayda önemli olan hem oynamayı bileceksın hemde adam gibi slm wermeyi...
yaw arkadasim sen kimsin ozaman benle derdin ne benim charim 62 ye kadar harpide kasti 63e de abyssde aoe akrep keserek kastim. Ke'nin ilk zamanlarinda mageler deaktif hal almasi bana kız arkadasimin chariyla oynamaya tesvik etti. ayrica bu aralar arzu da priestle oynuyordu ve priest char cok hosuma gidiyordu.Adresimi biliyomussun madem hic sormadan buyur gel matematigi cok severim 1 2 3 4 5 diye saydir bakalim:) Allahim ya nelerle ugrasiyirum. Yarin Uluslararasi Hukuk sınavim var daha fazla ugrasamaycam senle. Be halin varsa gor ve bana forumdan artistlenme Ayrica tanimadigim adamlara SLM verme gibi bir zorunlulugum yok...
Öne çıkan mesajlar
CotigoLovely
CotigoLovely sana birşey sormak istiyorum.
Benim anlamadıgım konu mesajları tek tek okudum mesaj tarihlerinede baktım seni 1 aydır Ins0mnIa clanında görüyorum ve senin knights clanı ile ne baglantın var onu anlamıs degilim klzln1i bizim istegimizle clan kurdu v.s yazmıssın sen nerdesin onu anlamadim 1 2 saat sohbet etmek icin ve clanı ayakta tutmak için clanımız var falan yazmıssın clanınızsa senin Ins0mnIa da ne işin var kusura bakmada yoksa klzln1i nin diger clanı Ins0mnIa mı onuda tam anlamadım 2limi oynuyon yosa burada topic mi karalıyosun yoksa canın sıkıldıda burada egolarınımı tatmin ediyosun onuda anlamadım seninle bi alıp veremedigim yok senide tanımam etmem yanlış anlama arkadasımda biraz garip geldi bana yazdıkların. Bence charını devretmişmi satmışmı ne oldugunu anlayamadım cok iyi yapmış koskoca K2 satıldı ne olacagı belli degil oyunun siz hala bi tane charın muhabbetini yapıyorsunuz arkandayız ayakları uzulme dumenleri her neyse klzln charı satmıssa mutlaka vardır bi bildigi binmeyecegi essege semer vurmaz benim tanıdıgım kız sa sunada emin olunki hepinizdende tecrubelidir karamanın koyunu sonra cıkar oyunu.. Siz klzln1inin charını dusunceginize kendi charınızı dusunun bence K2 buyuk bir bakım buyuk bir reset yiyebilir.. cotigolovely bence sen bişeyler yapacaksan mademki klzln yanında isen konus ben seni bir aydır inso da goruyorum bişeyler yapacaksan önce aynaya bak sonra konuş..
Herkese iyi akşamlar.
Sorunu cevabi cok basit Lovelygirl kız arkadasimin chari ve turk deil takdir edersin ki bir turk klaninda ne kadar sıkılabilcegini onun tercihi dogrultusunda insomania claninda bulunmaktadir. Chari bende kullanmaktayim. magemim surekli afk dir ama surekli ekranimin bir kosesinde kizin ile pmlesir onemli bir olay oldugunda da cotigo ile clana girerim. dikkatini cekip imzama bakmissan cotiyi herhangi bir clanda gormus olma imkanin yoktur. Ama bilmiyorum ddein ki bende seni tanimiyorum boyle bir yargilmam dogaldir. veb 11 aydir o clanda asisitim ama su an icinde cotiye asisitlik verdirmiyorum cunku fazla online deilim. Demekki benide takip eden biri var:)[signature][hline]Nick : LovelyGirl&Cotigo_Ergo_Sum
LvL : 65&63
Job : Paladin&Arch Mage
Nation : ElMorad
Np : 82xxx & 81xxx
Clan : Insomania/(FOREVER) Knights(Artik Yok)
Sosyal ağlarda paylaş