Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gerizekalı fizikçi

tusemm

Öne çıkan mesajlar

Tusemciğim . Sen ne kadar fizikten belki zerre çakmayıp kendini iyi espri yapan kitleye dahil edebilme , o kitleye dahil olamayanları da küçük görüp onlara gerizekalı sıfatı takabilme potansiyelindeysen , espriden zerre anlamayan ama fizik bilenler kitlesine kendilerini dahil etmiş insanlar da seni küçük görüp sana gerizekalı sıfatı takma potansiyeline sahiptirler .

Unutmayalım , zeka seviyesi düşük olan insanlar normal bir hareket yaptıklarında çoğu kimseye komik gelir , ama herkes moment alıp kütle hacim bulamaz .[signature][hline]g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

Ders anlatırken espri yapan bir hoca devamlı öğrencilerin gözünde yükselir ve derse olan ilgiyi arttırır ama espriler yerinde ve konu ile ilgili olmalı.

Walla sadece okuduğunu anlatan yada bildiğini anlatan öğretmen yerine derse odaklanmamızı sağlayan espriler deneyler yapan hocaları tercih ederim.[signature][hline]Palantis Admin
Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu.

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

eraxx +1

ayrica o esprileri konuyla ilgili yapiyorlarki akilda daha kalici olsun diye.otomatikman can havliyle bu kadar kotu espriler cikior ama akil kaliormu kalior.. o zaman bitti.. gorev tamamlandi..[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

bizim fizik çi görsenız koparsınız kadın ama konusurken kaşlarını çatıyo ya bıtıyorum erkek olsa kesın emrahla bı baglantısı var dıcem yada taklıt edıo dıcem ama ole masum oyle (acıların cocuguyum diye) bakıokı bısı soledımı kıyamıyorum kendımı kaptırıyorum...
kadına dunaydın dıyorum urkuyor benden okadar mazlum....
Sosyal ağlarda paylaş

Fizikcilerde sorun var zaten bizimki hep yapamadiginiz yerleri filam sorun der bende ilk defa dersle ilgilendim bisi sorcam kafama takildi kadin yapamadi soruyu kacisi mukemmel oldu
''Cocugum bekler ben gidiyim'' demesiyle siniftan cikmasi bir oldu bende sorumla kaldim orda T_T[signature][hline]I need a gun to keep myself from harm o_0
Owned By !
Sosyal ağlarda paylaş

eheueh süper çıkışlar yapabiliyorlar çözemeyince sende kalıyorsun elinde soruyla
çaresizlik insana neler yaptırıyor ya:D
o anda diyemiyorda evde çalışayım anlatırım [signature][hline]lucifertr 61
irony 61
lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:)
karakter 61
atlantigue 61

[Bu mesaj lucifertr tarafından 28 Aralık 2005 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lucifertr, 28 Aralık 2005 15:53 tarihinde demiş ki:
bizide tehdit ederdi hoca bırakıcam sizi diye bizde bırak diyorduk tavla oynuyorduk:D
bıraktı adam sonra eheueh müthiş delirtiyorduk ya hocaları

Adam sözünü tutmus sonunda bazıları soledıklerı apayrı yaptıkları aparı bızım tarıh hocası tarıhte bugun konusuyla ılgılı yazı ısterdı bı tane bıle getırmezsenız karnenızı alamazsınız derdı ya mantığa bak olurmu bole bısı :D ilk okul cocuguyuz sankı kancaz hıc goturmedım paşalar gibi aldım karnemı (kardene pek ıç açıcı deıldı ama olsun)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tusemm, 27 Aralık 2005 20:26 tarihinde demiş ki:
yaa bi insan bu kadar igrenc espri yapamaz yaa misal su ile alkolü karıstırdık nolur su sahos olur muhamuhaaaa
yada hal değişimi nasıl olur halin yeri değişir muhahahahah

bizim bi sunday hoca vardı bi arkadaşla iğrenç espri yapma yarışına girerdi..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...