InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 laf yok hocalara! DAYT![signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Okulda bütün hocalara gıcıktım ama şimdi düşünüyorumda işleri zor be....[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çok iyi ya[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Tusemciğim . Sen ne kadar fizikten belki zerre çakmayıp kendini iyi espri yapan kitleye dahil edebilme , o kitleye dahil olamayanları da küçük görüp onlara gerizekalı sıfatı takabilme potansiyelindeysen , espriden zerre anlamayan ama fizik bilenler kitlesine kendilerini dahil etmiş insanlar da seni küçük görüp sana gerizekalı sıfatı takma potansiyeline sahiptirler . Unutmayalım , zeka seviyesi düşük olan insanlar normal bir hareket yaptıklarında çoğu kimseye komik gelir , ama herkes moment alıp kütle hacim bulamaz .[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 adam manyakmis gozundende belliymis =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ders anlatırken espri yapan bir hoca devamlı öğrencilerin gözünde yükselir ve derse olan ilgiyi arttırır ama espriler yerinde ve konu ile ilgili olmalı. Walla sadece okuduğunu anlatan yada bildiğini anlatan öğretmen yerine derse odaklanmamızı sağlayan espriler deneyler yapan hocaları tercih ederim.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ıı de burda fızıkcılerın sucu ne hocan esprı ozurlu dıye tum fızıkcılerı sucluyamazsın fizikçiler odası[signature][hline]fistan kaptan ve tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 böğk[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 valla espiriler deprem etkisi gibi ama gerizekalı kelimesi gerçekten bir eğitimci için ağır kaçmış. Ps: Kanaatimce[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 eraxx +1 ayrica o esprileri konuyla ilgili yapiyorlarki akilda daha kalici olsun diye.otomatikman can havliyle bu kadar kotu espriler cikior ama akil kaliormu kalior.. o zaman bitti.. gorev tamamlandi..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bizim bir tarihçi vardı her ders fıkra anlatırdı kimsede gülmezdi anlattığı fıkralara. çok acayip bir durum oluyodu, acıyodum doğrusu adama :([signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 herkesin hayatinda vardir bi kactane ole ogretmen.anlatir anlatir fikralari koca sinif bakar hocaya.. =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ne kadar fizik öğretmenim varsa hepsi arızaydı. Kesinlikle her birine bir tuhaflık vardı. Allahtan fizik bölümüne girmedim ünide.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bizimde matematik hocası bu tarz espiriler yapardı =)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bizim fizik çi görsenız koparsınız kadın ama konusurken kaşlarını çatıyo ya bıtıyorum erkek olsa kesın emrahla bı baglantısı var dıcem yada taklıt edıo dıcem ama ole masum oyle (acıların cocuguyum diye) bakıokı bısı soledımı kıyamıyorum kendımı kaptırıyorum... kadına dunaydın dıyorum urkuyor benden okadar mazlum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Fizikcilerde sorun var zaten bizimki hep yapamadiginiz yerleri filam sorun der bende ilk defa dersle ilgilendim bisi sorcam kafama takildi kadin yapamadi soruyu kacisi mukemmel oldu ''Cocugum bekler ben gidiyim'' demesiyle siniftan cikmasi bir oldu bende sorumla kaldim orda T_T[signature][hline]I need a gun to keep myself from harm o_0 Owned By ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 eheueh süper çıkışlar yapabiliyorlar çözemeyince sende kalıyorsun elinde soruyla çaresizlik insana neler yaptırıyor ya:D o anda diyemiyorda evde çalışayım anlatırım [signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 [Bu mesaj lucifertr tarafından 28 Aralık 2005 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben sırayı sürüklerdim çıkan sesten fizikçi deli olurdu dişleri gıcırdıyo diye hehe amma gıcıktım be :D[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bizide tehdit ederdi hoca bırakıcam sizi diye bizde bırak diyorduk tavla oynuyorduk:D bıraktı adam sonra eheueh müthiş delirtiyorduk ya hocaları[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: lucifertr, 28 Aralık 2005 15:53 tarihinde demiş ki: bizide tehdit ederdi hoca bırakıcam sizi diye bizde bırak diyorduk tavla oynuyorduk:D bıraktı adam sonra eheueh müthiş delirtiyorduk ya hocaları Adam sözünü tutmus sonunda bazıları soledıklerı apayrı yaptıkları aparı bızım tarıh hocası tarıhte bugun konusuyla ılgılı yazı ısterdı bı tane bıle getırmezsenız karnenızı alamazsınız derdı ya mantığa bak olurmu bole bısı :D ilk okul cocuguyuz sankı kancaz hıc goturmedım paşalar gibi aldım karnemı (kardene pek ıç açıcı deıldı ama olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya hepsinni DEHSET NESETE tek gecerim yaa eksisozlukde bi aratın 'dehset neset' die,bi okuyun ...ınsanlık tarıhınde bole bi hoca daha yoktuurrrr ...=D tek gecerm=)[signature][hline]sörvürlerden dene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sentinel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ehi bzm Coğrafyacı da espri yapar zırt pırt.En mükemmeli : - orda bi dağ war ( Rüzgarları anlatıo) Ama o dağ bzm mi bilemem +...[signature][hline]Kıldan sorulara tükürüksüz cevaplar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Dersimizin konusu sobanın borusu Eski matematik hocamı saygıyla anıyorum :D[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 abi bizim dersanedeki fizikçide bi soru sormadan once sordum soruyu sarı çiçeğe dio o an bitiorm ztn:)[signature][hline]Biz albümde g.t diince herkese batıo ama tv lerde sabahtan akşama kadar g.t goruorus .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: tusemm, 27 Aralık 2005 20:26 tarihinde demiş ki: yaa bi insan bu kadar igrenc espri yapamaz yaa misal su ile alkolü karıstırdık nolur su sahos olur muhamuhaaaa yada hal değişimi nasıl olur halin yeri değişir muhahahahah bizim bi sunday hoca vardı bi arkadaşla iğrenç espri yapma yarışına girerdi..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar