Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşında Pati Ne Yapıyor :)

RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

8-9 gıbı taksım e ıners 1-2 gıbı kadky e ınerm 3-5 gbı artk sızarm :D dıe dusunuyorum yada ewde uyurum[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

Türev alıcam.
Allah bin(1000) türlü belanızı versin.
Gencecik yaşımda türev alıyorum.
Neyse evde oturucam kimse bir yere çağırmadı :([signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

Önce sanırım bir sakin ortamda aile yemeği yenir ,(anne ,baba abi , kardeş ,filan vesaire)
saat.7-8 civarı ,saat 9 a kadar aile ortamı saadeti yaşarım ,
sonra eski karımdan yaklaşık 2 sene önce boşanıp ,yaklaşık 2 hafta önce de yeni bir kız arkadaşım olduğu için, kız arkadaşımı da alıp , hayatın tadını cıkarmaya giderim, sanırım sabahlara kadar o bar senin ,bu bar benim , her barda durarak Tren yaparım,Delicesine içerek.
Sonrası artık benim eve mi gideriz, kız arkadaşımın evine mi ? orasını artık mekan,alkol, ve benim araba kullanma durumuma baglı .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

valla goruntu itibariyle anladigim uzere pati yilin ilk isiklarini kusarken gorecek gibi ama ...[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.

[Bu mesaj huun tarafından 23 Aralık 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkdaşın evinde parti yapıyoruz.. bütün bizim grup (21 kişi)

asıl bomba partide millete hazırladığım süpriz :D:D

absinthe + b52[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Exalted_Angel, 22 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
toggie sende mi bursalısın la :D

Bursa' da arap şükrü var.
Çiçek pasajı Istanbul - taksim' de karıştırdın sanırım ;)

Yılbaşı için ne yapacağıma karar vermedim daha.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Sosyal ağlarda paylaş

Ya house party arkadasimin evinde, ya bu Dela'larla bi yere gidicez bi plan yaparsak, hala mal gibi bisey yapmadik da.
Aslinda sömestr i ibo ile kutlucakken yeni yila da iboyla girebiliriz hehe[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 23 Aralık 2005 04:24 tarihinde demiş ki:
said:
Exalted_Angel, 22 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
toggie sende mi bursalısın la :D

Bursa' da arap şükrü var.
Çiçek pasajı Istanbul - taksim' de karıştırdın sanırım ;)

Yılbaşı için ne yapacağıma karar vermedim daha.

Çiçek Pasajı Antalyadada var..

Maçdan önce demlenme muhappetleri güzeldir orda..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
[i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...