Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 waoww yılbaşında sinemaya gitmek ayrı bi fantezi osla gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 nargile belki. sıkılacam ama ne yaparsam yurttayım çünkü evimdeyim.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yurtta çi köfte eşliğinde sıra gecesi yapacaz :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 @fede:süper fikir banada fikir verdin helal:D[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 8-9 gıbı taksım e ıners 1-2 gıbı kadky e ınerm 3-5 gbı artk sızarm :D dıe dusunuyorum yada ewde uyurum[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 shaft'ta acil servis çıkıyomuş. oraya gidiyoruz.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bizim gitaristin evinde içip, müzik yapıp sızacaz.[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 antalya - zeugma djlik yapıorum (7 *=) )[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Türev alıcam. Allah bin(1000) türlü belanızı versin. Gencecik yaşımda türev alıyorum. Neyse evde oturucam kimse bir yere çağırmadı :([signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sıra gecesi ha fede??[signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 walla ben istanbuldayım.. caddede botanik clubdayım.. saat 10 dan sabah 4 e kadar..:) *!kop kop kop*[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Önce sanırım bir sakin ortamda aile yemeği yenir ,(anne ,baba abi , kardeş ,filan vesaire) saat.7-8 civarı ,saat 9 a kadar aile ortamı saadeti yaşarım , sonra eski karımdan yaklaşık 2 sene önce boşanıp ,yaklaşık 2 hafta önce de yeni bir kız arkadaşım olduğu için, kız arkadaşımı da alıp , hayatın tadını cıkarmaya giderim, sanırım sabahlara kadar o bar senin ,bu bar benim , her barda durarak Tren yaparım,Delicesine içerek. Sonrası artık benim eve mi gideriz, kız arkadaşımın evine mi ? orasını artık mekan,alkol, ve benim araba kullanma durumuma baglı .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Gigabyte, 22 Aralık 2005 21:27 tarihinde demiş ki: antalya - zeugma djlik yapıorum (7 *=) ) biz eğlencez sen terlicen mi? yazık ya :([signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 valla goruntu itibariyle anladigim uzere pati yilin ilk isiklarini kusarken gorecek gibi ama ...[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. [Bu mesaj huun tarafından 23 Aralık 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 botanik club dediğiniz yer de odam kadar.[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 odan mi buyuk orasi mi kucuk ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Henüz bir plan oluşturamadık hala, ama final tarihlerim dolayısıyla ankarada kalıyorum malesef, arkadaşlarla birlikte bir barda falan kutlamayı düşünüyoruz[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Exalted_Angel, 22 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: toggie sende mi bursalısın la :D yok ya nerden cıktı bursa? izmitliyim ben =)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé [Bu mesaj toggie tarafından 23 Aralık 2005 04:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 arkdaşın evinde parti yapıyoruz.. bütün bizim grup (21 kişi) asıl bomba partide millete hazırladığım süpriz :D:D absinthe + b52[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Exalted_Angel, 22 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: toggie sende mi bursalısın la :D Bursa' da arap şükrü var. Çiçek pasajı Istanbul - taksim' de karıştırdın sanırım ;) Yılbaşı için ne yapacağıma karar vermedim daha.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bursada da çiçek pasajı var, burcun karşısında ena oyuncağın orda :D[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ya house party arkadasimin evinde, ya bu Dela'larla bi yere gidicez bi plan yaparsak, hala mal gibi bisey yapmadik da. Aslinda sömestr i ibo ile kutlucakken yeni yila da iboyla girebiliriz hehe[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yok istanbul çiçek pasajından bahsettim ben bursa değil :) dansöz falan gelicekmiş yengeniz gözümü oymaz insallah :-)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Mavi, 23 Aralık 2005 04:24 tarihinde demiş ki: said: Exalted_Angel, 22 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: toggie sende mi bursalısın la :D Bursa' da arap şükrü var. Çiçek pasajı Istanbul - taksim' de karıştırdın sanırım ;) Yılbaşı için ne yapacağıma karar vermedim daha. Çiçek Pasajı Antalyadada var.. Maçdan önce demlenme muhappetleri güzeldir orda..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Uzun zamandır ailemin yanında değilim. Yılbaşını evde geçirmeyi düşünüyorum.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar