thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Herkez bir Joe Efendi ve gökdelenden sepet sarkıtma geyiğinden bahseder oldu.. Yeni reklamı görenler olmuş, ben rastlayamadım.. Seyreden varmı? Veya Capture edip bir yere upload edebilecek varmı? Birşeyler yapın çok merak ettim :)[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 İzledim Joe Efendi süper ama capture edemem kusura baqma[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ben bir kere gördüm, süperdi bu da. anlamadığım şey neden hala eskileri verdikleri yenileri dururken.. - joe efenddiiiiiii, two breads, six cola turkas pleaseeeeee - okaaaayyyy *chevy chase dumur pozu verir* aha capture edilmişi.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Asıl 2. reklam bu değil .. Eve gidiyor falan filan neyse anlatmayım , görürsünüz[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 daha o karısının dolma mı ne yaptığı reklamı bir tek ilk gün verdiler..onu vermeden 3.reklam nerden çıktı? tv'de mi gösteriyor???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 http://www.colaturka.com/ burdan izleyebilirsiniz 2. reklamı ama sepetli olan ayrı ve çok kısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 böhühühü :([hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Sepetli bölüm , Kısa filmin devamı değil o dans eden zenci gibi küçük küçük bölümler işte[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Bizi de spet sarkıtan bir toplum olarak tanıtmışlar helal üşengeçliğin üst seviyesi..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: MrMedia, 20 August 2003 22:33 tarihinde demiş ki: Sepetli bölüm , Kısa filmin devamı değil o dans eden zenci gibi küçük küçük bölümler işte çaktım ;) teşkürr...[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 colaturkanın reklamını nasıl çekcez bu siteden?[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thundercat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: Sam, 20 August 2003 22:26 tarihinde demiş ki: - joe efenddiiiiiii, two breads, six cola turkas pleaseeeeee "joe efendii six cola turka, two ekmek pleaseeee "olmasin sakin :) [Bu mesaj Thundercat tarafından 21 August 2003 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Abi onun reklamda tomy green oynayacaktı varya offf[hline]Nefret ediyorum su kizlardan Beni goturmedikleri yer kalmadi Oram buram icki kokan meyhaneler Daha da ileri gittiler Beni yatak odalarina goturduler Atesleriyle yaktilar Dudaklariyla emdiler Halen anlamiyorum Benim gibi zavalli bir sigaradan ne istediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Abi o reklamda Robert Deniro oynucaktı bence (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Bu arada Sepete sadece ColaTurka koyuyor ekmek koymyor , birde sepet kalkarken bir el itiyor[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 abi uyuz oldum ben .. colaturka'ya :)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar