Teddy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Pve ile pek isim olmadigi icin kullanmiyorum ui, ama instance lara gidersem decursive ve CTraid o kadar :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Shaman UI: Mage UI:[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 [spo1=Yeni çekilmiş][/spo] Evet diğerleri biraz eskiydi şu andaki raid UIm bu[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.Pyotr .Excesse.Punch the gnomes![Bu mesaj Pirvan tarafından 27 Aralık 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 beyler ct_partyhealth kullanıyorum. ama maalesef kendi healthbar'ımda hp, mana ne kadar kalmış (sayısal ya da % olarak) göremiyorum. isteğim sadece kendi healthbar'ımda gösterebilecek bir ui. var mı böyle bir ui? ya da açıkkaynak kod ui var mı? alsam içinden herşeyi atıp, sadece o özelliğini falan bıraksam? ya da birisi yazabilir mi böyle birşey? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ct_mode unitframe kullanmaya başladım, derdimi çözdüm :) sade, güzel tasarlamışlar. upload ediyim bi kendimi bulunca :D[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bu da priestimle UIm. [spo1=ui][/spo][signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain TrainPenthesilea, Level 60 Night Elf PriestessEmilo, Level 60 Gnome WarriorElandra, Level 60 Night Elf HuntressQuatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 [spo1=my ui][/spo][signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion[Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 28 Aralık 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 raistlinthewiz zevklisin valla ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hehe :P aslında kendımı zor tutuyorum, yavaslama yuzunden kullanamadıgım bi kac addon var, hele yenı makına alayım ozaman gor :P[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: raistlinthewiz, 28 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki: [spo1=my ui][/spo] herkesin gözünden bişi kaçmış sanırsam hordelar alliance a yatmış resmen skorlara bakın...[signature][hline]Haydan gelen huya giderde, "hay" ne olaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: Devilmanta, 28 Aralık 2005 09:44 tarihinde demiş ki: said: raistlinthewiz, 28 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki: [spo1=my ui][/spo] herkesin gözünden bişi kaçmış sanırsam hordelar alliance a yatmış resmen skorlara bakın... soyleki, ben abye dalmadan herkes karsı marshal teamı gorunce afklamıs. benilk gırdıgımde tek kısıytdım bari ss alımole cıkarım dıe dusundum. sonra bikac kısı daha geldıde,reskill yerken o ssi cektim[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: raistlinthewiz, 28 Aralık 2005 10:20 tarihinde demiş ki: said: Devilmanta, 28 Aralık 2005 09:44 tarihinde demiş ki: said: raistlinthewiz, 28 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki: [spo1=my ui][/spo] herkesin gözünden bişi kaçmış sanırsam hordelar alliance a yatmış resmen skorlara bakın... soyleki, ben abye dalmadan herkes karsı marshal teamı gorunce afklamıs. benilk gırdıgımde tek kısıytdım bari ss alımole cıkarım dıe dusundum. sonra bikac kısı daha geldıde,reskill yerken o ssi cektim inaniyim mi? ;)[signature][hline]Haydan gelen huya giderde, "hay" ne olaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 lol cok da umrumda[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ben Perl i kurayım dedim şöyle bir hata veriyor ne yapmalıyım [spo1=Hata mesajı] [/spo]http://www14.brinkster.com/arkansis/WoWScrnShot_122805_133018.jpg resim açılmazsa url ye basıp refresh edin yada adres kısmında bir kere daha entera basın dünden beri uğraşıyorum bir türlü gideremedim bu sorunu[signature][hline]www.scuniverse.comwww.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not deadBeş Hececiler[Bu mesaj Arkansis tarafından 28 Aralık 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 [spo1=myui][/spo] şimdilik tek sorun left bottom action bar'da bulunan büyülere hangi tuşların atandığı yazmıyor. dolayısıyla büyü mesafesinin dışında ya da içinde olduğumu anlayamıyorum (normalde atanan tuşlar kırmızı olur ya). bunun için bir ui bilen var mı?[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe[Bu mesaj Ractamainus tarafından 28 Aralık 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 raist estimated bilmemne zımbırtısı bile ezmiş hordeları :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 inceleyin raistin ekranını.Adam daha yeni girmiş; joined chat channell vs vs ler taze[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 abi ztn hile hurda yapan bı adam olsa hıle hurdacıya karsı eu forumlarda topic acmam hıle yaptıgım bir yerın ssın verecek kadar da salak deılım:)[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar