Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TBMM Tv'den alıntı..

elaidizm

Öne çıkan mesajlar

Bazıları acaip komik oluyo hakkaten:D

İzliycek bişi bulamazsanız açın izleyin... Hatta bulsanız bile izleyim komedi programı gibi bazı bölümleri(bölüm?!?!? wtf?!?!?)[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de ego tatmini için en az 15 dk harcıyolar. ben bugün bunu gördüm. normal sunumlar için deil, izledikçe anlaşılır zaten.
forum.meclis.gov.tr açsınlar, süt liman olur meclis walla

bir de bu meclise niye kimse laptop ile gelmiyor, bir bilgi soruyorlar mesela, iki saat bürokratlara tel açıyorlar, veritabanı oluştursunlar veya gerekli bilgileri geçsinler oraya, dosyalardan kağıt aramaktan iyidir.

bi dakka bi dakak, lam o mecliste akp de vardı nese yazdık bile mesajı, iş işten geçti.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buzx, 27 Aralık 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
said:
Nostredamus, 27 Aralık 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
evet baya bi atışıyorlar Recep tayip erdoğan iyi koyuyor lafları :)

Sen tamamını izlememişsin sanırım.
Başbakan tek kelime ile döküldü.
Kelimeleri çevirmekten başka birşey yapamadı.Pekte çeviremedi işin kötüsü.
Özellikle Baykal'ı çok beğendik bugün ailecek.

[Bu mesaj Buzx tarafından 27 Aralık 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]

bence
muhalefet tek kelime ile döküldü.
Özellikle tayiypi çok beğendik bugün ailecek.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 27 Aralık 2005 22:53 tarihinde demiş ki:

bence
muhalefet tek kelime ile döküldü.
Özellikle tayiypi çok beğendik bugün ailecek.

bence
hükümet tek kelime ile döküldü.
Özellikle baykalı çok beğendik bugün ailecek.[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!

[Bu mesaj Fistan tarafından 27 Aralık 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan öncede aynı konular üzerinde konuşma geçmişti.Rte kursüye çıkıp atıp tutmuştu.Bugün Baykal hepsini somut delillerle yalanladı.Farkeden birşey olmuyor Rte çıkıyor kürsüye arkasında şak şak cı akpciler .Rte hiç bir eleştiriyi kabul etmiyor herşeyi mükemmel yapıyorum edasında konuşuyor ona buna camur atıyor ve bu adam başbakan gerçekten üzücü.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaynak için saol.Senin verdiğin kaynaktan devam edelim o halde.

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN (Devamla) -Bir diğer adım, özellikle onu da vurgulamakta fayda görüyorum. Tabiî, hep konuşuldu, Sayın Baykal da onu çok merak ediyor. Bu simit hesabı noktasında, o hesabı devamlı yapıyorum ve gelirken de bu konuda, hatta dedim ki şöyle arkadaşlarıma, Devlet İstatistik Enstitüsünün rakamlarını değil de, bana özellikle çarşının, piyasanın rakamlarını getirin. Bu rakamları göreyim istedim ve baktım ki, tabiî, Sayın Baykal simitin fiyatının 500 olduğunu söylüyor.

DENİZ BAYKAL (Antalya) - Simitle ilgili tek fiyat söylemedim! Ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz. Hep yanlış naklediyorsunuz.

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN (Devamla) - Kaç söylediniz?

DENİZ BAYKAL (Antalya) - Ben, çayı konuştum, simiti konuşmadım.

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN (Devamla) - Çay 500, simit?!. Hesabı beraber yapacağız ya…

DENİZ BAYKAL (Antalya) - Ben bir şey söylemedim… Ben, bir şey söylemedim…

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN (Devamla) - Şimdi, simitin fiyatını soruyorum bilmiyor. Benimki çay, simit; ikisi beraber bu hesap yapılır.

TUNCAY ERCENK (Antalya) - Ciddî ol, ciddî ol Sayın Başbakan!

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN (Devamla) - Bu hesap beraber yapılır, ikisi beraber yapılır.

Ben, sizi, lütfen, ciddiyete davet ediyorum.

ALİ CUMHUR YAKA (Muğla) - Biz, sizi davet ediyoruz!..

Aradaki atışmaları geçiyorum.
Özellikle bu kısmı izlemediyseniz dikkatli okuyun.

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN (Devamla) - Şu anda, Keçiören'de ve çevresinde çay 300, simit 300'dür, 350'dir, bazı yerlerde 400'dür.

MUSTAFA ÖZYÜREK (Mersin) - İstanbul'da kaç lira?!

CANAN ARITMAN (İzmir) - İzmir'de çay da 500, simit de 500…

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN (Devamla) - Ben, hepsini de söylüyorum. Tabiî, bu seyyar satıcı. Pastaneden simiti yersen, bu fiyatı bulamazsın; fark bu. (AK Parti sıralarından alkışlar)

DENİZ BAYKAL (Antalya) - Pastaneden konuşmuyoruz.

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN (Devamla) - Şimdi, peki, benim hesabım neydi; benim hesabım 5 kişilik aile üzerindendi.

DENİZ BAYKAL (Antalya) - 6 kişi!.. 6 kişi!..

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN (Devamla) - 5 kişilik aile üzerinden bu hesabı yaptığınız zaman…

DENİZ BAYKAL (Antalya) - 6 kişi!.. 6 kişi!..

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN (Devamla) - …bu neye tekabül ediyor….

DENİZ BAYKAL (Antalya) - Hesabın 6'ydı…

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN (Devamla) - …270 000 000 Türk Lirasına tekabül ediyor.

DENİZ BAYKAL (Antalya) - Hesap 6'ydı…

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN (Devamla) - 5, 5…

Arada gene atışmalar falan...geçiyorum burada kopuyor zaten.

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN (Devamla) - Ve bununla da kalmadık. Ne peki şu anda -yeni asgarî ücreti de söylemiyorum, geçtiğimiz asgarî ücreti söylüyorum- 350'idi. Fark ne; 80 000 000 Türk Lirası. (AK Parti sıralarından alkışlar) Yani benim vatandaşımın cebinde 80 000 000 kalıyor şimdi; ama, ben onu söylediğim zaman, asgarî ücret 180 000 000'du.

ALİ CUMHUR YAKA (Muğla) - Simit mi yiyecek adam otuz gün?!
Sosyal ağlarda paylaş

evet baya komedi oluyor buyuk oturumlarda asla kacirmam . esek kadar adamlar ne bos beles konusmalar yapiyorlar .

yani aslinda komik mi acikli mi bilemedim simdi .

bi de baykal bi hareket yapti tayyip konusurken aha dedim kavga cikiyor . hassittir lan oradan dercesine bi elini salladi baykal tayyip deliriyordu az kalsin .

[Bu mesaj huun tarafından 28 Aralık 2005 07:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

başbakanın dün verdigi rakamlar, resmi devlet raporlarından alınmış rakamlardır. oralarda yalan dolan olmaz. ayrıca koskoca Türkiye Cumhuriyetinin BaşBakanı çıkmış meclis kürsüsünden konuşurken, ona yapılan laf atmalar, sataşmalar şu eskimiş bazı partilerin hala ne tür insanlardan oluştuğunu, hala ne tür insanlar barındırdığınıda görmemizi sagladı. başbakana, meclise, meclis başkanına, bakanlara saygısı olmayan vekil, mileti nasıl temsil eder, hiç utanma yokmudur? orada televizyon çekip canlı yayınlıyor, özellikle CHP grubundaki bazı miletvekilleri ya kendi arasında konusuyor, gülüyor yada başbakana laf atmaktan başka bişi yapmıyor. bir kısmıda sürekli cep telefonu ile konuşuyor. görüntülere anlam vermek mümkün degil idi. ayağa kalkmalar, başbakana doğru yürüyerek eller havada bişiler bagırarak kürsüye ilerlemeler, napacan abi dövecen mi başbakanı haddini bil be adam diyesim geldi. ayrıca yahu bütce konuşuluyor, ama kişileri rencide etmek için denilmeyen laf kalmadı. bütceyi tartışsana!

ayrıca yigiği öldür ama hakkını ver derler. bu hükümeti ciddi olarak tebrik etmek lazım. kendileri gelmeden önce berbat halde idik, 2 yılda bir ekonomik krize girip çıkıyorduk. devaluasyon gibi kelimelerle tanışmıştık. ekonomiyi adam ettiler, enflasyon düştü, para değer kazandı, dün devletin resmi raporlarından açıklanan rakamları herkes gözardı ediyor sanırım. sandıgınızın aksine, o raporlar resmi devlet raporlarıdır, oralarda hata, yanlış veya saptırma olmaz. bariz gerçekler bu hükümetin özellikle ekonomi konusunda ne derece başarılı olduğunun ispatıdır.

bir diğer konu, körlemesine muhalefetten tiksinmemek mümkün degil. oradaki her vekil, asıl varolma amaçlarının TC'yi yükseltmek için var olduklarını unutmuşlar. bütce planını tartışıp, kardeşim burasını söyle yapın burasını boyle yapın şeklinde hazırlanan bütceyi daha da düzgün hale getirmeye ugraşmaları gerekirken maliye bakanı ve başbakana laf atmaları, oturdukları yerden sağa sola bağırmaları üzücü.

özellikle Atatürk'ün kurmuş olduğu partinin ne hale geldiğini görmek içler acısı. millete "mazoist onlar" diyen biri hala orada nasıl ve niye tutunabiliyor? CHPnin direk kapatılması taraftarıyım. ne yazık ki, şuanda gerek yönetiminde gerek parti içerisinde var olan insanların, o geçmişi, o mirası kaldırabilecek kişiler olduğunu sanmıyorum. 2 seçim önce, Cumhuriyet tarihinde bir ilki gerçekleştirip, CHPyi ilk kez baraja takılan, meclise giremeyen parti haline getiren bu kişi, hala CHPnin başında!!! hani bu insan istifa etmişti, hani bırakmıştı parti liderliğini? muhalefette iken oy kaybeden muhalefet lideri mi olur? allah aşkına yapmayın! yapacaksanızda o partinin ismini degiştirin bari. birilerinin kemikleri sızlıyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...