Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ha-ri-ka bir film! "Our integrity sells for so little, but it is all we really have. It is the very last inch of us. But within that inch, we are free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 herkes övüyordu, geçen moviemax te gösteriyorlardı merak edip izledim beğendim, hoşuma gitti güzel film gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 En sevdiğim film diyebilirim. Hayatım boyunca izlediğim filmler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evoriaph Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 En çok etkilendiğim filmdir. Beni burada konudan öte, asıl etkileyen V'nin ses tonu ve yüzünü görmememize rağmen bize sunduğu oyunculuğu, zekası ve çalışkanlığıdır. Herşeyin, maskenin büyüsü olduğuna inanmıyorum açıkçası. Ve sözlerimi şöyle bitiriyorum: İn viiııııv, ehambıl vodaveliyan vetran, kast vakeryeizli ez bof viktım en vilın bay dı vissitsüuuds of feyt. dis visajjj növvv mii(f)re venııır ovanity iz e vestıç of dı voks populi nav vekınt venişşşth havevar dis velarız viziteyşın of e baygan vekseyşın sıtends v(f)ififaynnd en (h)es voovd venkuiş diis vinil ın virılın v(f)ermin veng(u)aarding vays en voşseyfing dı vaylınt(l)i vişhıs ın (f)vırreyşıs vay(n)leşın (ı)f vilışın(ın)... dii onlii f(v)edikt iz vengınss e vendet(t)aa held ez e vöotüf nat in veyn fo dı velayuün verasiti ı(f) saçhh şel van dey vindikeyt dı vicci(ı)lınt-(t)en dı vaçurress hıııııııı heaaa ha hahfhafh ha verili dis vişıssuaz ovebıyç viiez most f(v)abuss so let mi simpli ed detis may veri gud onau(r) tu miiççh yu en(d) kol mi Vİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Dün izleyebildim. 1984'ü ve brave new world'ü okumuş bir insan olarak, felaket ütopyaları konusunda izlediğim en iyi film diyebilirim. Özellikle günümüzde, karşıt görüşlü insanların hapse atıldığı bir türkiyede. Etkilendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 az önce 5. kez izledim ve hala tüylerim diken diken oluyor ya yok böyle bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bende az önce 7. kez izledim moviemaxteydi.harika bir film gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Cok hoş bi filmdi, zorla izlettiler ama değdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Moviemax'te ne zaman çıksa izliyorum. Hakikatten çok iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ben de yeni izleme şansı buldum, Agent Smith yine döktürmüş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 mükemmel bir filmdi yav. çok önce izlemiştim. belki o zaman da post atmış olabilirim :D edit: izleyince "lan bizim ülkede çıksa biri böyle bişe yapsa ne süper olur" diyordum. ^^ edit 2: gerçi yapmaya çalışanları zamanında astılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 izlediğim en iyi filmlerin arasındadır.. her verilişinde bi daha izliorum moviemax te fln.. izlemeyenler kesinlikle izlemeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Çizgi romanını da tavsiye ederim o da gayet başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Çişimi yapıyom yapıyom kuru kalıyor! Durmadan izliyom izliyom hiç sıkılmıyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 dün izledim, tamam tamam vurmayın biraz geç oldu ama olsun:D sin city ile beraber en başarılı cizgiroman uyarlamalarından biri olmuş. cidden insanı düşünmeye zorlayan bööle biraz fazla üstünde kafa yorarsan, adamı anarşik yapacak türde bi film löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 arşivlik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Öte güzel bir filmdi benim için her zamanda izlerim, çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Shadow said: dün izledim, tamam tamam vurmayın biraz geç oldu ama olsun:D sin city ile beraber en başarılı cizgiroman uyarlamalarından biri olmuş. cidden insanı düşünmeye zorlayan bööle biraz fazla üstünde kafa yorarsan, adamı anarşik yapacak türde bi film löl bende bir sorun var heralde. laf fln sokmuyorum sadece nedense böyle düşünmek fln bana göre değil hehe şu filmin nesine düşünüceksin abi işte, adam var bomba kız var işte biişler olmuş zmaanında yüzü gitmiş intikam alıo the end credits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Ahah olaya böyle yaklaşırsan fight club, sincity gibi kült filmler falan izlemeyenlerin gözünde çok basit kalır. Ne biliyim şu anlattığın tarzda sincity izlemeden önce bana söylesen yüzüne bile bakmazdım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Greeny said: Shadow said: dün izledim, tamam tamam vurmayın biraz geç oldu ama olsun:D sin city ile beraber en başarılı cizgiroman uyarlamalarından biri olmuş. cidden insanı düşünmeye zorlayan bööle biraz fazla üstünde kafa yorarsan, adamı anarşik yapacak türde bi film löl bende bir sorun var heralde. laf fln sokmuyorum sadece nedense böyle düşünmek fln bana göre değil hehe şu filmin nesine düşünüceksin abi işte, adam var bomba kız var işte biişler olmuş zmaanında yüzü gitmiş intikam alıo the end credits welcome to the İvediK clubB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Fox veriyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pençecik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 eet izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 5 kasım günü bu topic'e remember remember the fifth of november yazılmış olması lazımdı. madem yazılmamış ben yazim. remember remember the fifth of november Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 rimembır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ben yazmaya girdiydim. gerçi 6 kasıma geçmişiz o yüzden feyıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar