Sylian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Dark: [spo]Cizgiromani cok ama cok uzun sure once okumustum tam olarak hatirlamiyorum ama soyle bir olay var V'nin fate adli bilgisayara tam yetkisi var yani hukumetin yaptigi her hareketi onceden gorebiliyor ve hatta oranin PTT'sine(Eheheh komik oldu ama)tam baglantisi var yani PTT'e yaptiriyor bu maske isini diyelim[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 kamera hatası demiş yok öyle bişey. makyaj diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 [spo]ozaman bende ses hatası farkettim v, evey i sorgu odasına çektiğinde v nin sesi farklı çıkyıyo[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ya beyler ben birsey sorucam filimde bombalama olaylarinda calan klasik muzik hangisi idi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 [spo]Sanmam gerçi Wachowski'ler en ince detayına kadar düşünmüşler o eller bence de makyajdır ama kamera hatası olarak görülecektir büyük ihtimal :) [/spo] hehe sabah sınıf arkadaşlarımla akşam'da yakın arkadaşlarla tekrar gittim bu gün iki geçen pazar ile de 3. kez oldu her seferinde aynı derece mutlu oluyorum :) Çaykovski'nin senfonisi ve kapanış sahnesi herşeye bedel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 dün gittim.. güzel filmdi,en iilerim arasında.izlenir gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 çok güsel filmdi ozellikle sondaki patlama sahnesi muhteşem olmuştu. Ayrıca V evey i sorguya falan çekerken kendine makyaz yapıordu hatta plastik maske bil takıodu polisle konuşurken. Benim anlamadığım adamlar bazen konuşurken bi alet koyuyolar masanın üstüne o ne işe yarıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 dışardan dinlemeyi veya ses kaydetmeyi engelliyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 evt o işe yarıyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Daha yeni izleyebildim,mükemmel filmdi.Ama niyeyse V'nin kim oldugunu anlayamadim,dublajli izledigimden mi ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 yeni izledim süper ötesi film walla , her hafta izlerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 [spo]v yüzünü açmıyor filmde zaten. ama "ohh yüzünü açsa da görsek, ulan film boyunca açmadı lan yüzünü hiç tüh beaa" diye izlediyseniz filmi, bir şey anlamamışsınız filmden.[/spo] ayrıca çizgi romanını şiddetle tavsiye ederim. filmi katlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 V Hugo Weaving işte. Gerek yok yüzünü açmasına biz biliyoruz heh. Çizgiromanı bilmiyorum ama film buram buram 1984 kokuyodu. Kötü değil tabi ama yeni hiç bişey yok, öyle fırtınalar koparıcak bi film değildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 çizgi romanla arada bayaa fark vardı yanlış hatırlamıyorsam. bi de [spo]yüz müz yok :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Nası yok? [spo] kapak olsun bu sana [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 @axedice lan filmde diyorum.yuh bea...senin beynin sulanmış sıcakta çalışmaktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bi kere: [spo]kassanız filmin sonunda maskelerini çıkaran adamlardan birinin hugo weaving olduğunu farkedersiniz. [/spo] ikinci olarak: [spo] çizgi romanı filmden çok farklıdır. filmde v nin ağzından bi kere "anarşizm" kelimesini duyamassınız, ama çizgi romanda yeterli sayıda görürsünüz. çizgi romanda v aşık olabilecek bi karakter değildir, filmde malesef, hollywood hipnaları.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 çizgi romandaki v çok farklıydı ya, yani yeri geliyor,tam bir cani,psikopat oluyor,oraya buraya saldırıyor, yeri geliyor,dünyanin en iyi insani oluyor.Garip bir karakterdi. Yine de bir hollywood yapımına göre çok iyi tasvir edilmişti V,Hollywood'da bazı klişelerden vazgeçmek imkansız hale gelmeye başladı,onlardan etkilendi V bana kalırsa. Ama hala derim,eskiden de demişim.V gözümde yapılmış en iyi çizgi roman uyarlamalarından biridir benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 remember remember Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 the 5th of november. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Gunpowder, treason, and plot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 i know of no reason why the gun powder treason should ever be forgot. yanlış yazmış olabilirim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ideas are bulletproof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Çok gaza geldim bende hükümet binasını patlatacam nihaha :) şey acaba altından bi metro falam geçio mu biliyor musunuz yanlış yeri patlatmayalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Bence çok önemli bir film, cidden önemli. Herkesin arşivinde olması gereken bir film. İlerde benzer durumlar oluşursa çıkartılıp izlenmeli, izletilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar