Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

V For Vendetta

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Film iyi bir filmdi.Çok iyi efektlere çok iyi seslere çook iyi repliklere sahip bir filmdi.İnsanı sıktırmadan izleten bir filmdi.
Amma velakin herkesin abarttığı kadar etkileyici bir film değildi.
Yani efsane diyenler oldu gördüğüm en iyi film diyenler oldu falan...
Bu film beni pek etkilemedi ama bu senenin en iyi filmleri arasında olur kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

"a vividly vivacious and voluptuous volley of a very violently fun time"

ahah imdb user title'i.. süper yazmiş adam. Ayrica şu an gelmiş geçmiş en iyi 250 filmden 8.2 puanla 204. sırada (27.000 oy ile)

Ayrica, benim izledigim filmler arasinda ilk 10'a girer, "izlenmesi gereken filmler" yapsak yani, direk söylerim bundan sonra..

bazıları etkilenmedim demiş.. Her film her insanı etkileyecek degil tabi. Benim hala bazi arkadaşlarim var, "matriks manyak diyorlar.. adamlar uçuyor falan nesi güzel?" veya "lotr tarzını hiç sevmem, ilk filmini izledim son 2 filmine gitmedim bile.. " diyenler var.. olabiliyor da yadırgamamak lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

LOTR iyiydi ama isminden dolayı iyiydi.Peter Jackson'ın yönetmenliği de eklenince gayet harika filmdi ve efsane olmayı bu iki etken ile hak ediyordu.Ama başka iyi tarafı yoktu zaten.

Matrix yani bilemiyorum ben çok sevmedim,hayranda kalmadım :)

Ama V gerçekten vermekte olduğu mesaj olsun,oyunculuk olsun ki dediğim gibi Hugo Weaving'in o sesi zaten filmi baştan sona 100 kez izlemene sebep olur :)

Bence Sin City , V ile kesinlikle yarışamaz bile.

Ha Sin City 'de çok iyiydi ama en iyi çizgi roman uyarlaması sırası yapacaksak Sin City 2. sıraya düştü bile :)
Sosyal ağlarda paylaş

Darkrider bi de şöyle bi olay var
sin city ile bu filmi kesinlikle karşılaştırmamak lazım.Bu iki filmin konusu amacı herşeyi farklı.Kişiye verdiği mesajlar ve anlatımı tamamen farklı.Birisi fantastik birisi realist bir hikaye.
Her film insanları etkilemek için çıkmaz zaten bu ikiside öyle.Ama insanlar etkilenir.O yüzden karşılaştırmak yerine ben bundan daha çok etkilendim gibi bir yorum yapabiliriz.Yoksa ikiside iyi filmdi.
Sosyal ağlarda paylaş

işte onu diyorum bende, renkler zevkler.. tartişilamaz, tartişsanda bir noktaya gelmez kisir döngü gider.. Ben ilk lotr yüzük kardeşliğinden çiktigimda hiçbir sinema beni bir daha tatmin edemez diyordum 1-2 ay falan da öyle dedim yani.. bekle babam bekle 2. bekledik, sonra saolsun sw falan geldi. arada bir kaç film daha geldi.. öyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila
pati § 05 Nisan 2006, Çarşamba - 00:29 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

cizgi filmden uyarlama en iyi film diyenler sin city izlemedi heralde.

izledim, zaten ben "en iyi uyarlama" da demedim bir çizgiroman baz alınarak yapılmış en iyi film dedim yoksa zaten uyarlama olarak çizgiroman yapımcısının tepkisini çekecek kadar kötüymüş.

LoTR gibi yani, LoTR de mükemmele yakın bir film ama rezalet bir LoTR uyarlamasıydı. Şimdi herkes LoTR ye nası laf edersin diye atlayacak ama film olarak bir lafım yok o seriye, uyarlama olarak var. Peter Jackson denen armut kendi yorumlarını bırakmak yerine adam gibi uyarlamaya çalışsa çok daha güzel olurdu. Kitapta "Ateş ve ışık büyüleri üzerine uzman" denen Gandalf'ın büyülerini efektsiz yapıp sebebi sorulunca da bana göre büyü böyle zihinsel bir şeydir diyen, Liv'i her yerde göstermek için Arwen'i kahramanlaştıran, daha milyon tane saçmalık ekleyen bu adam yerine keşke adam gibi biri çekseydi filmi.

Ha, hala çok güzel, süper film serisi ama hem potansyelinin çok altında hem de rezil bir uyarlama.

İşte V de bence böyle bişey, uyarlaması ne kadar gerçekçi bilmem de film olarak mükemmel

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 12:46 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Lotr'i tam olarak uyarlamaya cesaret edecek yönetmen daha anasının karnından dogmamistir zaten.. 9.5 saat degil 29.5 saatte anca bitirir o uyarlamayi.. Kesebildigi kadar kesmiş, çirpmiş biçmiş yönetmen olarak kendi sevdiği şeyleri de katmiş. Ama bence sonuç mükemmele yakın. Daha iyisi çekilemezdi. Hala da çekilemez, önümüzdeki yıllarda belki.

[ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 15:52 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kesip biçmesine lafım yok, elbette her sahneyi gösteremez filmde. Ama tutup da kafasına göre değiştirip saçmalamasınaydı benim lafım. Çok daha iyisi de çekilir bence, yani izleyiciye verdiği zevk bakımından bundan farkı olmaz, ama "uyarlama" bakımından ÇOK daha iyi bir sonuç çıkacak bir film yapılır. Ha ama dediğin gibi kimse uğraşmaz o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

2. kez gittim akşam 3. ye de gideceğim sanırım.Her gitmeyen arkadaşa göstermek için yanında gitmeye karar verdim :)

Bir kaç şey takıldı aklıma;
(izlemeyenler bakmasın sonra olay çıkarmayın)
[spo] Şimdi anladığım kadarıyla V eşcinsel :) Çizgi Roman'da vs. yazıyor mu bilmiyorum ama hatırlarsanız o kampa sadece eşcinselleri bir nevi farklıları alıyorlar.Ama şu da olabilir yine filmin başında farklı olarak Müslümanlar,Eşcinseller,Şuçlular vs. deniyordu :). V tam olarak nedir :) [/spo]

[spo]Ve sonda V'nin herkese maske gönderdiği sahne.Bu maskelerin yapılması vs.vs. para isteyen bir iş herşeyden önce.V bu parayı olsun desteği olsun nereden buluyor ? [/spo]

ve birde kamera hatası fark ettim;
[spo] V'nin elleri yangından dolayı yanık,yara vs. ama Evey'in şaçlarını kestiği sahne de fark ederseniz plastik eldivenin altında gayet düz ve normal bir el görüyoruz :) V 'nin kuafor arkadaşı mı var ki çağırdı .)[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...