phoebe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 degerli patinaj uyelerının arac hakkında kı goruslerını cok merak edıyorum.. fiyat ilk bakısta cok fazla gelıyo ama donanım ozellıklerı sankı o fıyatı saglıyo gıbı gozukuyo..fakat aracın mazda oldugunu dusunursek orası ınsanı bıraz dusunduruyor..herkes bılırkı mazda kısa aralıklarla yenı araclar cıkaran bır marka deıl fakat cıkarıncada bır sure kullandırıyo..ancak bıraz deısık bı tasarım hem ıtıcı yonlerı hemde cekıcılıgı olan bır arac sizlerin dusuncelerı nedir acaba?[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kıçı biraz büyük geresi güzel bence ne kdr?motor özellikleri nedir?[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 amerika'da 26.000$ olduktan sonra burda hiç bi türlü alınası gelmiyo. 83.000YTL fiyatı ve hiç bi şekilde bi mazda'ya ödenmemesi gereken para. ayrıca rotary engine hakkında pek bi bilgisi olmayan teknik servisi var daha. o yüzden şu an kesinlikle alınmaması gereken, ama performansı güzel olan araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Burda 50.000 dolar=50.000YTL[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Rx-7 olsa da alsak. Rx-8 o kadar güzel deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Afterdeep, 22 Aralık 2005 18:16 tarihinde demiş ki: Burda 50.000 dolar=50.000YTL siz sormadan söyliyim; Avustralyada :p[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 mazda'da motor A kalitedir.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Helikopter motoru bundamıydı, 1.3 motor fln ?[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ehliyetimi alayim , kendileri arabam olcak ins :) geldi demi tr ye ki ilkbaharda ark ist te gordum demisti 1 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Geldi geldi, balmumcu mazdada görmüştüm.[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Oh iyi iyi :) . 1.3 renesis motor var iste bunda ustte dedigin gibi helikopter midir bilemem ama :) kolay yag yakabiliyormus yag sina dikkat etmek gerekiyormus , degistirmek aksatmadan falam gibi baska bi kusurunu duymadim , duymayayimda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 turkiyede cok zor ustasi bulunur o motor turunun. bence daha mantikli araclar var rx8 yerne[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 abi bitiyorum sizin usta bulunmaz, serviste bilen yok gibi laflarınıza :) 80 milyar verip araba alıyoruz :P japonyadan getiririz ustasını :P geçen 150bin$ lık araç içinde dedi biri bu tarz servis olayını.servisle işi olurmu 200milyarlık arabası olan adamın.yaptır geitr lan sunu der :P yapılmicak değilya çöpemi atılacak araba.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ehehehe ne guzel konusmussun Fistan :-P . Vardir ama muhhakkak cevrede bi yerde servis i :) Renesis motorlar guzeldir :) Yalnis hatirlamiyorsam (bilen bilir) 2 cesit motor u var RX8 in 2 side 1.3 te otomatik vites i 195hp 170torque , manuel 230 kusur hp 150 kusur torque var. Bu vites ler tam dogru olmaya bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 rx8 deki wankel model asmis ama mazdanin serefsizliginden bu kadar pahaliya geliyor simdi bu araba tr standartlarinda 1300 cc yani en dusuk vergi grubunda buna gore amerika 25 binse turkiyede her sey tahil maxmum 47 48 bin dolar olmali ama mazda bindiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben fuarda bindim ici inanılmaz derecede belli olmuo ama genis rahat bi sekilde 4 kişi sıııoo we önde manken oturuodu ben arkada düşünün. Ben şöyle bşi sölemek istiorm orada a3 sportback 2.0 fsi ın fiyatı 34k euroydu mankene dedmki rx 8 in 48k euro olduunu duyunca 5 kapı a3 alacaıma 2.0 fsi bunu alırım. Kadın demez mi bunu bana dien 20. kişisiniz :D wanker tipi motor ii güzel hoş 1.3 motora tam 231 beygir guç alıosnz yanlş hatrlamıosam ama biz türküz motoru zorlarız yakarız sora 1 yıl bekleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Fistan, 23 Aralık 2005 04:07 tarihinde demiş ki: abi bitiyorum sizin usta bulunmaz, serviste bilen yok gibi laflarınıza :) 80 milyar verip araba alıyoruz :P japonyadan getiririz ustasını :P geçen 150bin$ lık araç içinde dedi biri bu tarz servis olayını.servisle işi olurmu 200milyarlık arabası olan adamın.yaptır geitr lan sunu der :P yapılmicak değilya çöpemi atılacak araba. abi iyide yok.olmayan seye varmi diyim? turkiye'de wankel motor parcasida yok ustasida yok. kaldiki turkiye'deki ustalar sirali motorlari yapamiyorken wankel gibi asiri derecede bilgi istiyen bi motorumu yapabilecek? parca olayina gelince o hakkat yok. opel calibra turbo 4x4 yagi turkiyeye giris yapmamis peynir ekmek gibi zamaninda satilan arabanin parcasi gelmiyo tek tuk satilan arabanin parcasinin stogunumu yapcak adamlar ?[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 selam, nasıl bir yağmış ki türkiyeye giriş yapmamış?!? ayrıca aradığında çok enteresan ustalar bulabiliyorsun ;) tek sorun doğru adreslere sorabilmek. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 birincisi resmi distrubutor bir araba getiriyorsa ustasinida egitimine yolluyor. cok sacma dediginiz. bu bir. ikinisi resmi disrubutor bir mal getiriyorsa belli bir parca stogu yapmak zorunda buda iki. ha tabi buyuk bir kaza bir ay fazla beklersin en fazla malin gelmesi icin. onun disinda ben biliyorum f&b otomobil getirdigi arabalarin ustalarinida biliyor. onun disinda wankel motordaki cc yi ikiyle carpin. yani 1300 se onu 2600 motormus gibi dusunun. Urettigi Beygirde yedigi benzinide 2600 motora gore dusunun. aslinda wankel motor buyuk bulus, ama ilk modelleri hic saglam degildi. Yuz binde cortluyordu, ama yeni tipler gayet iyi. Tabi dizel vs tatbiki yapilamiyor(en azindan ugrasan yok) birde standart motordan bayag farkli. Resmini vs bulursam koyarim. Ama aslinda Turkiye gibi ulkeler icin ilac bir motor. Hem cc den dolayi dusuk vergi hemde istedigin hiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 selam, [spo1=Wankel motor resimleri][/spo] [spo2=sıralı motor][/spo] [spo3=V motor][/spo] [spo4=boxer motor][/spo] daha H ve yıldız tipi motorlar da var ama yaygın olanlar yukarıdakiler. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik[Bu mesaj paramecium tarafından 24 Aralık 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Tek kotulugu tork unun az olmasi o beygir e ama daha ii si samda kayisi :-P ama uste bahsedildigi gibi gercekten ici gorundugunden daha genis hem koltuk aralari olsun hem bagaj olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tabi ki bened katılıyorum buna.. ayrıca hem ööle ustalar varki adam sana motordan fazlalılk bıle cıkarır:) ama gercektende cok becerıklı her ısten anlayan ustalar (halk arasında kafası calısanda denır) var..ancak aracın servıs duzeyınıde goz onunde bulundurmak lazım bence.. tabıkı bı cok yerde vardır mazda ama içerigi onemlı yanı ben mesela bır mazda servısıne gıttıgımde servıs bolumunde o km 626 dan baska bıse gormedım oda showroom da yer yok dıye ordaydı ee dedım neden hıc araba yok burda? bana sey dedıler dusun ıste mazda boole de saglam bı araba:D sonradan usta ıle konustum kı usta: abı burası acayıp pahallı ınsanlar sanayıde ozel servıslerde fılan halledıyo ıslerını yanı kaza durumu fılan olmayıp ta kasko ya fılan ıhtıyac duyulmassa gelmıyolar buraya dedı:D..ha sımdı dııceklerkı ulan 83 mılyar arabaya veren adam gıder servıse noolacak ..o da ayrı bı konu:([signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 paramecium ellerıne saglık cok aydınlatıcı oldu.. -saygılar[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bu wankel yeni icad edilmiş bişey değilki? Bizde ki 25 yıllık bi ansiklopedi de var bu resimler. Madem bu kadar iyiydi iyiydi bu wankel motor, niye yeni akıl ettiler arabaya bunda koymayı?[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 aktiftablet cevap basit anlami yok. vergi sistemi bizde yuksek oldugu icin bize guzel geliyor ama yabanci icin motoru 2500 veya 1500 yapmissin farki yok. Onun icin fark daha az benzin yiyor mu daha fazla tork veriyormu vs. Hangi bilmem ne cocugunun urettigi bir vergi sistemiyse bu sistem ben annesini cok andim zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar