-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Burda ki sistem olursa tabi ki çoğu kişinin geri gelme umudu var ama ; 1) İnsanlar Soe'den inanılmaz soğudu. Soe kalkıp dünyanın en iyi MMORPG'sini yapsa bile insanların kafasında ' Acaba ' sorusu kalacak. 2) Soe'nin çok ilginç bir yeteneği var , mükemmel bir oyun konsepti bulup , bunu en sonunda batırma. 3) Soe oyuncularına DEĞER VERMİYOR. Bir oyun üretilirken en önemli amaçlar , oyuncu toplama ve oyuncuları oyunda tutabilmektir. Soe oyuncu topluyor ama onları oyunda tutamıyor.[signature][hline]Deno O'Connor - Jedi Knight Proud Member of The Light Jedi Order and Freedom Fighters
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 selam deno.. knight mi oldun ?! ..[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 rp amacli olarak kendisi knight olmustur Light JEdi Council'de :) masterida bendim eheh :) ( konuyu supper dagittin ulubatli baba )[signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL- CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL- SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Silkroad - Anron - 20+
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 anca kendi aramızda abi kardeş evcilik oynuyalım tatunideki evimizin arka bahçesinde frs 10 sene içinde açılır ama merak etmeyin[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Arkansis, 23 Aralık 2005 15:04 tarihinde demiş ki: haha nası galeyana geldi millet geçende bi topicle birisiyle konuşurken sadece SOE yapabilirdi bu oyunu demişti birisi unuttum şimdi ona itafen yazdım ama haklı değilmi ? sadece SOE yapabilir di bütün bunları zaten yaptılarda evet ve hala soe yapabilir diyiyorum.Ama daha iyisini yapabilecek firma çıkarsa susarım.Blizzard demeyin onunda SOE'den farka kalır yanı kalmadı artık. SOE 'de planlı şeyler olmasaydı işler bu şekilde gitmezdi.Hiç bir kimse az veya çok para kazandığı şeyi kaybetmeyi bu şekilde göze alamaz.Ticari olarak düşündüğünde büyük zarar ama bunun arkasında mutlaka yatacak bir şey vardır. Ne yani SOE kendi konsollarına (sanırım soe sony'den ayrıydı ama ) ve rakip konsollarına bir oyun çıkacak diye aylık 3 milyon dolardan fazla paradan mı vazgeçecek ? SOE diyiyorum daha iyisini şu an kimse yapamaz.Şu Middle Earth Online'in yapımcısı firma iyiye benziyor :D neyse sustum[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
qwerty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bu oyunu en ii yapan soe'ydi.. en kötü yapan da soe oldu... swg yi kim adam yapar? cvp basit, pre-cu yu yapan programmer lar.. blizzard star wars ile bi halt yapamaz çünkü blizzardın yaptığı oyunların hepsi tamamiyle kendi ürünü...yani yazdığı senaryoyu da bi düzene göre yazıolar (nasıl oyunu yapılır falan) ama star wars öyle değil.. tüm oyuncular filmde ne varsa komple istio.. yok corusant yok capital ship falan... tamam adamlar yapar ama kaç pc kaldıracak onları? soe ye hak vermiorum ama sistemi değiştirmesini abartı karşıladık.. pre-cu da ciddi anlamda yeni oyuncular 2 gün oynayıp bırakıodu... Cu da da aynısı oldu... nge tamamiyle yeniler için para tuzağı.. single oyun gibi oynadıkları kotor taklidi bişey.. artık online yanı kalmadı.. ama soe nin suçu sistemi değiştirdin, baktın sevmediler niye geri adım atmıon.. sonuçta kos koca sony a.k... swg yi zararına bile 10 yıl çalıştırır isterse...
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hala aynı şeyler tartışılıp duruyor...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: DarKRideR, 23 Aralık 2005 18:41 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 23 Aralık 2005 15:04 tarihinde demiş ki: haha nası galeyana geldi millet geçende bi topicle birisiyle konuşurken sadece SOE yapabilirdi bu oyunu demişti birisi unuttum şimdi ona itafen yazdım ama haklı değilmi ? sadece SOE yapabilir di bütün bunları zaten yaptılarda evet ve hala soe yapabilir diyiyorum.Ama daha iyisini yapabilecek firma çıkarsa susarım.Blizzard demeyin onunda SOE'den farka kalır yanı kalmadı artık. SOE 'de planlı şeyler olmasaydı işler bu şekilde gitmezdi.Hiç bir kimse az veya çok para kazandığı şeyi kaybetmeyi bu şekilde göze alamaz.Ticari olarak düşündüğünde büyük zarar ama bunun arkasında mutlaka yatacak bir şey vardır. Ne yani SOE kendi konsollarına (sanırım soe sony'den ayrıydı ama ) ve rakip konsollarına bir oyun çıkacak diye aylık 3 milyon dolardan fazla paradan mı vazgeçecek ? SOE diyiyorum daha iyisini şu an kimse yapamaz.Şu Middle Earth Online'in yapımcısı firma iyiye benziyor :D neyse sustum "evet ve hala soe yapabilir diyiyorum.Ama daha iyisini yapabilecek firma çıkarsa susarım.Blizzard demeyin onunda SOE'den farka kalır yanı kalmadı artık." bir gün seni bu düşüncenden vazgeçiricem , eğer SOE yönetimi değişmezse. SOE nin bu kadrosu eğer çok biliyor idiyse o oyunu bozmaz , balanasını yapar makyajını tazeler bize oynatırdı. WoW çıktı aman % 2 oyuncumuzu kaybettik yok aman insanlar wowa gidiyor, durun şunlara wow tarzı bir ayar çekelimde onlarda bizim oyunu oynayabilsinler wow dan sonra yabancılık çekmesinler. Ne yapabiliriz ? Durun şu SW tarzı combat butonlarını WoW daki gibi parlayan hoplayan renkli cicili bicili SW evreninin havasını her tülrü mahvedebilecek şekle sokalım hepsi parlasınlar ... "SOE 'de planlı şeyler olmasaydı işler bu şekilde gitmezdi.Hiç bir kimse az veya çok para kazandığı şeyi kaybetmeyi bu şekilde göze alamaz.Ticari olarak düşündüğünde büyük zarar ama bunun arkasında mutlaka yatacak bir şey vardır." Yani bu kadar kusursuz plan. Oyunu - lere kadar düşürüp bir anda patlama derecesinde yükseltecekler ise önümüzdeki 2 3 ay içerisinde. Üşenmem adamların elini öpmeye giderim.. Yahu nası bir strateji bu ? Hiçbirşeyden anlamayan bir insan bile hazır çalışan makinayı bozma pahasına da olsa para hırsıyla alıp bozmaz. Ticari olarak düşünüp oyunu daha ileriye götürmek bu şekilde olmaz olamaz. İşte bu yüzden adamlara aptal diyorum kafaları çalışmıyor diyorum. O yüzden abi oyun böyle olabilirdi neden bu adamlar şunu böyle yaptı ? Forumlarda bas bas bağırıyoruz şunu şöyle yapın diye illallah geldi diye, oyuncular istedikleri olduğu sürece gitmeyeceklerdi ve bu adamlarda para kazanmaya devam etmeyeceklermiydi ? Edeceklerdi . Onlar ne yaptılar ? Herzamanki gibi (saha daha önceden anlatmaya çalıştığım , oyuna başlarken bende böyle düşünüyordum , bir bildikleri var adamların ..) biz SOE yiz biz işe donla geliriz biz özeliz, oyuncuyu sallamayız ne yaparsak doğrudur. AL sana nerf, al sana bu ... SOE çok güzel planlı bir şekilde insanların hastası olduğu MMO yu zaman içinde enfeksiyona sokup kendi kendisine bitirtti tebrik etmek gerek .[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Darkrider bana sunu soyler misin diyelim ki soe planli bir sey yapiyor oyun patlayacak iyi hos peki 6 ay once soe nin plani neydi de CU yu oyuna getirdi?Ben ortada plan felan goremiyorum CU ile yaptigi malligi yine yapiyor.Cu geldiginde biraz anlayisla karsilamistim cunku bazen para kazanmak icin risk almak gerekir dogrudur ama CU islemedi peki gerizekali ne diye ayni riski aliyorsun...Soe'nin yoneticileri bildigimiz aptal iste... Bu arada ayni seyi su an Matrix online icin yapiyorlar oyuna CU getirecekler bakalim o isleyecek mi yok artik diger 2 CU dan ders almadiysalar gidip intihar etsinler... [Bu mesaj Sylian tarafından 24 Aralık 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
ugurson Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Unfortunately we also can't put up a pre-NGE (or PRE-CU) version of SWG. That would require us to support 2 separate versions of the codebase and we're just not able to do that. We couldn't simply put up a version like this unsupported.. what if someone found a really bad exploit? Yani olurda birileri cok fena bişiler bulşursa elimizde pre nge var istesek geceriz ama sizi tınlamıyoruz diyor kendileri[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker <-SK-> - Eclipse "Pre Pub 9 Jedi" SWG - Reiken Mistwalker <-SK-> -Eclipse EQ2 - Reiken (LVL 44 Ranger)
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Sylian, 24 Aralık 2005 14:15 tarihinde demiş ki: Darkrider bana sunu soyler misin diyelim ki soe planli bir sey yapiyor oyun patlayacak iyi hos peki 6 ay once soe nin plani neydi de CU yu oyuna getirdi?Ben ortada plan felan goremiyorum CU ile yaptigi malligi yine yapiyor.Cu geldiginde biraz anlayisla karsilamistim cunku bazen para kazanmak icin risk almak gerekir dogrudur ama CU islemedi peki gerizekali ne diye ayni riski aliyorsun...Soe'nin yoneticileri bildigimiz aptal iste... Bu arada ayni seyi su an Matrix online icin yapiyorlar oyuna CU getirecekler bakalim o isleyecek mi yok artik diger 2 CU dan ders almadiysalar gidip intihar etsinler... [Bu mesaj Sylian tarafından 24 Aralık 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] abi bilemiyorum bunlar salak olamaz çünkü oyunlarına bakıyoruz ilk çıktıklarında harika 4 4 luk oyunlar ama sonralarda oyunların içine ediyorlar. Ya yaptırıyorlar adamları kovup salak japonları getiriyorlar işin başına yani başka şey düşünemiyorum :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 o zaman demekki ilk çıktıkları halini kendileri yapmıyorlar oyun ellerine hazır geliyor 2 3 tane aptal aha şunu böyle yapalım diye oyunu denemeden test centerdaki versiyonlarıyla milletin önüne sürüyorlar ondan sonra böyle oluyor.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 olabilir ama dğer taraftan adamların oyunları yapan bir bölümü olabilir diğer taraftan oyunu işleten salaklar bölümü olabilir :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 her türlü şey olabilir her türlü ihtimali göz önünde bulundurup ona göre dövelim ![signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Arkansis, 24 Aralık 2005 16:31 tarihinde demiş ki: her türlü şey olabilir her türlü ihtimali göz önünde bulundurup ona göre dövelim ! bizim müdür yardımcısının kızılcığını da alalım[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kızılcığını almak ne dimek ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
vesmor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 (bkz: kızılcık sopası)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kızılcık nasıl desem bir yaşam biçimidir.En sağlam dayak araçlarındandır :D SOE'ye bu şiiri gönderelim o zaman ; Kızılcıklar oldu mu? Selelere doldu mu? Gönderdiğim çoraplar ... Ayağına oldu mu? Mendili geline Mendil verdim eline Kara kına yollamış Yâr benim ellerime...[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ıçkın çubukla dövmek lazım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Kızılcık hepimizin hayatında önemli bir yer tutan bir yaşam felsefesi. Bu akımı Soe'ye yaymakta en esaslı vazifemiz olsun Soezede yoldaşlar![signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 SOE'ye bir şiir yazdım; Soe sen ne yaparsın, Gül gibi oyununa, söyle oyuncular sana ne yapsın, iptal edilen accountlar sana yapışsın, FPS dedin,Jedi dedin, Aldın babayı yan yattın, anlamadın mı yaptığın hatayı dedik, sen hala "siz salaksiniz" dedin. Biz buna sinirlendik çıktık adına filmler çektik, yetmedi büyük gazetelere haber çaktık, o da yetmedi mail bomberlarla bilinen tüm maillerin bombalandı, ama sen hala "siz salaksiniz" dedin. Kızılcıkları kaptık ,uçak biletlerini aldık, bir elimizde kızılcık,bir elimizde ışın kılıcı, uçakta çok fıstık yedik mideyi bozduk, kapına dayandık. Tırstın çıkmadın ,açıklamanı yapmadın, sana inanları yarı yolda bıraktın, pişmaniz demediniz,diyenlerin ipini çektiniz, siz hala neyin peşindesiniz, Japon değil misiniz ? Sizi zeki bilirdik, Yaptığın bir şey düzgün işlesin, SOE kötü işler,Securom daha beter İki DVD yaptınız diye g.tünüz kalkmış sizin. Bir elimde ayna var Şair beni kıskanır Umudum yarınlarda Bilgisayar başında [Bu mesaj DarKRideR tarafından 25 Aralık 2005 03:23 tarihinde değiştirilmiştir]
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Hmmm kafiye örgüsü ne bunun ? ( Yarın türkçe sınavı var da hani maksat bir şey kaçırmayalım )
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 a b a c işte böle yarım kafiye kullanmış sanırım :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bilmiyorum vallahi öylesine yazdım sdfsd bakıyorum da güzel olmamış. Hemen iyisini yazmak için çalışma masama geçiyorum.Bakarsınız şiirlerim SOE'ye ilham kaynağı olur :D Çarpraz uyak bu arada :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ben hala ( bugları düzeltmemek ve gereksiz öğeler bulundurmak dışında ) suçun LucasArts'da olduğunu savunuyorum.. Onlar bu yeni sistemleri getirtti bence[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
Öne çıkan mesajlar