Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı geliyo, işte size en kral içki: Absinthe !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yalan bunlar, inanmayın. İçiyorsunuz sarhoş oluyorsunuz. O kadar.
said:
Today it is known that absinthe does not cause hallucinations, especially those described in the old studies. Thujone, the supposed active chemical in absinthe, is a GABA antagonist and while it can produce muscle spasms in large doses there is no evidence it causes hallucinations.

Wikipedia'dan, buyrun.
Mesaj tarihi:
absnthin icindeki thurjune mi ne
yane melissa cicegi orani picassonun icip kulagni kestigi doneme oranla nerdeyse 100 de 1 e kadar indirildi
artik sadece irenc tatli cok alkollu bi icki
cek cumhuriyeti disinda hatta mellisali versiyonu satilmiyo
cek cumhuriyetindede yukara dedigin gibi eskiye oranla coook cok azaltilmis melissali
Mesaj tarihi:
absinth ben max %80 alkol versiyonu var diye biliyorum.
hatta bunun bi hikayesi vardı.bi eleman biyerde şişeyi dikiyodu sonra adamı avustralyada buluyolardı.adama nası geldin diye sorduklarında ben bi patatesim mi ne demiş.
böyle bişiler vardı:D.biraz sallamış olabilirim :D.
Mesaj tarihi:
Bakalım;

Şişenin üzerinde;
What is a life? An Illusion
"All Life İs A Dream"

ibarelerinin yanı sıra %70 vol. yazmakta.

Kendisi Xenta Absenta ve İngiltereden gelmiş.

Fakat bunu içmenin belli bir ritüeli varmış sanırım. Şeker yakmak, delikli kaşıklar vs vs...

Bu ritüeli bilen?

Edit: Alınma yeri Moskova dır.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:55 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
matama
üye [şikayet et]
§ 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:04 [ özel msj ]
nasil yalan bir ickidir

evet biraz hizli cakir keyif yapiyor

ama isportodan farki yok yani

o kadar alkolu direk icsen ayni etki olur
demekki sen absinth hiç içmedin :)
Mesaj tarihi:
%80 lik absinth içtiyseniz en fazla viskiden fazla kafa yaptıgı yok

halisünasyon falan yalan bi kere.mantar kullanın halisünasyon görmek istiosanız ama türkiye'de içtiğimiz absinthlerin diğerlerinden farkı yok

&90 ve üzeri absinth içmedim belki onlarda olabilir öyle birşey

ama içinde illaki başka maddeler olması lzm aşırı kafa için
Mesaj tarihi:
bardağın üstüne metal süzgeç+kaşık zımbırtısını koyuosun. üstüne küp şeker koyuyorsun 1-2 tane (veya alt sıraya 2 üstüne 1 tane olarak 3 :P) sonra üstünden yavaşça absinthe döküyosun. sonra da absinthe'li şekeri yakıyorsun. şeker eridikten sonra bardağın içindekini karıştırıp içiosun.
--
veya bardağa az absinth koyuyorsun. üstüne yine metal zımbırtıyı ve şekerleri koyuyorsun. üstüne soğuk su döküyorsun yavaşça. şeker absinthe'e akıyor. ve karıştırıp içiyorsun.

ikisini de denemedim :D biri soğuk, biri daha sıcak içmek için sanırım :D
Mesaj tarihi:
boktan bi içki.

anca "uuu karizma" ya yarıyo başkada bi oalyı yoktur kendisinin, dünyamızda dok daha keyifli güzel içkiler bulunmaktadır karizma olucam diye boktan şeyler içmeyin.

pis ayar verdim ben onu fark ettim şimdi ama acımam yoktur üzgünüm absinthe konusunda
Mesaj tarihi:
valla boktan olup olmadığı konusunda bir yorum yapamam ama ( çünkü içmedim) bir çok arkadaşımdan duyduğum kadarıyla ağzınla içmez isen halusinasyon görmen muhtemelmiş gerçi ağzınla içsen de görüyorsun hehe
Mesaj tarihi:
arkadaşların % de kaç lık absint içmişler.

%80 den fazlaysa bilemem.ama genelde 80 ve altı var türkiyede

ki viskiden bir farkı yok.yine kafan güzel olur miden bulanır başın döner.aynı etki

mantar dır o absinth degildir :)
Mesaj tarihi:
idda ediyorlar halisünasyon görmüşler diye :)

bende içtim niye görmedim :)

ki istiyen gidip etilerde bulabilr ztn absinthi :)

işporta da degil king in dediği gibi
  • Yeni Oluştur...