Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 of ya izleyemedim yeni bolumleri deliricem. ben abisine bitiyorum ya adamı görmem yeter yerlere yatmam için . bi de telefon sapıgını eskiden daha komedi bi herif oynuyodu, adamın bi yürüyüşü vardı bir bolumde sıdıkayı görünce. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ya orda kenarı oynayan adamın adı nedir yaşar kut muydu acaba?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ben de onu soracaktım orc_lord dreamtv yüxexes te yaşar kurt "kenar" karakterinin canlandıracağı gibi bir şeyler söylewmişti inanmamıştım bu konuda diziyi seyredip kesin bilgi vereek olan biri var mı???[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 yine başını kaçırdım kim olduğunu öğrenemedim :) vallahi bu haftaki bölümde sıdıkaya koptum ya :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 nooldu bu hafta ya ben kaçırdım[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: GICIK2, 09 August 2003 03:42 tarihinde demiş ki: Bu dizi anlayana hitab eder deliyürek,kınalı kar izleyen krolar anlayamaz. Her dizinin kalitesine göre izleyicisi var. Ben bu dizide en çok sıdıkanın abisine bide babasına bayılıyorum süperler ya :D[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Sevmiyorum sıdıkayı ancak bu benim kro oldugumu göstermez kendinlen uyumlu bi nick almışın tebrik ederim..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 bivrip sıdıka okunmuş sucuk yedirmeye çalıştı annesi sıdıka yemem dedi sonra yedi numara yaptı evlenicem falan dedi güzeldi :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: theKingpin, 17 August 2003 06:21 tarihinde demiş ki: said: GICIK2, 09 August 2003 03:42 tarihinde demiş ki: Bu dizi anlayana hitab eder deliyürek,kınalı kar izleyen krolar anlayamaz. Her dizinin kalitesine göre izleyicisi var. Ben bu dizide en çok sıdıkanın abisine bide babasına bayılıyorum süperler ya :D[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Sevmiyorum sıdıkayı ancak bu benim kro oldugumu göstermez kendinlen uyumlu bi nick almışın tebrik ederim..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Yazıları anlama kabiliyetine bittim doğrusu! Sıdıkayı sevmeyebilirsin ben sevmeyen krodur demedim "Kınalı Kar, Deliyürek izleyen krolar anlayamaz" dedim. Kınalı Kar izleyen kro değildir demeyin uzun uzun yazdırmayın bana.[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 sankı bana hıkaye bıraz bozulmus gıbı... baba cok daha yumusak anne babaya karsı cıkıyo... neblıyım pek hosuma gıtmedı bu detaylar[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 kaç yıl geçmiş aradan bence yine iyi devam ediyor.. ısınmaları vsler pat diye olmazki hemen oturmazki bu dizi vs. neyse bugün tekrarı vardı kaçıranlar izleyebilirdi 2. kez düzgünce seyrettim :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 abisi süper:)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 babasıda :) bence hepsi süper :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: smerten, 19 August 2003 00:05 tarihinde demiş ki: sankı bana hıkaye bıraz bozulmus gıbı... baba cok daha yumusak anne babaya karsı cıkıyo... neblıyım pek hosuma gıtmedı bu detaylar[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Çok haklısın orası kötü olmuş Babanın rolü çok büyüktü eskiden[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phalanx_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: MrMedia, 29 July 2003 12:27 tarihinde demiş ki: abi dizi ozamnlar hiç sevmezdim, zaten ilk 20 bölümü inanılmaz sıkıcı yani sadece sıdıka ve annesi arasında geçiyor hep evde fakat ondan sonrası şahane hep genel olarak tüm aile hakkında oluyor ninjalar fln abi çok komik ya (: yeni bölümü bekliyorum[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti hahhahahha dılıme dustun sen artık kurtulamazsın dsafdsa demek 20 bolumu falan full ızlemısınkı bole konusuosun (: ben gunduz dızılerını sevmıorum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ehuhue yazlıkta vs. de gündüz dizilerini insan sıkılınca mecbur seyrediyor :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 yine başını oyuncuların ismini kaçırdım :( tüh bea.. neyse bu bölümde güzeldi sanırım sıdıka eskisi gibi bir süre ilk 5-10 bölüm sürecek eski temposuna dönmesi fln :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 hayatımda gordugum en rezalet dızılerden onde gelenı :-([hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ALLA ALLA ne war lem bu sıdıkada mıllet ızlıyo harıl harıl [hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... [Bu mesaj PiLgriM tarafından 22 August 2003 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 ehue sende izlersen başlarsın bence çok güzel bende öyle başladım nefret etme nedenin nedir ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 bakalım kısmet nasipse olur :tebrikz:[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi süper diziydi ya, efsane. http://www.youtube.com/watch?v=owPm0KUQ7RA http://www.youtube.com/watch?v=G8Y_Zd7GWlQ http://www.youtube.com/watch?v=BPQB2Isy5cE http://www.youtube.com/watch?v=7S6Pb4AkiUI Atilla Atalay'ın huysuz karakterlerinin olduğu yazıları ve kitapları okumuştum. Şahane hikayelerdi. Bu dizi ise o hikayeleri müthiş bir şekilde yansıtmıştı. Tek kelimeyle hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 türkmax ta tekrar yayınlanmaya başladı kaçırmayın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 samim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Bayılıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar