Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Evet hergün showtv de saat 3 gibi eski bölümlerini veriyorlardı bugün açtım sevdiğim güldüren bir dizi beni.. alttan yazı geçiyor reklamını yapıyor hatta bugün yeni bölümünüde seyrettim dizi ağustosta başlıyormuş... kaçırmayın derim :) eski oyuncuların hemen hemen hepsi var diyebilirim 97-03 vay be oyuncuların içinde bence büyük bir zevk olmalı :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ben uyuz oluyorum o diziye nedendir bilinmez eheh[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moulaim Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 evet cidden süper bi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ezq bir dizi şahsenimce.[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 neden acaba uyuz yada ezik? yani ne bileyim hiç değilse abuk subuk değil kurtlar vadisi falan gibi.. yada deli yürek?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 güzel dizidir pek severim. adam gibi komedi dizisi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 adam gibi. katılıyorum ordaki baba rölündeki adamı ise ayrı bir severim[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 abi dizi ozamnlar hiç sevmezdim, zaten ilk 20 bölümü inanılmaz sıkıcı yani sadece sıdıka ve annesi arasında geçiyor hep evde fakat ondan sonrası şahane hep genel olarak tüm aile hakkında oluyor ninjalar fln abi çok komik ya (: yeni bölümü bekliyorum[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 bu arada öle her espride öle arkadan gülme efekltleri vs yok tabi ozamanın yılında hiç birinde yoktu neyse inşallah eski havası vardır yine[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hexagon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Sıdıka daki sıdıkanın abisi Yılmaz Erdoğan' ı taklit ediyo o yüzden uyuz oluyorum o diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Eskiden, ilk çıktığında hiç sevmezdim. Abuk gelmişti. Bu yaz eski bölümlerini gösterdiklerinde, nedense, çok hoşuma gitti. Çok sağlam kaliteli espiriler var (kalitesizleri de var gerçi). İzlenir[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: theKingpin, 29 July 2003 03:19 tarihinde demiş ki: ben uyuz oluyorum o diziye nedendir bilinmez eheh[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... aynen bı sarmadı gıttı benı[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: Hexagon, 29 July 2003 12:30 tarihinde demiş ki: Sıdıka daki sıdıkanın abisi Yılmaz Erdoğan' ı taklit ediyo o yüzden uyuz oluyorum o diziye Sıdıka Atilla Atalay'ın yarattığı bir karakterdi,HBR Maymun'da falan yayınlanıyordu bir zamanlar hatta sonra kitap haline getirildi,süperdi.O zamanlar "Bir Demet Tiyatro"daki Mükremin karakteri burdan arak diye bir muhabbet dönmüştü...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 kurtlar vadisi veya deli yürek te bana göre saçma orc lord aksiyon dizisi olarak tam yansıtamıyorlar ne bileyim.[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: Bonecrusher, 29 July 2003 04:21 tarihinde demiş ki: adam gibi. katılıyorum ordaki baba rölündeki adamı ise ayrı bir severim[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne ehehe aynen trt1 deki en son babalar duyarı da hiç kaçırmıyorum :) neyse vallahi espirileri güzel bende bu yaz tutkunu oldum eski bölümlerini görünce ağustosu bekleyin diyor ama dünden beri 2 yeni bölüm seyrettim ben mesela saat 3-4 gibi açarsanız başlıyor ama değişiyor diyebilirim yada 5 miydi neyse yarın iyice öğreniyim :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 orc o izlediklerin yeni bölümler değil eskileri (: yeniler ağustosta işte zaten sıdıkanın son halini gördüm şu Doritos Alaturca reklamınd aoluyor cici bir hanımefendi olmuş abakalım nolcak konusu[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 hmm evet bakalım yenisi ne olacak ben güzel olacak diye umuyorum sanırım yine eski kadro falan toplamışlar..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 biraz seneler geçmiş hali olcak sanırsam sabırsızlıkla bekliom ben de bence çok holş bi dizi küçkülüümden beri izliom[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 vallahi ben her tiplemeye hasta oluyorum orda tam tipler ya süperler :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 yenı bolumu sımdı show da ızlıyorum :p aynı ekıp dwm edıyo dasd[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 pek iyi deildi ama şimdi tabi bi yine karakterleri tanıtıolar fln fialn[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ya safak sezr ınrolunu saak brıne vermısler aman ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Sdıbıdı sıdıbıdı sıdıbıı sıdıbıı kız sıdııııııkaaa mıydı o ?[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Bu dizi anlayana hitab eder deliyürek,kınalı kar izleyen krolar anlayamaz. Her dizinin kalitesine göre izleyicisi var. Ben bu dizide en çok sıdıkanın abisine bide babasına bayılıyorum süperler ya :D[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bu seferki apartman yengesi iyi olmuş :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar