ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Amerika ! (kız yürür gülerek) "çotaa" (düşme efekti) ahaha ne güldüm belli değil gören oldumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kainat güzeli? bence berrak tüzünataç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 japon'u seçtiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 resim isteriz d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kanıt isterim, miss amerikayı getirin bana konuşmak istiyorum 1v1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Ya şu kainat güzeli seçme olayı çok saçma... Adam gibi otursunlar dünya güzeli filan seçsinler Yani ne biliyolar evrende daha taş varlıkların olmadığını?Kainatı bi gezegenle sınırlama hakkını nereden buluyolar kendilerinde yaa? Mesela ya elflerin yaşadığı bi gezegen filan varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 euhauha berrak tuunatac lise arkadasim auhuhfasauhsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 benim lisedede bi sürü kız vardı mankenlik ajansında olan falan.Herkes "ulan bu kız bigün çok ünlü manken olucak" falan diyorlardı 4 sene geçti hala bi cacık yok :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bi sevgilim olsa saçları sarı olsa bide elf olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bi koysam ogre olsaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 auauhauhu sandalyeden uçuyodum ray :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ahaha hkoptum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=AhwB2yRbs14 birinci kim oldu yauw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 japon sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 yauw japondan kainat güzelimi olur.ayrıca kainat ne lan.dünya burası dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 katılıyorum şöyle getiricekler bitane elf en taş gibi olanından önümüzdeki 2-3 bin yıllık süre boyunca aynısını seç dur, ne kasıcaksın di mi? japondan kainat güzeli mi olurmuş? dünya güzeli bile olmaz ya gerçi aplayı görmeden konuşmamak lazım ama olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 iddia ediyorum venüste taş gibi hatunlar var.niye katmıyolar onları yarışmaya onlar da bu kainattan.ayrıca yok japonda güzel olmaz..teknolojiyle ilginlenmeye devam etsin onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Kainat çok saçma, evet. Uzak doğudan güzelçıkmaz, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 öyle demeyin..japonlarda da taş gibi hatunlar var.. [spo]taş da laf mı?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Kadına kadın demem,göğüsleri olmadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 İşte 2007 Kainat Güzeli Japon Riyo Mori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 japon tipi olmamasından kainat güzeli olmuş olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 e güzelmiş ama kainat güzeli olur mu bilmem d: bu arkadaşın katılmayacağı kesin bu karara d: [spo] [/spo] [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 01:35 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hmmm seçelim güzelleşelim! angola mı ne bi afrika ülkesinin kızı ile brezilya venzüela kızları güzeldi.. bu hafif şehla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ooo yeah. rep+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar