tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 henüz internette ya da resmi sitede bir habere rastlamadım ama yaklaşık 1 saat kadar önce ntv ve cnn de ayrı ayrı arka arkaya okan koç un maç başı para ve aylık 5.000 dolara GS ye transfer olduğu söylendi sizce nasıl bir transfer?[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 az önce telsimden de mesaj geldi okan koc gs'de diye.. dogru haber yani.. iyi yapti bence galatasaray biz gerizekali olarak o adami kullanmadik.. isallah basarili olur cok severdim cunku..[signature][hline] Sex Machine MZ: Istanbul Tomahawks AFC / The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Evet bende çok severdim onu,bakalım GS'de başarılı olabilecek mi.[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 adam o kadar soğuduki bjkden hatta bi ara dardanale geri dönmeyi bile düşündü ama gsde de bişi yapamaz[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 araya kendi fikrimi ekliim eğer gereken ortam sağlanır okan da artık gece hayatı karı kız olaylarını bırakırsa başarılı olur diye düşünüyorum şu sağ kanat açığında bence güzel bir transfer oldu takım 23 yaşında genç bi yıldız kazandı hem de bedavaya...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Hangi parayla olmuş ? Cafe Crownun çekiylemi aldılar acaba[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Yazık olmuş gencecikti daha.....[signature][hline]''Fight club is about winning or losing.It isn't about words.When the fight is over,nothing is solved,but nothing mattered....'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bombayı patlatmış yine GS :rock:[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hehe gs ın düştüğü hallere bak , çok sevindim bu transfere.. sonu ragıp gibi olmasında :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ii transfer oldunu düşünüorum[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Zaten alınması düşünülüyordu sene başında, ama gençlerden transferi sırasında gs yerine bjkyı seçmesi yüzünden yönetim vazgeçmişti, şimdi tekrar gündeme alıp bitirmişler, gerçekte çok birşeyini göremedim ama cm de fm de hep çok iyi yapıyolar bu adamı. Bakalım ilk 11i zorlarsa görürüz neler yapacak.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: A-R-E-S, 25 Aralık 2005 15:30 tarihinde demiş ki: Yazık olmuş gencecikti daha..... bu söz gs için deil başka bir klüp için daha fazla soylenir..[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: A-R-E-S, 25 Aralık 2005 15:30 tarihinde demiş ki: Yazık olmuş gencecikti daha..... Şimdi komik ve saçma olmuş bu önerme... Genelde FB için söylenen bir önerme bu, zamanında yıldızı bir anda parlayan ortasaha oyuncusu Tarıktan başlar bu katliam, hala devam eder. BJK'da kalsa zaten hiçbirşey yapamayacaktı okan koç, iki senedir kiralanıyo kulüpte istenmiyor esas o zaman yazık olacaktı. Avrupaya da gidecek hali yok neyini kanıtladı ki şimdiye kadar? Eh sonuç olarak geriye en iyi seçenek GS kalıyodu hayatında. Diğer kulüplerdense.. Yorum yapmadan önce biraz kafa çalıştıralım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yaramaz bize bence[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: A-R-E-S, 25 Aralık 2005 15:30 tarihinde demiş ki: Yazık olmuş gencecikti daha..... Olmadı olmadı[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 GS deki yaşlı ya da ustalar bırakır mı ortamı okan koç'a.Ben bunun için dedim baksanıza hasan kabzeye neredeyse orhan ak forvette oynıyacak adam hala yedek tutuluyo..... *!FEER PİLEY*[signature][hline]''Fight club is about winning or losing.It isn't about words.When the fight is over,nothing is solved,but nothing mattered....'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Fenere alsaydık iyi bi yedek olabilirdi[signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Okan Koç sağ kanat oyuncusu, Heinz gönderilince Hasan Şaş sola çekilirse sağda açık kalacak, oraya okan gelebilir. Ayrıca H.Kabze'yi kimi kesip oynatacaksın? Ümit Necati çok iyi ikili, onlar olmasa Hakan Şükür var orada.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: A-R-E-S, 25 Aralık 2005 16:52 tarihinde demiş ki: GS deki yaşlı ya da ustalar bırakır mı ortamı okan koç'a.Ben bunun için dedim baksanıza hasan kabzeye neredeyse orhan ak forvette oynıyacak adam hala yedek tutuluyo..... *!FEER PİLEY* orhan ak forvette oynayacak demen bile gs yi ne kadar takip ettiğinin göstergesi, hah bi gs haberi buldum hemen gidip bok attiim demedene önce iyi bi düşünmek gerek...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 gereksiz bence, hiç lazım değil bize okan koç[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 tony benim amacım bu fprumda gs,bjk veya trabzonspor'a bok atmak değil,gider başka forumlarda yazarım böle olsaydı....Ben sadece takımdaki yaşlı futbolcuarın okan koç'a fırsat vermeyeceğini yazdım...orhan ak konusuna gelince bende biliyorum orhan ak'ın forvette oynayamayacağını orda ince bir nüans vardı ama sen bunu anlamamışsın....Bütün gs yorumcuları değil mi gerets hani gençlere şans veriyordu diyen.... [Bu mesaj A-R-E-S tarafından 25 Aralık 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: A-R-E-S, 25 Aralık 2005 15:30 tarihinde demiş ki: Yazık olmuş gencecikti daha..... bencede!![signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 denildiği gibi yalık 5 bin dolar kalanlar maç başınaysa iyi bişi olabilir en azından kaybedilen çok bişi olmaz aşı tutarsa devam eder tutmassa yol verilir[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 okan koc'u adam yapacak tek isim fatih terimdi. besiktas "lan bu adam istiyosa iyidir" diyerek basti parayi aldi. ama yetistiremedi, yazik oldu. okan koc'da sadece potansiyel vardi, gelecek vaadediyordu o kadar. he simdi firsat taninir azim gosterirse belki, ama olmazsa 2. lige kadar yolu var o cocugun.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 okan bjkden gece hayatı karı kız duskunlugu yuzunden kovuldu[signature][hline]BabacumMostors, 23 Aralık 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Paticik bana sponsor bul Allahsız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar