Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Panama kanalı nasıl çalı$ıyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kanal bölümlere ayrılmış bölüme girince tanker su doluyor ve diğer bölüme geçiriliyor

gavur yapmış gavurun yaptığına akıl sır ermez.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
abi değişik sistem derken o kadar da deişik deil. yanlış hatırlamıyorsam 7 katlı bu kanal. yani biz şimdi burda görüyoruz ama ordan geçen gemi, 7 defa su tankına girip çıkıo.

ayrıca baya pahalı mallar geçiyor burdan zira japonya/çin/hong kong - avurpa /batı amerika seferini yapıyor. resmen en yüksek teknolojileri taşıolar. arada sanırım bi de askeri gemi gördüm :D ee ne de olsa askeri amaçla kuruldu.

vidyoyu bulan arkadaşa teşekkür[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild)
60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...
Mesaj tarihi:
üşütmüşler[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
said:
2pacAmaruShakur, 27 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
harbimi boğularak mı

kanalı kazarken yanlış eğim sonucu göçürtmüşler bi kaç kez hemde.
mühendis sağolsun.[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
Mesaj tarihi:
kaynak isterik
20 bin kişi çok be[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
arıyorum bakalım ama bulabilcem mi.. zemin mekaniği dersinde hoca anlatmıştı.yanlış eğimde kazdırıyormuş mühendis bi kere değil bi kaç kez göçertmiş kanalı kazanların üstüne.[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
Mesaj tarihi:
fistan ne diosa dorudur belgeselde problem wardır :)[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
Fistan'ın dediği doğruysa ozaman her büyük şaheserin büyük bedelleri vardır sözü bir kere daha ispatlanmış oldu. Şimdi Fistan sen öyle değince bu seferde aklıma deniz verdiğini alır geldi :P[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Mesaj tarihi:
eraxx çok geniş düşünme zararlı :)[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
  • Yeni Oluştur...