Chasten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ohanzi.[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ohannesburg[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çok değisik bir sistemi var gerçekten yapanlar zekiymiş:D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you
Private Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Gerçekten süper nasıl bir zekadır. Aman tanrım.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 mantığı anlayamdım nassı oluyo yani şimdi?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kanal bölümlere ayrılmış bölüme girince tanker su doluyor ve diğer bölüme geçiriliyor gavur yapmış gavurun yaptığına akıl sır ermez.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 walla benim cok hosuma gitti bigun boyunca sizofren gibi izleyebilirim =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Persky Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Panama gitme gibi bi ihtimalimin çok düşük olmasından ötürü çokta tın diyorum yani :P İsterse uçarak geçsinler ordan napalım :)
Persky Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 http://video.google.com/videoplay?docid=-8947518926298275439 gavur harbiden yapıo :p
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 abi değişik sistem derken o kadar da deişik deil. yanlış hatırlamıyorsam 7 katlı bu kanal. yani biz şimdi burda görüyoruz ama ordan geçen gemi, 7 defa su tankına girip çıkıo. ayrıca baya pahalı mallar geçiyor burdan zira japonya/çin/hong kong - avurpa /batı amerika seferini yapıyor. resmen en yüksek teknolojileri taşıolar. arada sanırım bi de askeri gemi gördüm :D ee ne de olsa askeri amaçla kuruldu. vidyoyu bulan arkadaşa teşekkür[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 @persy NERF BÜTÜN UZAK DOĞULULAR :D[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bravo adamlara ya. Video yu izleyince aklıma Jetsınlar geldi ehüüh :)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere..
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 o kanalı yaparken 20bin kişi öldü zamanında parti parti...[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 harbimi boğularak mı[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 üşütmüşler[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: 2pacAmaruShakur, 27 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki: harbimi boğularak mı kanalı kazarken yanlış eğim sonucu göçürtmüşler bi kaç kez hemde. mühendis sağolsun.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kaynak isterik 20 bin kişi çok be[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 saolun sayenizde yeni bişey daha öğrendim .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 1900 lerde olan olayın kaynağı benim.oradaydım.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 fistan ya bu gizli bilgi ya da olmaz yaw. ben belgeselini izledim 20bin kişi öldü felan hatırlamıom[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 arıyorum bakalım ama bulabilcem mi.. zemin mekaniği dersinde hoca anlatmıştı.yanlış eğimde kazdırıyormuş mühendis bi kere değil bi kaç kez göçertmiş kanalı kazanların üstüne.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
kickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 fistan ne diosa dorudur belgeselde problem wardır :)[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 çalışma prensibini görelim ilk önce =P http://www.pancanal.com/eng/general/howitworks/como-funcion1.html[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Fistan'ın dediği doğruysa ozaman her büyük şaheserin büyük bedelleri vardır sözü bir kere daha ispatlanmış oldu. Şimdi Fistan sen öyle değince bu seferde aklıma deniz verdiğini alır geldi :P[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere..
kickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 eraxx çok geniş düşünme zararlı :)[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Öne çıkan mesajlar