Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Genelevi kapatılıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Keyzar, 26 Aralık 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
Bu biraz İ.Melih'in, Ankara'daki genelevlerde çalışan hayat kadınlarıyla arasındaki kişisel sorunlardan ileri geliyor...

Bir zamanlar Ankara Tv'de idi yanlış hatırlamıyorsam ve sorun yine genelevlerin kapatılmasıyla ilgiliydi. Programa katılan bir genelev hanımefendisi "Biz burada 9576945762 tane O.. senin gibi bir O.Ç. doğuramayız" gibisinden bir atıfta bulumuştu canlı yayında...

Kendileride hırs yapmış olsalar gerek ki, bu konuyu tekrar gündeme taşımış...

Eğer doğruysa süper demişler... Helal olsun

Doğru değilsede... Neyse işte bu İ. Melih in ne olduğunu değiştirmez:D[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
şimdi ben bentderesine gidiyom diyince kimse sırıtmıcak mı? :)

hunn bahsetmiş biraz büyükşehir bel.in ulus üzerinde çok büyük planları var. resmen yenileyecekler ulusu şimdiden bi kaç binayı boyayla işaretlediler. ankara tvde paso bahsediyodu. hacı bayramla kalenin önünü açacaklarmış vs vs bir sürü şey ben dinlemediydim pek. O yüzden kalenin etrafındaki hurda vari gecekonduları toplamaları gerekecek baya.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Mesaj tarihi:
said:
Bleda, 26 Aralık 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
türk gençlerinin %90 ı ilk ilişkilerini genelevde yaşarken valla kapatılmasın ankarada daha fazla abaza istemiyoruz

Böyle bir orana neye bakaraktan ulaştın???[signature][hline]Hatalıysam 155
Mesaj tarihi:
varsın kapansın elizabeth var[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything

[Bu mesaj Zep tarafından 26 Aralık 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
neyse yine mutlu azınlıkta olduğumu öğrendim kapatsınlar kapatsınlar zararlı böyle yerler toplum sağlığı için abazalar gitsin hayvan çiftliğinde falan takılsınlar banane :-p[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D
Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım
Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben.
Mesaj tarihi:
Genelevler kapatılsın.
Tecavuz,ırza geçme serbest olsun.Suç sayılmasın.Yolda tuttuğumuzu.

Araba sürücülerine sigarayıda yasaklıyolar zaten.Ülkemiz çok zengin,refah seviyesi yüksek,dertsiz tasasız bir ülke olduğu için mantıklı tabi.Sigara içmesin insanlar daha fazla yaşasın.

Adamların uğraştıkları şeylere bak;
Alkol
Sigara
Sex
Mesaj tarihi:
Ankara eline mahkum mu kalıcak şimdi[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya.
ABH
Mesaj tarihi:
.
[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has...
msn gmail

[Bu mesaj chagy tarafından 27 Aralık 2005 09:49 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj chagy tarafından 27 Aralık 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kapatıldıktan 1 hafta sonra;

Gazetedeki manşet

"Ankaralılar azdı, ankaralılar bulduğuna saldırıyor erkek/kadın veya ortası farketmiyor"

"Ankarada sokağa çıkma yasağı, siz siz olun kendinizi abazalardan koruyun, kapınızı kilitleyin"

"Sokaklar ablukaya alındı, arabalarda, vanlarda, açık alanlarda kurulan çadırlarda grup seks sürüyor"

Şaka bir yana, onca hayat kadını ve abaza ne yapacak hiç mi düşünmüyorlar?Ortaya ne rezillikler çıkıcak yok inşaat alanlarında tecavüzler, yol kenarlarında fuhuşlar.[signature][hline]Arloth "You shall burn in flames"...
Waiting for Dark & Light and Dungeons & Dragons Online
-What is done , can not be undone-
-I come from the depths-
Mesaj tarihi:
Genelevlerin kapanması, kapatmaya çalışan kitlenin işine geliyor; çünkü ancak o zaman sadece kendi tekkeleri altında fuhuş yapılabilecek ve bu yollarla kitleleri çekebilecekler...[signature][hline]Hatalıysam 155
Mesaj tarihi:
selam,

bildiğim kadarıyla asıl kapanma nedeni caddenin karşısındaki arsaya toplu konut firmalarından biri tarafından lüks apartman yapılması. yapılan inşaat baya büyük bir site ve evlerin pencereleri olduğu gibi genelevin duvarını aşıp içerinin görünmesine neden oluyor. sitenin önünden okula giden çocuklar olduğu gibi, alış veriş için dışarı çıkan bayanlar da o mevkiden geçerken rahatsız oluyor ve hatta bazı "hayvanların" sözlü tacizlerine maruz kalmışlar.

eğer konumunu görseydiniz, siz de kapatılmasını isterdiniz ki ben hak veriyorum. kimsenin çüküne zincir vurulamayacağına göre, genelev için daha uygun bir yerleşim yerinin gösterilmesinin iyi olacağını düşünüyorum. zaten mevcut durum da batakaneden farksız bir halde. en azından amaca uygun bir planda yeni binalara taşınabilirler :P

saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik
1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel
Mesaj tarihi:
Evimin karşısında genelev istemezdim ama abaza gençleri de düşününce bir yerlere daha temiz ve hijyenik olarak açmaları lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

• Yeni Oluştur...