Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masonlar(mış) (!!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beni yazmamışlar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Mesaj tarihi:
ya hayatta olmayan masonları kendileri açıkladılar zaten. vatan'da okudum ben de. yalan deil yani. hatta sitelerinden baktığımı hatırlıyorum...[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU
MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
a.k.a. Dextra
Mesaj tarihi:
O değil de Mason olmak kötü birşey değil ki. Ayrıca Atatürk'ün her izin vermediği şey yasak olmamalı. Öcü gibi bakıyolar onlara.[signature][hline]"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
mesele o değil kim nasıl açıklıyor? Bildiğim kadarıyla Masonlar böyle bir şeye izin vermez? Sitelerinden okudum diyen arkadaş link verebilir mi?[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
Mesaj tarihi:
ya siteleri bakım makım bişeyler yazıyor ama aynı haberi vatan'da okudum ve orda bu listeyi bizzat organizasyonun kendisi yayınladığını okudum. sadece hayatta olmayanları yazıyolar...[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU
MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
a.k.a. Dextra
Mesaj tarihi:
2 yıl önce ilk kez kapılarını basına açan masonlar, şimdi de internet sitesinde amaçlarını, ilkelerini açıkladı.

şu cümle bile doğruluyo haberin kolpalığını[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
vatangazetesi.com'a girmişindir belki. orası kktc'ninmiş =p
neden kolpalığını kanıtlıyo anlamadım.[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU
MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
a.k.a. Dextra
Mesaj tarihi:
Ege bir yunan gölü değildir. Ege bir türk gölü de değildir. Zaten ege bir göl de değildir.

gibi[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
biraz tv izleseniz zaten benimde o listede olduğumu anlarsınız :)[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
mason olmak kötü bişey mi ya da mason olunca bunu kimsenin bilmemesimi lazım ya da mason oldugun açıklanınca bi insan niye alınır, bu insanlar mason olduklarını neden söylemesinler vs...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
  • Yeni Oluştur...