asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 http://www.akistanbul.com/research_detail.asp?id=43 Nasıl oluyorda böyle bir liste öne sürebiliyorlar. Orada büyük bir Osmanlı Padişahı dahil bir ordu isim var. Uydurma bir haberse nasıl oluyor da buna cesaret edebiliyorlar? Eğer doğruysa bu bilgileri nereden edinebiliyorlar? Sanırım uydurma haberde sınırları zorluyoruz...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Uydurma olmasa bile izin almadan yayınlayamamaları lazım.[signature][hline]"Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever!
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 beni yazmamışlar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Çamur at izi kalsın :) Bu arada beni unutmuşlar demek ki pek detaylı aramamışlar hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 onlara soylenmiştir..[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya hayatta olmayan masonları kendileri açıkladılar zaten. vatan'da okudum ben de. yalan deil yani. hatta sitelerinden baktığımı hatırlıyorum...[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben de masonum[signature][hline]Order Within Chaos....
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 O değil de Mason olmak kötü birşey değil ki. Ayrıca Atatürk'ün her izin vermediği şey yasak olmamalı. Öcü gibi bakıyolar onlara.[signature][hline]"Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever!
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 mesele o değil kim nasıl açıklıyor? Bildiğim kadarıyla Masonlar böyle bir şeye izin vermez? Sitelerinden okudum diyen arkadaş link verebilir mi?[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 çünkü kayıtları var o_O saçma bi soru bu yaa
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 birileri vermiş ellerine bir liste işte benide yazsalardı unutmuşlar[signature][hline]Bla bla bla...
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya siteleri bakım makım bişeyler yazıyor ama aynı haberi vatan'da okudum ve orda bu listeyi bizzat organizasyonun kendisi yayınladığını okudum. sadece hayatta olmayanları yazıyolar...[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 vatanda bulamadım :([signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 link[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra [Bu mesaj knoxville tarafından 26 Aralık 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 2 yıl önce ilk kez kapılarını basına açan masonlar, şimdi de internet sitesinde amaçlarını, ilkelerini açıkladı. şu cümle bile doğruluyo haberin kolpalığını[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 vatanın arama motoru mu dandik o zaman :) "mason" diye aradık ama yoktu :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 vatangazetesi.com'a girmişindir belki. orası kktc'ninmiş =p neden kolpalığını kanıtlıyo anlamadım.[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya biri masonu tam olarak tanimlasin yauuw[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 masonlar çok tatlı insanlardır, çok iyi insanlardır. alırlar bir çobanı 65 milyona cumhurbaşkanı yaparlar, bunun adı kardeşliktir işte..
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ege bir yunan gölü değildir. Ege bir türk gölü de değildir. Zaten ege bir göl de değildir. gibi[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 mason diye bi puser var. ona soralım tam açıklamasını.[signature][hline]The Blood is Love.
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 biraz tv izleseniz zaten benimde o listede olduğumu anlarsınız :)[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 abi masonların kendi sitelerinde yazıo ben gördüm zamanında... arayayım bulurum linki[signature][hline]böhüüü
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 mason olmak kötü bişey mi ya da mason olunca bunu kimsenin bilmemesimi lazım ya da mason oldugun açıklanınca bi insan niye alınır, bu insanlar mason olduklarını neden söylemesinler vs...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 buldum wallahi http://www.mason.org.tr/unlutr.htm[signature][hline]böhüüü
Öne çıkan mesajlar