Blazefury Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Arkadaşlar,elimde yaklaşık 2000 dolar filan bi para var.Bu paraya güzel bi bilgisayar toplamak istiyorum(oyuna yönelik),önerileriniz varmı?[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 1/3 ünü bana versen.İkimizede canavar toplasak ?[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 2000 dolarla git en babasını al :p[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 O kadar parayla SLI ya da Crossfire canavar gibi sistem toplarsın zaten yardım almadan =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Şöyle birşey yaptım: İşlemci: AMD ATHLON 64 3500+ (640K 939p VENICE) Anakart:MSI Neo4- Platinum nFORCE 4 ULTRA AMD64 Ekran kartı: Sapphire X800XL Bellek: KINGSTON 2x512MB DDR 400 Hard Disk: 120GB Samsung SATA (7200 rpm + 8MB tampon bellek+NCQ) Ses Kartı: CREATIVE Sound Blaster Live Value 5.1 Box Hoparlör: CREATIVE Inspire 5+1 T5900 76W RMS Monitör: SAMSUNG 172X 17" LCD Gri-Siyah MONITOR Disket Sürücü: SONY 1,44 MB BEYAZ DISKET SÜRÜCÜ(herhangi standart bir sürücü) Klavye+Fare: A4TECH KBS-2350ZRP OPTİK MOUSE-KLAVYE SETİ tek sürücüde bütün işler(cd/dvd yazma/okuma) hallolsun istiorum ama pek bi fikrim yok ne alacağım hakkında.Bunun dışında eksik bir şey varsa lütfen önerilerinizle beraber yollayın(bu yolladığım sistem hakkındaki yorumlarınız ve yapabileceğim değişiklikleride söylerseniz sevinirim)[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Ram dışında iyi gözüküyor, hatta mükemmel. O kadar paran var 2 Ghz ram al, tam otursun makine yerine. Dvd-writer olarakta "Nec" marka alabilirsin, gayet sağlam.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Blazefury, 21 Aralık 2005 20:14 tarihinde demiş ki: Şöyle birşey yaptım: İşlemci: AMD ATHLON 64 3500+ (640K 939p VENICE) Anakart:MSI Neo4- Platinum nFORCE 4 ULTRA AMD64 Ekran kartı: Sapphire X800XL Bellek: KINGSTON 2x512MB DDR 400 Hard Disk: 120GB Samsung SATA (7200 rpm + 8MB tampon bellek+NCQ) Ses Kartı: CREATIVE Sound Blaster Live Value 5.1 Box Hoparlör: CREATIVE Inspire 5+1 T5900 76W RMS Monitör: SAMSUNG 172X 17" LCD Gri-Siyah MONITOR Disket Sürücü: SONY 1,44 MB BEYAZ DISKET SÜRÜCÜ(herhangi standart bir sürücü) Klavye+Fare: A4TECH KBS-2350ZRP OPTİK MOUSE-KLAVYE SETİ tek sürücüde bütün işler(cd/dvd yazma/okuma) hallolsun istiorum ama pek bi fikrim yok ne alacağım hakkında.Bunun dışında eksik bir şey varsa lütfen önerilerinizle beraber yollayın(bu yolladığım sistem hakkındaki yorumlarınız ve yapabileceğim değişiklikleride söylerseniz sevinirim) Öncelikle; Aldığın anakartı ben kullanıyorum şu anda. Üzerinde Audigy 4 PRO'dan bozma 24Bit Live 7.1 ss kartı var. Ekstra ses kartını almana gerek yok. RAM'i 1+1 Dual alırsan şık olur. Sabit diski en az 250 düşün. Hatta o kartın desteği varken hazır SATA II sürücü seçeneklerini değerlendir. Kolon olarak Creative 5200 öneririm. Çok yeterli ve güzeldir. Klavye seti olarak A4Tech gzel tercih, model olarak ben 2680RP aldım, çok rahatmış. Klavye scroll şahane...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 blazefury ekrankartını daha ii bişey alabilirsin bence.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bence bu anakarta 7800GTX (madem fazladan para var) takılabilir. Ya da 688GS bulunabilirse, SLI basılabilir...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 madem o kadar para var 1800xt crossfire alırım 2 tane[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 selam, - ram olarak 2GB almanı kesinlikle öneririm. inan bana aldığın fps +15% daha fazla olabiliyor. - ekran kartı olarak ise şuan X850XL en uygun seçenek. ama PixelShader V.2 destekleri var sadece. x1000 serisi kartlar PixelShader V.3 desteği veriyor sadece. benim tercihim x800GTO. mevcut soğutma ile +23% performans artışı yakalayabiliyorsun o/c ile. x800GTO o/c info PixelShader Version 2 ve 3 karşılaştırması 2GB ram farkı saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Arkadaşların da dediği gibi o kadar kaynak var madem ramleri 2 yapabilirsin, ekran kartını daha iyi yapabilirsin.Birde önerim dvd writer ın yanına bir combo cd writer/dvd player al. ne olur ne olmaz. dvd writer içinde nec öneriyorum.[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz [Bu mesaj moriQ tarafından 22 Aralık 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Saolun önerilerileriniz için[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 rame boşa para verme 1gb tan sonrası süs gibi kalıyor. sen sağlam bir ram al corsair, ocz felan anakartta dfi iyidir oc için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kasa kullanmayı düşünmüyorsun heralde... (ola ki düşünürsen ve o kadar paran varsa asus vento çok sağlam kasa tavsiye olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Topladığın sistemi sen yaz buraya, biz sonra yardımda bulunalım.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Komple toplamıyo olsaydın ekran kartında X1800XT'ye yönelebilirdin. Resimlerini görmek bile adamı oturduu yerde eritiyo... Ühühü İSTİYOM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Blazefury, 21 Aralık 2005 20:14 tarihinde demiş ki: Şöyle birşey yaptım: İşlemci: AMD ATHLON 64 3500+ (640K 939p VENICE) Anakart:MSI Neo4- Platinum nFORCE 4 ULTRA AMD64 Ekran kartı: Sapphire X800XL Bellek: KINGSTON 2x512MB DDR 400 Hard Disk: 120GB Samsung SATA (7200 rpm + 8MB tampon bellek+NCQ) Ses Kartı: CREATIVE Sound Blaster Live Value 5.1 Box Hoparlör: CREATIVE Inspire 5+1 T5900 76W RMS Monitör: SAMSUNG 172X 17" LCD Gri-Siyah MONITOR Disket Sürücü: SONY 1,44 MB BEYAZ DISKET SÜRÜCÜ(herhangi standart bir sürücü) Klavye+Fare: A4TECH KBS-2350ZRP OPTİK MOUSE-KLAVYE SETİ tek sürücüde bütün işler(cd/dvd yazma/okuma) hallolsun istiorum ama pek bi fikrim yok ne alacağım hakkında.Bunun dışında eksik bir şey varsa lütfen önerilerinizle beraber yollayın(bu yolladığım sistem hakkındaki yorumlarınız ve yapabileceğim değişiklikleride söylerseniz sevinirim) Seçtiğin sistem gayet güzel olmuş önerilerim: 1- 17 LCD yerine 19" güzel bir monitör al. Oyun ve DVD keyfin çok farklı olacaktır. 2- Yukarıda biri söylemiş, built-in ses kartın çok iyi extra ses kartı alma. 3- Ram konusunda diğer önerilere katılmıyorum, 2 GB gerekli değil belli belirsiz bir fark ya görürsün ya göremezsin. 4- Madem bu kadar para ayırdın iyi bir ses sitemi al Sansui öneririm. Ben kesinlikle alıcam. Donanım satanların evlerinde hep sansui olması tesadüf olamaz değil mi? 5- En önemlisini en sona sakladım. LİSANSLI İŞLETİM SİSTEMİ AL. Önerim Media Center alman ve 40 usd daha verip işletim sisteminin kendi uzaktan kumandasını da lamandır. Böyle bir sisteme tutup da uyduruk kopya bilmemne sistem kurmak yazık olur. Al üzerine register et, tüm update'leri yap ve ADAM gibi bilgisayar kullan. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan. Bir küçük rica, topladıktan sonra lütfen neler aldın nasıl buldun bu post altına ta, olur mu?[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 herkez ATİ ci olmuş:P sakın ati alma demiyom ama ati1800XT , nvidia 7800gtx e karşı çok sönük kaldı tabi ikisinin de 512Mb lık kartları arasın da yapılan testlerde 256Mb7800GTX alsan bile süper olur tabi bu gidişle bu sitem yalan olur çünkü adam gibi bi kasa ve güç kaynağı olmadan asla kendini güven de hissedemezsin thermaltake in kasa ve güç kaynak ları çok sağlam ve heryönden süperdir beğendiğini al ama ğüç kaynağını en az 500watt almanı tavsiye ederim[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Çok güzel noktaya temas etmişsin. Kasa bence çok da önemli değil ama güç kaynağı çok önemli. 90 milyona aldım ben daha yeni. Muhteşem güç kaynakları var piyasada. Sağlam kasa alırsan o da çözüm. mesela Asus'un kasaları çok sade ama içlerinde GERÇEK 350W var. ATI yerine Nvidia alırsan, mesela 6600, pasif soğutma var. güç çekmiyor ve ses yapmıyor. Bol şans.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bide şöyle bi durum var microsoft yeni direct10 için eski ekran kartlarını desteklemicek diye bişi dedi yani bu aralar fazla pahalı bi ekran kartı alma derim biraz bekle ortam durulsun. mesela bende 9600XT var gerçi WOW dan diğer oyun lara pek vakit lamıyo ama hiç kasmadan çok rahat çalıştırıyo bide çözünürlük 1280x1024 de24-24 te oynuyom[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bak gene sormuş gitmiş arkadaş, okumuş mu bu kadar yazılanı okumamış mı? İşine yaramış mı? Kendi kendimize mi konuşmuşuz yoksa. Her girişim de bakıyorum ben de bu posta kek gibi. çk çk çk[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yalvarırım amd alma ıyyy ıyyy ama 4000 için geçerli değil bu para yetiyorsa 4000le dewam et 300luk hddler baya ucuzladı bu aralar 1 yada 2GB ramin olması seni pek etkilemiycek şart değil 2GB. 2000$ warsa aslında xeonlarlada gidebilirsin bak bende çift xeon war 2.6 %1 cpu kullanarak format atıyorlar ne kadar abanırsan aban kasmıyor. Oyunda oynuyorum eşşekler gibi 256 Ekran kartı war üstümnde :) serverdan bozma benimki 7 fan fln war ehe o paraya amd 4000 diyorum ama xeonlarıda düşünebilirisin. Bu bölüme pek bakmıyorum özel mesaj atarsan yardımcı olurum[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 AMD alma... Ne kadar saçma ve garip bir önerme.. Intel gibi bir kazıkçının yanında AMD kurtuluştur. "Salvation"[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: kickass, 26 Aralık 2005 15:02 tarihinde demiş ki: yalvarırım amd alma ıyyy ıyyy ama 4000 için geçerli değil bu para yetiyorsa 4000le dewam et 300luk hddler baya ucuzladı bu aralar 1 yada 2GB ramin olması seni pek etkilemiycek şart değil 2GB. 2000$ warsa aslında xeonlarlada gidebilirsin bak bende çift xeon war 2.6 %1 cpu kullanarak format atıyorlar ne kadar abanırsan aban kasmıyor. Oyunda oynuyorum eşşekler gibi 256 Ekran kartı war üstümnde :) serverdan bozma benimki 7 fan fln war ehe o paraya amd 4000 diyorum ama xeonlarıda düşünebilirisin. Bu bölüme pek bakmıyorum özel mesaj atarsan yardımcı olurum yanlış anlama ama yandan yemiş gibi bi halin var amd x2 varken exon u napsın[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar