tellos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bugun başlıyor arkadaşlar Okan'nın yenı programı saat 00.15 de şahan da var bugun 23.30 2si aynı gün kotu oldu.bakalım yenı sezonda nolcak[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kanal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 d[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 aa iyi oldu baba büyüksün saol ...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 oo:15'te Kanal D'de $ahan duruken izlemem.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 şahan bittiğinde program yeni ısınmış olur zaten merak etmeyin.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ya 00:15 diyorsa o en erken 1 de falan başlar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 00:15? HAHAHAH güldürdün bu program 01:00 da başlıycak gözükürken taa 4 de başladığını bilirim hawa bile aydınlanmıştı...[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Pardon da, Okan Bayülgen gibi zeki biriyle Şahan'ı karşılaştırmak bile komik bence. Şahan güldürüyor olabilir ancak 10 tane Şahan'ı bir Okan Bayülgen'e değişmem şahsen.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bencede antimodes haklisin. Gerci ben sahani tanimiyorum ama olsun okan bi tane.. cucemiz..[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 farklı kulvardalar arkadaşım karşılaştırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: elvyn, 29 Ekim 2005 20:55 tarihinde demiş ki: farklı kulvardalar arkadaşım karşılaştırmayın katılıyorum (ne de olsa toplu konutluyuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Off izleyemicem :([signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Antimodes52, 29 Ekim 2005 20:37 tarihinde demiş ki: Pardon da, Okan Bayülgen gibi zeki biriyle Şahan'ı karşılaştırmak bile komik bence. Şahan güldürüyor olabilir ancak 10 tane Şahan'ı bir Okan Bayülgen'e değişmem şahsen. Farklı kulvardalar ve Okan Bayülgen insanları ezerek güldürüyo. Bi kız arıyo, kıza laf sokup, ezip yolluyo. Herkes de gülüyor. Şahan ise tipleme yaparak güldürüyo. Tercih meselesi tabi. Ben şahsen insanları ezmeden güldüreni tercih ederim.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bilmiyorum. Şahan o arkadaki kahkaha sesleriyle, bir espriyi suyu çıkana kadar uzatmasıyla, abuk subuk abartı tiplemeleriyle bana daha bir "amerikan türü" güldürü gibi geliyor. Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 00:15 çok merak ediyorum kaçta başlicak diye açıkcası.. tahminim: 02:00[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Bilmiyorum. Şahan o arkadaki kahkaha sesleriyle, bir espriyi suyu çıkana kadar uzatmasıyla, abuk subuk abartı tiplemeleriyle bana daha bir "amerikan türü" güldürü gibi geliyor. Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. İş etiğine saygı konusunda katılmıyorum, ben çok gördüm saçmalamayanı ezdiğini ama neyse... Ayrıca evet Şahan biraz uzatıyo.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Valla en küçüğünden örnek vereyim sana, bir programında bir kanalın muhabiriyle dalga geçmişti çok makyajı var ve abartılı bir usül kullandığı için, ertesi hafta o muhabirin özgeçmişini öğrenip büyük bir haberci olduğunu anlayınca canlı yayına çağırdı ve özür diledi birebir. Ben buna iş etiği derim.[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 şahanın skecleri uzatmasının sebebi kanalların baskısı. ha ayrıca bu tip programlarda kahkaha sesi olması kadar dogal bişey yok. talk showda kahkaha sesi koyanını gordun mu sen hiç? bu nasıl desem, olması gereken bir durum. yoksa aptal adamlara gulecekleri zamanı hatırlatalım tadında bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 şahan la okan tabi farklı kulvardalar karşılaştırmamızın sebebi aynı güne koymaları olmuş 2side güzel program bence.okanın zekası tartışılmaz tabi:) programın saati gecen sene oyle cok oldu 3lerde başlıyodu ama bu ilk programı ilk günden gec başlatmazlar bence (umarım:)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ama ben daha önce açmıştım ulann =( Başlık yazmayı bilmek lazım =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 walla aratım hatta ve insayt dada sordum acıldımıdie o bile gormedim dedi. ama arattım yani[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 insayt bilerek yapmıştır eşşek o[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 lol :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: bLackcha0s, 29 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki: insayt bilerek yapmıştır eşşek o +1 :)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar