nomex Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bi video izledim arada show amaclı bi mage kankasını sokmus arkadaş video yu kestim 2 mb boyutunda bana bunu upload etmek için yardım daha sonrada video yu izleyip yorumlamanız için yardım gerekiyor ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sanırım www.rapidshare.de işine yarar[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 2mblik vidyo mu olur la :D fotolar 3mb oluo :D %5 büyüklükte mi izlicez :([signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Aşmış Mage aklıma putfile geldi koydum bile bakalım calısıo mu :) [Bu mesaj nomex tarafından 25 Aralık 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sadece 18 sn lik bi bolumunu kestim video nun 15 sn de 9500 kusur fln dmg verio fransız serverında oluo bu ab de hiç bi buyu critlemio vede sanki bi instant fire blast mı neyse artık 2000 kusur koyuyo mage hakkında bilgim olmadıgı için sasırdım yorum bekliorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: nomex, 25 Aralık 2005 15:24 tarihinde demiş ki: Aşmış Mage aklıma putfile geldi koydum bile bakalım calısıo mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 naptımı şaşırdım ben de ya karıştı ortalık kusura bakmayın :) tartışmaya girdik de bi arkadaşla videolar yalan olm hepsi show da sole de bole de dio da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hmm açamıyorum ben o siteyi.. daha doğrusu site açılıyor fakat videoyu yüklemiyo. rapidshare'e upload eder misin ?[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bence de, zira bende de movie başlamıo.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Tamam şimdi hallediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Aşmış Mage Tamamdır [Bu mesaj nomex tarafından 25 Aralık 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o arcane power'ın yanındaki buff ne öle. şimşek simgeli. ikisi de %35 arttırıosa. dedem de atar o kadar dmg'i ayrıca dmglere çok takılma. ne dmgler gördük burda tartıştık. daha 2 ay olmadı bi eleman vardı 4k dmg koymuştu sanırım vidyoda ama kestiği adamlar kolpaydı ve statlardan taviz verilmişti. bunnara bakıp çok etkilenme derim zira şov bunnar :D[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 2 trinket + arcane power işte. zandalarian hero charm + toep. fakat berserkle bile az bence bu dmglar. berserksiz bi frost mage videosu vardı 3700 frostboltlu :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: muzcu, 25 Aralık 2005 16:04 tarihinde demiş ki: o arcane power'ın yanındaki buff ne öle. şimşek simgeli. ikisi de %35 arttırıosa. dedem de atar o kadar dmg'i ayrıca dmglere çok takılma. ne dmgler gördük burda tartıştık. daha 2 ay olmadı bi eleman vardı 4k dmg koymuştu sanırım vidyoda ama kestiği adamlar kolpaydı ve statlardan taviz verilmişti. bunnara bakıp çok etkilenme derim zira şov bunnar :D Adamların kolpa olması (Statlardan taviz vermesi) ile mage'in büyüsünün 4k vurması arasındaki bağlantıyı bir açıklar mısın lütfen? Yani şimdi senin sölediğine göre, karşıdaki adamın STR'i (veya STA veya INT veya AGI) az olursa 4k, çok olursa 2k mı vuruyor mageler? Etkileyici...[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ilk bişey cast edip 2400 vuruo sonra adam instant 2400 + 1300 vuruo burayı anlamadım ben neler oluo bu video da acıklarmısınız bi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ilk büyü normal fireball, sonra pom ( presence of mind) açıp pyroblast, sonra da fireblast.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 valla izlemedimde ardarda sokusmalar oluyor oyle. Arcane gitmiş bir mage sen, hem %35 daha fazla vuruyorsun hem bir buyun instant oluyor. Misal once bişey atıyorsun ardından fireball mu bolt mu ne sonra instant pyro.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Teşekkürler arkadaşlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 gangren, karşımdakinin statları düşükse daha çok dmg yer dediğimi düşünmüyorsun herhalde :D benim dediğim o zamanlar izlediğimiz o mage kendini öle bi ayarlamıştı ki tam hatırlamıom, gene patide okumuştum, statlarından taviz vererek dmgini arttırmıştı ama bu stat azsa dmg çok demek deil. o adam öle yapmıştı. O bahsedilen talent dizilimine 31 arcane 20 fire denio. yani bu adamda öle. bende de öle ;) ama tabi bende o kadar item yokhehe. bu arada o trinketi annamadım. berserker mi? şimşek simgeli buffı sağlayan? [signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... [Bu mesaj muzcu tarafından 25 Aralık 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 benim anlamadığım nokta hunterın auto shot 3-4k vurduğu bir oyunda main dps mage in 4k vurmasında şaşılacak şey ne (vuramıyorlar aslındada vurduklarını farzediyorum)[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 şimşek simgeli buff Unstable Power bersering arathi basine özgü birşey. 30% dmg increase.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hunter nerde 3-4 k vuruyo ya ? hunter ve mage , ikisi de ranged dps class ve yakın damageları olması normal. fakat mage trinketlerle çok rahat hunterın burst damageını geçer. şu ana kadar gördüğüm max aimed shot 2.8k, max frostbolt 4.1k.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. [Bu mesaj Phlox tarafından 25 Aralık 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 lol ben kafama 6k aimed yedim[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legola Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Mighty_THoR, 25 Aralık 2005 17:05 tarihinde demiş ki: benim anlamadığım nokta hunterın auto shot 3-4k vurduğu bir oyunda main dps mage in 4k vurmasında şaşılacak şey ne (vuramıyorlar aslındada vurduklarını farzediyorum) Oyunda main dps diye bir şey yok . Nickini hatırlayamadığım bir blizzard poster'ı official forumlarda açıklamıştı bunu .Her ne kadar mageler " biz main dps olmalıyız " desede böyle bir şey söz konusu bile değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Demo eski yada yeni Gegon pyo kullanmiyordu.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar