Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage help

nomex

Öne çıkan mesajlar

Sadece 18 sn lik bi bolumunu kestim video nun 15 sn de 9500 kusur fln dmg verio fransız serverında oluo bu ab de hiç bi buyu critlemio vede sanki bi instant fire blast mı neyse artık 2000 kusur koyuyo mage hakkında bilgim olmadıgı için sasırdım yorum bekliorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

o arcane power'ın yanındaki buff ne öle. şimşek simgeli. ikisi de %35 arttırıosa. dedem de atar o kadar dmg'i ayrıca dmglere çok takılma. ne dmgler gördük burda tartıştık. daha 2 ay olmadı bi eleman vardı 4k dmg koymuştu sanırım vidyoda ama kestiği adamlar kolpaydı ve statlardan taviz verilmişti. bunnara bakıp çok etkilenme derim zira şov bunnar :D[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild)
60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...
Sosyal ağlarda paylaş

2 trinket + arcane power işte. zandalarian hero charm + toep. fakat berserkle bile az bence bu dmglar.
berserksiz bi frost mage videosu vardı 3700 frostboltlu :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 25 Aralık 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
o arcane power'ın yanındaki buff ne öle. şimşek simgeli. ikisi de %35 arttırıosa. dedem de atar o kadar dmg'i ayrıca dmglere çok takılma. ne dmgler gördük burda tartıştık. daha 2 ay olmadı bi eleman vardı 4k dmg koymuştu sanırım vidyoda ama kestiği adamlar kolpaydı ve statlardan taviz verilmişti. bunnara bakıp çok etkilenme derim zira şov bunnar :D

Adamların kolpa olması (Statlardan taviz vermesi) ile mage'in büyüsünün 4k vurması arasındaki bağlantıyı bir açıklar mısın lütfen?

Yani şimdi senin sölediğine göre, karşıdaki adamın STR'i (veya STA veya INT veya AGI) az olursa 4k, çok olursa 2k mı vuruyor mageler?

Etkileyici...[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage
Sosyal ağlarda paylaş

valla izlemedimde ardarda sokusmalar oluyor oyle.
Arcane gitmiş bir mage sen,
hem %35 daha fazla vuruyorsun hem bir buyun instant oluyor.
Misal once bişey atıyorsun ardından fireball mu bolt mu ne sonra instant pyro.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

gangren, karşımdakinin statları düşükse daha çok dmg yer dediğimi düşünmüyorsun herhalde :D benim dediğim o zamanlar izlediğimiz o mage kendini öle bi ayarlamıştı ki tam hatırlamıom, gene patide okumuştum, statlarından taviz vererek dmgini arttırmıştı ama bu stat azsa dmg çok demek deil. o adam öle yapmıştı.

O bahsedilen talent dizilimine 31 arcane 20 fire denio. yani bu adamda öle. bende de öle ;) ama tabi bende o kadar item yokhehe. bu arada o trinketi annamadım. berserker mi? şimşek simgeli buffı sağlayan?
[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild)
60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...

[Bu mesaj muzcu tarafından 25 Aralık 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hunter nerde 3-4 k vuruyo ya ? hunter ve mage , ikisi de ranged dps class ve yakın damageları olması normal. fakat mage trinketlerle çok rahat hunterın burst damageını geçer. şu ana kadar gördüğüm max aimed shot 2.8k, max frostbolt 4.1k.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro.

[Bu mesaj Phlox tarafından 25 Aralık 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 25 Aralık 2005 17:05 tarihinde demiş ki:
benim anlamadığım nokta hunterın auto shot 3-4k vurduğu bir oyunda main dps mage in 4k vurmasında şaşılacak şey ne (vuramıyorlar aslındada vurduklarını farzediyorum)
Oyunda main dps diye bir şey yok . Nickini hatırlayamadığım bir blizzard poster'ı official forumlarda açıklamıştı bunu .Her ne kadar mageler " biz main dps olmalıyız " desede böyle bir şey söz konusu bile değilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...