Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: BonePART, 11 Temmuz 2005 04:30 tarihinde demiş ki: abi treasure chestten para laan bizden deildir yaw 4 te benim hasta oldugum olay direk cevdredeki mekanlardaki unit ypana zımbırtılardan caravanla unit alabilmekti cok rahatlatmıstı oynu abi bide su AI yi dunyanın en kıl sseyi olmaktan cıkarsalar level 1 hero geliyo butun minelarımı alı gidiyo anasına kufrediyodum oynun ya ulan delikanlısan kaleye saldır diye aynı duyguları paylaşıyoruz . birde yanında en dandirikten 1 tane yaratık alırdı :) Birde video'u izledim . bir an önce TR'e gelsin şu oyun[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 abi 1 unit deil baya unit alırdı ama ole bi sayıda alır dı ki kaleye gelse adam kaybetmeden ezerim dısarı cıkarsam direk yenilirim tadıdna bi ıordu alırdı hızlı unitler felan abi cıksam adam ben ona yetisene kadar kaleye giriyo cıkmasam mibnelar gidiyo delirirdim bi sure sonra mobil healar bekletmeye basaldım hkaleler arasında[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 birde şey vardır adamın dolu ordusu olur ama bazen genede kaçar sen geldikce kaçar LAN SAVAŞSANA ! değirmenimdeki haftalık paramı alıon ya !! şarafsız ! kapışsana yiyosa[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 heroes oynayasım geldi ha :)[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Heroes'un haberini aldık peki Might And Magic'de bir gelişme var mı ben daha çok onu bekliyorum.[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 para mi exp mi ? bence kesinlikle para . xp alana keko derdik biz ilginc . 4 oynamadim ama 3 te boyle olmaliydi eminim evet para .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Tam tersiydi ya, para alana keko derdik biz :) Gerçi 1000 e 500lük sandıklarda eldeki para miktarına göre gold da tercih edilebiliyordu.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 zorlugu kokleyince genelde bir haftada gelen uniteleri bile cikarmakta gucluk cekiyorsun . zaten lvl6 lari hic cikaramiyorsun . bu bakimdan sandiklardan para toplamak daha mantikliydi diye dusunur bunu uygulardik biz . tabii very hard icin gecerli bu .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: huun, 11 Temmuz 2005 13:50 tarihinde demiş ki: para mi exp mi ? bence kesinlikle para . xp alana keko derdik biz ilginc . 4 oynamadim ama 3 te boyle olmaliydi eminim evet para . Haklısın kesinlikle "PARA"... Hatta 4'te para almayan bıraksın oyunu:).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 4teki skilleri yabana atma bence...sen para para diye inlerken adam karsına expert ksilleri dizer... hani baya da fark yaratıyorlar[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 random map ler sayesinde hala oynadığım bir oyundur.wake of gods eklentisiyle süper zevkli oluyor.şu an shadow of death cd sinin bozulması sebebiyle oynayamıyorum :( bu arada 4 rezaletti bence.yani oyunu strateji yapan unsurların %60 ı alınmıştı oyundan.grafikler felan atmosferi batırmıştı.kaleler felan kötüydü.inşallah 5 öyle olmaz diyorum bu arada duruma göre bende xp alırdım ama 1000 gold 500xp de altın tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Dwn, 11 Temmuz 2005 05:24 tarihinde demiş ki: birde şey vardır adamın dolu ordusu olur ama bazen genede kaçar sen geldikce kaçar LAN SAVAŞSANA ! değirmenimdeki haftalık paramı alıon ya !! şarafsız ! kapışsana yiyosa shackles of war alın abi o zmn[signature][hline]NEVER give up... [Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 12 Temmuz 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ha bu arada sandıktan paramı expmi duruma göre degisir (heroes3).Towerla oynuyosan , capitol kurup gold mine ele geçirene kadar gold almak zorundasın ama fortress sen rahat exp alabilrisn.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 shackles of war retreat ve surrender ı kapıyor.. (ki surrenderı kabul etmeme şansınız var).... adamların sanin madenleri alip kacmasına bir engel degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ne parasi yaa =) cok acemice dusunuyorsunuz, kesinlikle exp. yani bin defa kanitladik para almanin cok sacma oldugunu biz, inanin bana =)[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 farklı seylerden bahsedıyorsunuz yaw ... zaman zaman XP zaman zaman Para ... durumuna ve ihtiyaca göre ... impossible oynadıgım vede 0 parayla basladıgım zamanlar ilk 1 hafta mutlaka 2. hafta buyuk ıhtımal para alacaksın hatta ve hatta oyuna 350 gold veren hero ıle baslayacaksın ... ki olusturacagın orduyla zaten XP yeterınce yaparsın ... ne multı heroes 3.5 mı oynayalım ne zaman kımkım ? ha sıkılıp kacmayacak playerlar mı olsun , elbette ... bool geyık + cıps + kola mı olsun elbette ... :):):)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... 1 agustos 2005 hüramiral ... [Bu mesaj The_Delucian tarafından 12 Temmuz 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Gaza geldim ya Heroes 3 ü Download etcem Off Delucian verdin gazı abi : < neydi be bi oynardık 4 5 saat Heygidi günler hey...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kac yıldır haftada bir kesintisiz hala oynarm random map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bende heroes of might and magic bağımlısı biri olarak bu haberi duyunca sevindim heroes 4 beni tatmin etmemişti ve uzun bir süre daa 3 ü oynamayı tercih ettim umarım yeni heroes tatmin edici olur.Bu arada 3DO battı eet ama oyunları başka şirketler tarafından satın alındı buna heroes da dahil[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 200mb mi ne ztn heroes3 + expler.. öyle biş ivardı nette :) tavsiye derim.. ee bu gazla söyle kursak da oynasak hep birlikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Heroes III ün başında geçirdiğim geceleri hatırladıkça iki damla gözyaşı dökülür yanaklarımdan aşağı... Hele ev arkadaşımla başlayıpta bir ayda bitirdiğimiz ve hatta bazen bitiremediğimiz multileri. Heroes sevenleri bir arada görmek çok güzel.[signature][hline]Now I lay down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I awake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Chest konusuna gelince oyunu çok fazla bilmeden oynadığım ilk aylarda hep parayı tercih ediyorduk. Biraz ilerlettikten sonra ben şahsen ilk binaları yapabilmek için ilk bir ikisinde parayı sonrakilerde xp i tercih etmeye başladım. Neydi o günler ya. Arkadaşın koca ordusunu Thunderbird lerle dağıttığım günler. Ve birde müzikleri... Ya beş altı yıl boyunca ultima ve strateji oyunları oynarken oyunun müziğini kısıp 3 ün ve 4 ün müziklerini dinledim. Hala da dinlerim offf offff. [signature][hline]Now I lay down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I awake Pray the lord my soul to take :-) :-) [Bu mesaj Andre tarafından 13 Temmuz 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 en sinir olduğum şey koca orduyla dandik 1. yada 2. level bi kaç yaratığı olan bi heroya saldırıyom,adam bi armageddon atıyo benim ordudaki okçuların %50si telef:)[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 acaip gaza geldim 3 ay onceden kalma 2 kişilik randomXL hotseat in son buyuk savassından sonra elimde kalan unit(iskelet) sayısının nüsası:D ...gerçi aynı savası bi kere daha yaptıgımızda iskeletlerimi(şans faktoruyle-luck degil:P) dendroid soldier larla tutmayı basardı ama,savası herzaman genel olarak kazandıran etkenler atak-defans skill,lvl1 buyuleri oynayanı mutlu yapan ise random map te cıkan dragon utopyalar,expert diplomacy ve multiplayerda karsı rakibin bas ya baass ve unuttum nereden gelip nereye gitcegimi dedirtecek ve delirtecek kadar her savasa girerek kaldırdıgım iskeletlerin aşkı.. birde bişey sormak istiyorm ben shadow of death 3.0.0.0 surümünü kullanıyorm(NT ile calışan cd gerektiren) fakat internet uzerinden oynamaya calısırken ip adreslerini dogru girmeme ve cok ugrasmama ragmen bi turlu oynayamadık..yardımcı olabilcek veya internet uzerinden oynayıp da nassı yaptıgını anlatabilcek birisi olursa cok mutlu olcam:)herseye ragmen dunyanın en guzel oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Dojorel, 12 Temmuz 2005 18:31 tarihinde demiş ki: ne parasi yaa =) cok acemice dusunuyorsunuz, kesinlikle exp. yani bin defa kanitladik para almanin cok sacma oldugunu biz, inanin bana =) Dojocum bizde, "para" alınması gerektiğini kanıtladık:D. Ben sana inanıyorum, ama inançlarımla mantığım ters hareket ediyor:)... Neyse 5 gelsin, o zaman tekrar döneriz bu para, experience mevzusuna...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar