LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Oynamaya vakit bulamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Bone said: heroes of might & magic 5'i ilk oynadığımda fazla sevmemiştim, zaten eski bilgisayar da pek kaldırmıyordu. dwarflar için sonra da orclar için ek paket çıkartmışlar. bir süredir merak ediyordum da, yeni aldım. özellikle tribes of the east çok hoşuma gitti, beni oyuna ısındırdı diyebilirim. elbette içimdeki orc fanatikliğinin de etkisi (kapaktaki orc resmi omg!!) var bunda ama, sanki heroes 2-3 oynadığım eski günlere nostalji yaşattı gibi geldi bana. sonra ek paketsiz eski heroes 5'i oynadım, cidden oyun fark ediyor. iconlara kadar bir sürü şeyi değiştirmişler oyunda. herhalde heroes 5 ilk çıktığında yaşanılan sıkıntıları, görünen eksiklikleri derleyip toparlıyıp ek paketlerde düzeltmişler. hoşuma gitti. yalnız şeyi merak ettim ben. orc diye gösterdikleri "warrior" neden ogreye benziyor? kapaktaki orc (ki dark messiah oyunundaki orc stilinde o da) gibi neden değiller? gerçi slayer biraz daha orc vari olmuş, kafa göz yaran birşey yapmışlar :) Official forumları takip ediyordum ben, adamların yaptığı tamamen tavsiyelerden yola çıkarak düzeltmeler yapmak oldu ve halada öyle devam ediyorlar. Oyuncu kitlesi ne isterse dengeyi bozmayacak şekilde değiştirmeye çalışıyorlar. Yakında heroes in online versiyonu çıkıyor site üzerinden battlenetteki gibi oynanan. Şuanda onun üzerinde çalışıyorlar, ilginizi çekerse sitede yeterince bilgi mevcut =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 haritalar hala çok az amaa HoMM3 de N tane harita vardı seç beğen al misali. Niye harita eklemiyorlar ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Valla en temizi randomlayıp haritayı dağ arkası maden olmayan mapleri kaydetmek oluyordu :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Bone orc derken hepsini kastediyo ordaki yatatıkların, adamların hikayesi şöle, zamanında demonları yenmek için köle insanlara devlere falan demon kanı vermişler büyülemişler demon büyüleriyle, cooğu ölmüş olmiyenlerde orc olmuş mutasyona uğrayıp , empire'da orcları kullnarak demonlarla savaşmış. yanı centaurda orc goblinde bitek wyvern ve cyclops orc değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Web tabanlı homm beta başvurusu yapılıyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Cuce said: Bone orc derken hepsini kastediyo ordaki yatatıkların, adamların hikayesi şöle, zamanında demonları yenmek için köle insanlara devlere falan demon kanı vermişler büyülemişler demon büyüleriyle, cooğu ölmüş olmiyenlerde orc olmuş mutasyona uğrayıp , empire'da orcları kullnarak demonlarla savaşmış. yanı centaurda orc goblinde bitek wyvern ve cyclops orc değil hmm anladım, yani biraz warhammerdaki chaos dwarflara benziyor hikayesi? peki neden dark messiah'ta tonla normal "orc" varken, burda neden sadece "slayer"lar "orc"a benziyor (gördüğüm kadarıyla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 şimdi bu heroes v in kaç ek paketi var daha çıkar mı? d&r da gold edition gördüm 50 ytl ye oyunun kendisi ve 2 ek paketi var içinde ona göre alım diyorum hesaplı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 şuan 2 ek paketi var 1 tane daha cıkarırlar mı bilemiyecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Gold Edition iyi bir fırsat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 geçen hafta megavizyonda. "Heroes of Might and Magic Complete edition gördüm ve direk aldım.içinde Bugüne kadar çıkmış olan bütün heroes oyunları ve ek paketleri var. ayrıca 3 Soundtrack CD si. bide Fragmanlar, oyun yapım aşaması vs. olan Bonus DVD var.Toplam 8 disc ediyor. bide 60-70 ytl arası birşeydi. Kesinlikle alınması gerek. :) resimlerinide koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ankara Tunalı Megavizyon da da var, complete edition olmasa alıcaktım da, gerek yok fazla homam a .. not:66 tl galiba fiyat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Çıkalı 1 seneyi geçmiş oyuna ne kadar expansion ve bonus içerik veriyorsa versin 50 ytlden fazla vermek bana koyuyor. En son çok güzel bir koydu hala kendime gelemedim. Şu fiyatları biraz düzenleseler daha çok oyun satarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Olaya ben heroes oynayacam diye bakınca fiyat harbiden "yok artık" modunda. Kolleksiyoncu bakış açısıyla ise "offf bütün heroeslar tek seferde orjinal olarak hemde bonus cdlerle beraber beleş resmen" oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Widescreen destekliyor mu eski heroeslar? Nette patch bulamadım. Widescreende sorun çıkarmayacaksa direk alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 o pakedin içinde heroes 3 de mi var, alınır valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Sparkcaster said: o pakedin içinde heroes 3 de mi var, alınır valla Evet ek paketleri vs. dahil. bütün çıkmış heroes serileri. Normal M&M içinde keşke böyle bişey çıksa ama, bırak Complete edition. son çıkanı dışında bulunmuyor gibi seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 eminim heroes 3 te ben ve arkadasım ersini kimse yenemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ilkini kurarkene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 saçma yazılımcı hatası: D @SoulCube h3complete de istediğin zaman oynayabiliriz netten: D gaza gel gaz gaz ol: P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oy oy rakip tamam sana bi ara zaman vericem o zaman kapısırız. ayrıca wake of gods tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 wog a çok kasmadım bilmiyorm, en son 4 sene önce falan yüklemiştim, uzağım ona o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sughnuk said: wog a çok kasmadım bilmiyorm, en son 4 sene önce falan yüklemiştim, uzağım ona o yüzden complete demişsin ama complete zaten wog ve içindeki campainglerden oluşuyor:) o da olması farketmez shadow, armegeddon, restoration erathia hepsi olabilir. istersen bir zaman belirleyelim:) gaza gel gaz ol uç havaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yok wog başka bişey orjinal patch değil ki ondan bahsediyorm, 3,5 diye geçiyo, yüklemesi de bi kıldı-yündü zaten: D 3DO yapımı değil yani benim bahsettiğim complete de 3DO nun çıkardığı restoration erathia + armageddon's blade + shadow of death in bulunduğu şu yani neyse çok güzel oyun, bunu bilir bunu söylerim: D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 wogun yanında eskileri çok yavan kalıyor. denemeyen denesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar