pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Lutfen ogre olmasın, panda olsun da bizde alliance oynayabilelim. Panda olmazsa olmaz. Biliorum w3 de bonus campaign de panda horde a hardım ve yataklık ediodu ama olsun, panda olsun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 panda yapcaklarına yeni bir ırk uydursunlar sonuçta dünyayı yaratan onlar istedikleri gibi sündürürler =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 valla panda olursa a/h oranı 5/1 e fırlar[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 @Viktor : Swamp of Sorrowsa Starting Zone demiyoruz . Onun assagsnda kullanilmams ama daha onceki haritada olan acilmamis yeri diyoruz ..[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Pandarenlerin birde o olayı var,açıkça A/H oranını dengelemek için BE leri verdiler Horde'e,Pandaren'in gelmesi dengeyi yine bozar.Ama herşeye rağmen; burada yazanlar,her ne kadar Debunked desede,Pandaren olma ihtimali olduğunu gösteriyor.gerçi,her yazılanada inanmamak lazım ya : )[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 swamp of sorrowdan bashetmıom zaten bende swampın orda bos alan yokkı hıc dolu mekan dırek en yakın bos alan redrıdge ıle badlands arasında oradada startıng zone olmaz yanı cok sacma olur[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yahu sabit deilki istedikleri gibi deistiriler büyültüler kücültürler bölgeleri.race in starting zone u yaratirlar rahatca.dranei geliooor görüsünüz :D[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ve atmasyon dediginiz tigonlar .. http://www.wowwiki.com/Rumored_Races[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 e ordada atmasyon olduğunu belirtmiş zaten.sadece fanların olayıymış,bi de zul'gurubdaki bosslar işte..ırk olamazlar..[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Saçma resmen horde irki[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ogre denilebiliyorsa Fulborg denme olasılığı ogreden 1milyon kez fazladır. (Bkz wc3 teki sürekli surrepten kurtardığımız fulborglar. Belki yardımlar karşılığında bize katılırlar) Dryad olayı bende Cenerion Circle ile alakası olmayacak. taurenlere druidzm i kim öğretti orası karmaşa. Liderleri Hyjal dagında NE ler ile yanyana çarpışmadı. Ama ex pacte göre gideceksek darkportal arkası bir gücün ally e katılması da gerekmekte. Ben halen Dryad veya Fulborg demekteyim. EP-Notrhend arası bir Quel'thalas starting zone nasıl olacak onu bilemiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Az önce wallpaper ararken dikkat ettim. Blizzardın yayınladığı official wallapaperların içinde şirin mi şirin pandaren bi amca bize sırıtıo. Bu wallpaper WC3 için değil WoW için hazırlanmış ve dikkat ederseniz WoW içinde bulunan ırk//monster lar kullanılmış hep. Bu bi işaret mi :D . Walla pandaren koysunlar direk açarım. Yok böyle süper şirin elemanlar. Zaten WC3de deçok severdim elemanları. Neyse linki burda fikir hoşunuza gitmediyse wallpaper indirirsiniz :D http://www.worldofwarcraft.com/downloads/wallpapers.html[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Abi peki panda nasıl alliance olcak? Maiev bunları gorunce 'Aha bunnar yardım ettı Illidiana, yoksa cücüğünü dürüyodum onun!!' demez mi? Hadi onu bırak adamlar BE lerle direk iş birliği yapıyor. Ally olamaz yanı pandalar[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: samaella, 24 Aralık 2005 23:43 tarihinde demiş ki: Dryad olayı bende Cenerion Circle ile alakası olmayacak. taurenlere druidzm i kim öğretti orası karmaşa. Liderleri Hyjal dagında NE ler ile yanyana çarpışmadı. Taurenlere Druidizmi daha elfler yokken azeroth'da Elune diye bildiğin senın Earth mother öğretti... Taurenlerin lideri Cairne ise thrallın yanında sayısız kez savaştı burning legion'a karşı ama işgal sadece Hyjal'da değildi bütün burning legiona karşı duranlar orda olamazdı[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Yahu blizz sırf müşteriyi memnun edelim deyü horde un (Trall + Elf = Blood Bath) içine high elf soktuysa pandayıda bize çok görmez artık bende müşteriyim :D[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon Edit: Bu arada WoW download bölümünde hemde amatör çalışma olmayan böyle bir çizimin konulması gerçekten garip. WC3 içinde kullanılabilirdi bu çizim çünkü. [Bu mesaj Akairis tarafından 25 Aralık 2005 03:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Neden ya?Orcların elflerle arasında hiçbirşey yok. Sadece gromun bok yemesı var onunda olumuyle eşitleniyor.Birşey kalmamıştır, zaten Fangral biraz yenilikçi bir lider orclarla arayı cok fazla acmaz. Ki bunlar Night elfler,orcların high elflerle muabbetlerı bıle yok. Hem sonra sonra Night elfleri alliance a koyan blizz, zergleri bile getirebilir oyuna[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 İyide zaten orclarla değil troll ler ile sorun. Bunların dedeleri zamanında bura benim toprağım ora senin ormanın diye birbirine giren yaratıklar. WC2 sırasında troll lerin orc saflarına girmesi ve karizmatik sesli high elf archer//ranger larının gelişide bu döneme denk gelir. NE lerin ally da olması bencede garip o konuya bir şey diyemiyorum. Coğrafyaları bile uymuyo adamların. İşte herşey müşteri memnuniyet. Hangimiz WC3 de NE açıp ağzımız açık oynamadık. Blizzard böyle bi potansiyeli yok sayamadı, yeni bi cephe açmak yerinede kısa yoldan ally a ekleyiverdi NE i. Daha saçma olan şey undead lerdir. Yok scourge mış şuymuş buymuş. Ben sırf Orgrimmar ile Thunderbluff da NE gördüğümde deli olduğum için horde açmıyorum. Hizmet satıyorsan esnek olacaksın. Müşteri ne derse doğrudur. O yüzden her şeyi beklerim blizzarddan. Üstelik bence en güçlü adaylardan dranei her yerde "istenmeyen adam" ilan edildi ki bende istemiyorum öyle oyun hamuru gibi adamı IFnin içinde. Panda isterük biz panda :D[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 burningde pandaren gelmezse, lfm blizz kuşatması.[signature][hline]The Blood is Love. [Bu mesaj Muhallebi tarafından 25 Aralık 2005 03:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ya bence mantık olarak bakılırsa ek paketi wow'un şimdiki haliyle yorumlarsak: 1.Irk-Sınıf dengesine bakılırsa horde ve aly'de ikişer ırkın warlock olduğunu görüyoruz bliz. açıklamasına göre mage ve warlock kesin var bloodelf'de yeni gelcek ırkında warlock olma olasılığı göz ününde tutuyorum 2.Baş şehirler olarak bloodelf şehri quel'taras açılıyor bu eastren kindoms da kurulacak şehir yeni ırkın kalimdorda olaması gerekiyor bu durumda benim düşündüğüm olay->dranei dranor(yeni adıyla outland) burning leg. gelmsiyle büyük bir degesizlik sonucu dünya parcalanıyor ve bir takım ırklar bozuluyor başta orc belki bazı dranei. bir dranei kavimi bir şekilde kalimdora göç edebilir belki World Tree deki yeni oluşmuş bir arcane kaynak onları çekmiş olabilir çünkü haturlarsanız W3'ün son demosunda yok edilen ağaçdan yeni filizler çıkıyordu..[signature][hline]Wolf brothers falling at my side, With honor I will die. Upon the Altar of the Storms, I will be reborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hıı aka trol diyince Thrall anladım ben troll diil =).hehhe[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bide starting zone u niye merak ediyosunuzki eşşek kadar outlands geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 pandaren gelcek bence =))[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 52 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Velron Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 panderan gelirse oyunun suyu cıkar. tamam gnome neysede okadarda yapmazlar. wow belki cok ciddi bir oyun olmayabilir ama panderan gelmemeli. ogre gelme ihtimali 0. furbolglardan da sadece bir kabile corrupt olmadı onlarda Timbirmaw Hold(winterspring-felwood arasındakiler). eh onlarda gelmez bence. bi ara bir arkadaş burda bi başlık acmıstı kurtadam vari bir ırkla ilgili. onların hikayesini okursanız gelmesi en mantıklı ırk o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Overseer, 25 Aralık 2005 08:33 tarihinde demiş ki: Bide starting zone u niye merak ediyosunuzki eşşek kadar outlands geliyo. BE'lerin Starting Zone'u Quel'Thalas,outlanda koyamazlar heralde diğer ırkın yerini.Ayrıca,Outland öyle ufak yaratıkların olacağı bir yer değil. - The Worgen Rumor has been debunked by the original author. Zaten Gilneas'a yeni bir ırk gelmesi,kıta dengesinide bozar.Worgenlerde yalan olmuşa benziyor. Pandaren, Naturally one of the first questions was about the new un-announced Alliance race to be featured in the expansion. Metzen gave no hints, and implied that they're still working out all the details. But he did acknowledge that once everyone hears about the new race, part of it will make sense, and part of it will make everyone go "huh?" ...We can't even speculate. (But it won't be Pandas.) Bu da Tigon için; Caydiem said: "Do you really think we'd introduce a race of jungle cat-people that has absolutely no relation to Outland whatsoever? ;)"[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ogre horde diyemeyiz. ogreler de kabile kabile ayrılıyor. hatta said: Laughing Skull Clan allied with Alliance heroes on Draenor. Bu Storwind'e heykellerin altında öldükleri tahmin ediliyor diyor. bunlar ölmemiş ogre ile kaynaşmış olabilir. Tauren gibi bir ırk Forsakenı aralarına kabul ettikten sonra hayli hayli olur.[signature][hline]I live to serve all belivers.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar