malcolm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Benim en sevdigim 70..Tüp kaçiriyor mu, kaçirmiyor mu diye kibrit yakip kontrol eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 taa uzun zaman önce ben açmıştım bunu http://forum.paticik.com/view.php?id=112133[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 39 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du [Bu mesaj SoulCube tarafından 24 Aralık 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bazıları bomba :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 çok komik, burada gül gül öldük hakikaten. said: > >68..Çayi, çay tabagina döküp içer. said: > >74..Cola'yi çalkalayip fiskirtarak asitsiz içmeyi akil edebilir. said: 18..Çorabinin kirlenip kirlenmedigini burnuna götürerek kisa süreli koklayarak anlayan kisi temizligine düskün bir Türk'tür. > > said: > >39..Kürdanla disini karistirip önce çikarip bakar , sonra tekrar agzina koyar. said: > >43..Ceket giyecekse gözükmez diye gömlegini ütülemez , kazaginin altina giyecekse sadece gömlegin yakasini ütüler. bu "komik" iftiraları atan faşist şopar biz Türklerden çok çekmiş olmalı, bunun kuyruk acısından başka bir açıklamas olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 @ninjaturtles; +1231245356677[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djibril Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 asagılıyıcı diyemicem cunku herkesin yaptugu sey en azından ykın cevrenizdekilerin[signature][hline]HAYAT BİR GÜNDÜR O DA BUGÜNDÜR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bir tanesini bile yakın çevremde görmedim, kendi yakın çevreniz adına konuşun, koca milleti genellediğinizin farkında değil misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yav yeter ya... amma utanıyosunuz türk oluşunuzdan yav..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 biraz fazla kasmışlar. ama bazıları iyi anlatıyor bizleri :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ne aşağılaması ne utanması ya allaşkına saçmalamayın. gayet güzel minik tespitler bunlar, bi bölümünü ben de yaparım, hatta bence çoğunu yurtdışında falan da yapıolardır. bi önyargısız olun lütfen.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Bunu ilk yazanı taksimde salldıracan TURK OLMANIN EN BUYUK ÖZELLİĞİNİ Kevşedecekler.[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yane diger ulkelerdeki insanlarin bu tarz garip hal ve davranislari vardir.bu bu kadarda garip deil gibi geldi..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 atletle dolaşmayı yabancı ülkede böyle çete elemanları felan yapıyorlar :) allahın ezikleri ya...harbi böyle amerikan liselerine felan biz gitmeliyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 güzel. :)[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 madem türksün göster ürksün[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 madem türksün topici tamamen oku ürksün.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Muhallebi, 25 Aralık 2005 00:57 tarihinde demiş ki: madem türksün topici tamamen oku ürksün. :D[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 millet niye gaza geldi ki. yazıda türk olmanın rezillikleri mi yazıyo sanki. sadece milletçe genelde yaptığımız şeyler yazıyo bence komik olmuş hiç kötü bişey yazmıyo. pratik zeka ürünleri sadece. şu kırmızının yeşile döndüğü anda kornaya basıyolar harbi deli oluyom ona inadına motoru kapatıp bekleyesim geliyo.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ben hiç görmedim ama kalkıp örneğin bi almanın kendi forumunda alman olmanın özellikleri diye bi topic. Adamlar genelde çok farklı şeylerden bahsediolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 guzel be; bide neden kotu bişiymiş gibi algıladınız onu annamadım ben[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çünkü son zamanlarda, milletimiz hakkında olur olmadık heryerde abuk subuk laflar ediliyor.ee tabi bi noktaya kadar katılıyosun ama;bunların sayısı cok fazla olunca bu seni kızdırıyo.[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hepsini yapmışım . Türküm işte :)[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Zeytin, 24 Aralık 2005 12:17 tarihinde demiş ki: Hiç yabancı insan tanımadan küstahça birşeyi türklere patentlemekte ancak türklerin yapacağı birşeydir. +1.[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 68. madde cayi cay tabagina dökme muhabbetini azeriler yapiyor ( azerbaycan'da okuyan arkadasim söyledi ) türkiyenin hic bir yerinde görmedim ayrica akerfeldt'in dedigi gibi bu sayilanlari yabancilarin yapmadigini kim biliyor ^o)[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked [Bu mesaj NightHunter666 tarafından 25 Aralık 2005 06:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çayı çay tabağına dökme muhabbetini anlamadım ben.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar