Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hahah oyundaki baş pislik? party için yalvardıgım günler? nickini yaz buraya açıkca konuş benim kimseden sakladıgım yok zaten nickimi polifonik_osuruk.[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ nps kthnxdie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ha şuda ayrı bi konu ben sadece 2 haftadır nova town yapıyorum benim np nasıl kastıgımı neler yaptıgımı aresteki herkes bilir.eger bu kadar basit np kasabilseydim agustos ayından beri 62 levelim o andan itibaren genelde cz deyim 200k nps degil en az 300-400k yapardım[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ nps kthnxdie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 zzzz psikolojini anlayabiliyorum geçmiş bazen insanlara acı verebilir.. Kasmana gerek yok kendini ... Rahat ol .. SEnin tikky tabirinle RELAX .. Ağzın hala süt kokuyor .. Hayatın oyun olmuş sütün kokusu geçene kadar söyleyeceklerini pek dikkate alacağımı sanmam .. Sadece gülüyorum sana .. Çocuktur ne yapsa yeridir .. Hadi git kumla oyna .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: LorDofHmN, 21 Aralık 2005 11:44 tarihinde demiş ki: zzzz psikolojini anlayabiliyorum geçmiş bazen insanlara acı verebilir.. Kasmana gerek yok kendini ... Rahat ol .. SEnin tikky tabirinle RELAX .. Ağzın hala süt kokuyor .. Hayatın oyun olmuş sütün kokusu geçene kadar söyleyeceklerini pek dikkate alacağımı sanmam .. Sadece gülüyorum sana .. Çocuktur ne yapsa yeridir .. Hadi git kumla oyna .. hehe komik insanlarda olmasa :D snn söylediklerini dikkate alan kim zaten ki sen benim söylediklerimi dikkate almıyosun..yarası olan gocunur yoksa tutupta ks ye giden adama trade attıgımı bildigine göre çocuktur? lol 20 yaşındayım sen takılmana bak..who cares^^[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ nps kthnxdie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 *!konuyu daitmaya calisarak* eee nolcak bu kukumavspor un hali ?[signature][hline]CamthalionTasardur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Akıl yaşıydı sözkonusu olan ama neyse .. Oyun için pekte önemli olmadığı senin oynayışından belli zaten .. Cümle okumayı öğrendim ben ya sen şu iğrenç ingiliz özentisi Loser , Who cares leri ne zaman bırakacaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Polithe1st, 21 Aralık 2005 11:48 tarihinde demiş ki: yarası olan gocunur yoksa tutupta ks ye giden adama trade attıgımı bildigine göre çocuktur? aYrıca şu cümlende garip bi çırpınıştan öte değil .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 senin tabirinle kthxbb [Bu mesaj LorDofHmN tarafından 21 Aralık 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 :horace:[signature][hline]CamthalionTasardur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ^^[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Server : Ares Nation : Karus Clan :Death_sTaRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 caktirma post kasiom ^^[signature][hline]CamthalionTasardur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 :D farkettim[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Server : Ares Nation : Karus Clan :Death_sTaRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hahaha kop kop ingiliz özentisiyim ekşi sözlük yazarıyım kaprisliyim uleynn ahaha kop kop[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ nps kthnxdie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 pff tmm sen en büyüksün ..[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Server : Ares Nation : Karus Clan :Death_sTaRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hepi börtdey polÿ[signature][hline]CamthalionTasardur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Marl0_on, 21 Aralık 2005 12:03 tarihinde demiş ki: hepi börtdey polÿ ty :)[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ nps kthnxdie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yw :horace:[signature][hline]CamthalionTasardur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 amma kastın post ha :D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ nps kthnxdie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 si mi amigo. hablas espaniol?[signature][hline]CamthalionTasardur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bu arada lordofhmn ile konustuk özür diledik karşılıklı :)[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ nps kthnxdie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Cherkes, 21 Aralık 2005 09:41 tarihinde demiş ki: Sabah Kalluga'da Attilla çıkmıştı Scrolları bastım Güzel Güzel kesiodum.Sonra Troy_seko Ve Troy_Türk geldi ben Atillanın Canını yarılamıştım ki Troy_Türk 2 tane Lamention lure ladı onların bana Vurmasına rağmen ben dewam ettim kesmeye batı ki olmuyo p.çin evladı Troll lure ladı ve öldüm. Bunlar öyle insalar ki Analarını 1 tane Warior Pendan ta satarlar. Peki böyle bi p.çliği Kim yapar? TABİİİ Kİİ TÜRKLERRRR !!! ya bırakın artık şu cem yılmaz ile başlayan kendiniz ve milletinizle dalga geçmeyi ,[signature][hline]Server : Ares Mekan : Deru ( Raiba ) Nick : Tasci Class : Elmorad Female Gorev : Cleric INT ( ah holy water ah ) LvL : 61 %30 Np : 100/0 :D Clan : Adini unuttum oyuna girince duzeltirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Polithe1st, 21 Aralık 2005 12:38 tarihinde demiş ki: bu arada lordofhmn ile konustuk özür diledik karşılıklı :) i luv poli sadasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 dınnn dınnnnn dınnnnnnn dırırı dıınnnnnnn sen lordofhmn poli yi es olarak kabul ediormusun? zuzuzu[signature][hline]CamthalionTasardur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar