Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorun paladin olmakta deil paladin oynamakta!

Kubar

Öne çıkan mesajlar

Ufak bir video daha bir çok pala moviesi var elimde paladınlerın pwp yapabıldıgını gosteren.Bence ınsanlar paladıne güçsüz diosa bu yeni bi chr açmalı yada mızmızlanmayı kesıp oynamayı öğrenmeli.Bu sadece paladinler için deil her class için geçerli.
Buyrun; http://files.filefront.com/neverknewwhathithimavi/;4367945;;/fileinfo.html
Sosyal ağlarda paylaş

Dur kaç critliyo OHA da da da o bal ötesi...Ve daha bal olan o criti çakarken frapsın açık olması...Zati movienin ismi süper...Nese 200 yılda bir gelir böyle critler.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

hand of justice'i henüz bulamadım ama düşürmeye çalışıyorum.. :-)

yalnız dikkat ederseniz burada paladine özel birşey yok, auto-attack ile hand of justice ve SoC procluyor. elinde de rank 14 battlehammer var. daha iyisini WF proc'la da yapabilirsiniz, MS warrior'du yahut ambush rogue'du hiç girmiyorum bile onlara. battle shout var ayrıca sadece BoM değil..

rank 14 gearı alıp yeşilli mageleri 2-shot yapamayan physical sınıf yok benim bilgim dahilinde, reckoning kullanmayan paladin en yakındır herhalde bunu becerememeye..

kor'gall'dan loke'un reckoning videosu vardı, bütün caster ve rogue'ları yanlarına gelir gelmez öldürüyordu 4 reckoning free attack + 1 attack + soc proc ile, onu görseniz "wtf wtf" dersiniz ama gene paladinin kontrolünde olan birşey değil. diğer sınıflar gibi düğmeye basıp "hah şu dmg'i vurucam en az" diye bir olayınız yok. bala ne tutarsa artık.. 1.9'daki judgement of comamnd'i filan kontrollü dmg saymıyorum, dispellenebilen nuke diye birşey olmaz. sadece rakip stunlıyken dmg vuran nuke birşey de olmaz. hele hele melee sınıfa "sen spell dmg giymen lazım bu nuke'ün bir halt benzemesi için" demek daha da olmaz. hunterlara arcane shot için spell dmg giydirmek gibi birşey 1.9..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

hayır onun yerine %50 healing düşüren strike gelsin 160 bonus dmg vursun, 6 sn cd olsun 300 mana yesin. oldu mu? :-)

ekleme: 31 talent olsun bu tabii, oyunun en güdük nuke'ü yerine birşeye benzeyen strike olsun..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream

[Bu mesaj Sam tarafından 23 Aralık 2005 04:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence paladinler ölümsüz.. ve en nefret ettiğim sınıf..

paladinlere kan kusuyorum..

no offense sam[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 23 Aralık 2005 04:51 tarihinde demiş ki:
hayır onun yerine %50 healing düşüren strike gelsin 160 bonus dmg vursun, 6 sn cd olsun 300 mana yesin. oldu mu? :-)

ekleme: 31 talent olsun bu tabii, oyunun en güdük nuke'ü yerine birşeye benzeyen strike olsun..

olmaz paladinin vurduğu yerde gül biter yara acılmaz[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu açan arkadaş ne kadar gereksiz bir başlıkj açtıgını farkeder umarım bir gün..
Çünkü burda kimse kimseye bişiyi inandırmaya bişeyi kanıtlamaya kasmıyor..
Zaten show amaçlı ve daha başka birşey veremeyen movieleri birşeyler ögrenmek için indir bence bişileri anlatmaya çalışmak için degil..[signature][hline]Xante , May the spirits be with you
Guild Hajnal
Sosyal ağlarda paylaş

baba vidyo ders vermek amacıyla çekilmez ki. dielim ben 80 kişi orgrimmarı bastım, kestim thrallı ne oldu sen bişi mi öğrenmiş oldun :D hyr. e o zaman çekmiyim mi? zaten vidyoların %90'ı şovdur. farm öğretici vidyolar bile adamlar kendi şovlarını yapmak için. ha kaldı ki her vidyo öğretici olması gerekmez. kategoriler var bak warcraft movies'de bug'un dan gankına kadar herşeyi koyabilirsin. bence gayet güzel vidyo olmuş. komedi de olmuş. neden yadırgadın ki?[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...