Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soldat kara liste

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben 5-6 senedir nette oyun kasiyorum hic bi yerdede a.q nin başka anlam içerio die şikayette bulunan olmadi .Siz lafi başka bi yerinizden anlıyorsanızo sizin sorununuz.
Mesaj tarihi:
lan tüh bea çok üzüldüm paticikden banlandım offf napsam uykuda girmio yalvarırım affedin yaw bidaha yapmicama söz veriom :D banlarsanız banlaın lee :D
Mesaj tarihi:
Sliphos aslında bu olay çok saçma..Sen adamı hep oyundan atıyorsun bi izle küfür edicek mi filan..Hep atarsan adam ders almaz ki sinirine gene yapar..Bence 1 hafta paso atın bi daha yaparsa permanent çekin
Mesaj tarihi:
cok alakasız olcak ama bu balon nedir ?

[Bu mesaj ALIEN_tr tarafından 18 Ekim 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ALIEN_tr tarafından 18 Ekim 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
[SD]Uchina_Itachi, sınırsız uzaklaştırıldı.

anmer, senin verdiğin ss'de neler oluyor açıklarsan güzel olur, hiçbir şey anlamadım.

Visne-Suyu, sen de ss'i biraz büyük olarak upload et lütfen, göremiyorum.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye
Mesaj tarihi:
Ya silphatos naptım ben ne küfürü ettim ? zaten oyunda bi ara demiştim o kadar m7 yedirdimki banlayacak beni diye...Ne küfrettim söyle merak ediyorum uyarısız direk kara listeye aldın yani... elite beyler bana laf atarken bile küfretmedim ennn fazla en fazla ileri gittiklerinde sadece laubali anlamına gelen yavşak kelimesini kullanmıştım ki bu KARA LİSTE sebebi değildir.BAnlanması gereken varsa bana laf atıp dalga geçen Tjut tur.

[Bu mesaj uchiha_itachi tarafından 23 Ekim 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...