Krusty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sorma ya aynı kişi a.k'nun açılmını allah kahretsin die kullanıyomuş. enteresan bi tip yani..[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cayci_remzi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 virdis az önce oyundaydı..banlanmamış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viridis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ben 5-6 senedir nette oyun kasiyorum hic bi yerdede a.q nin başka anlam içerio die şikayette bulunan olmadi .Siz lafi başka bi yerinizden anlıyorsanızo sizin sorununuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cayci_remzi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ak demedik beyninize sokim diyosun ne demek resmen bize küfür ediyosn bunun dahası warmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bana da sürekli küfrediyorlar ak-74 kullanıyorum diye. Madem cezası var ss almaya başlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cayci_remzi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Evet almak lazım ben hep alıyorum yoksa paso küfür ediorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cradle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 lan tüh bea çok üzüldüm paticikden banlandım offf napsam uykuda girmio yalvarırım affedin yaw bidaha yapmicama söz veriom :D banlarsanız banlaın lee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cradle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ha bu arada ne kadar süre ban yedim katlanacaz artık yoksa sınırsızmı yedim aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cayci_remzi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Sliphos aslında bu olay çok saçma..Sen adamı hep oyundan atıyorsun bi izle küfür edicek mi filan..Hep atarsan adam ders almaz ki sinirine gene yapar..Bence 1 hafta paso atın bi daha yaparsa permanent çekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bütün gün kim izleyecak adamı?[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cayci_remzi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bütün gün izlemeyin oyunda denk gelirseniz atmadan izleyin bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALIEN_tr Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 cok alakasız olcak ama bu balon nedir ? [Bu mesaj ALIEN_tr tarafından 18 Ekim 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ALIEN_tr tarafından 18 Ekim 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Yeni üye olanlarda oluyor balon, 24 saat sonra patlıyordu sanırım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dj-Max Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Cok merak ediom da ben nie banladim ? Senior Max.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Sen banlanmadın ki.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dj-Max Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bende ole biliom ama u ve been banned dio :( ... Yardimci olursan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anmer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bakin ve gorun onceden edilmis kufurleride var ama sigmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Selam getirdim adminlere. [spo1=Selam][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 [SD]Uchina_Itachi, sınırsız uzaklaştırıldı. anmer, senin verdiğin ss'de neler oluyor açıklarsan güzel olur, hiçbir şey anlamadım. Visne-Suyu, sen de ss'i biraz büyük olarak upload et lütfen, göremiyorum.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 nası yapıcagımı bilmiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uchiha_itachi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ya silphatos naptım ben ne küfürü ettim ? zaten oyunda bi ara demiştim o kadar m7 yedirdimki banlayacak beni diye...Ne küfrettim söyle merak ediyorum uyarısız direk kara listeye aldın yani... elite beyler bana laf atarken bile küfretmedim ennn fazla en fazla ileri gittiklerinde sadece laubali anlamına gelen yavşak kelimesini kullanmıştım ki bu KARA LİSTE sebebi değildir.BAnlanması gereken varsa bana laf atıp dalga geçen Tjut tur. [Bu mesaj uchiha_itachi tarafından 23 Ekim 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bunlar hiç küfür değil zaten, iltifat değil mi?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...Guild Wars Türkiye[Bu mesaj Silphatos tarafından 23 Ekim 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 @uchiha_itachi mangekyou pek işe yaramadı galiba :D[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Oroçimaru gelse alamaz adminleri :D[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar