Dj-Max Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ark arasinda seviye daha az olur ondan ana avratda gitsen o kdr takmazsin... ama baska birine solersen gercek annar...... (burasi seviyeli server demessin insallah , server seviyesiz demiom biz bize oldugumuz icin ole bisi dedim yoksa beni bilenler bilir ole herseye atlamam konusmam , ama burda bizimkiler fazla ileri gitti ondan onlar ciksin sussun die daha fazla buyumesin die ole bi kufur ettim. ) Ben ztn durmadan elite mac neden yaptigimizi annamiom onu ben ztn cogu macta soluom. Yani ortada belli bisi var , eyw ii oynuonuz... Verdigim rhtsizliktan dolayi herkesten ozur dilerim... ( ama sadece yaptigimi deil neden yaptigimi da dusunmek gerekio bazi seyleri....) Bu arada bisi sorcam loglari yayinliya biliom mu ? [Bu mesaj Dj-Max tarafından 03 Ekim 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Güzel güzel maç yaparken olayı küfür boyutuna siz taşıdınız arkadaşım. O kadar çok res istediniz ki, bizim yerimizde başka bir takım olsa inan çoktan terk eder giderdi. Maç yaptığımız bütün takımlar gelsin konuşsun, hiç birinin sonunda çocuk gibi "ahahahaha koyduk ezikler" falan gibi cümleler kurmadık bundan sonrada kurmayız. Ortamı geren sizin yaptıklarınızdı küfürü de siz ettiniz.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dj-Max Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Genelleme yapma ben macta nerdeyse azimi acmadim benim icin onume sartlar konulur onu uygularim sormadan ve sonucta birazda arklarin siniri var sonucta insaniz abi yediremio olabilrler ve bisi iicn cabaliolar sonra oyundan dusuolar ondan bole bisi oluo bende loglar duruo istiosaniz yayinlayam buraya. Sizin sabriniza dicek bisiim yok ztn. Sabriniz icin ayrica tessekkur ediom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 arkadaşlar bu konu soldat serverında ki karalisteye konulmuş kişilerin teşhir edilmesi içindir.. zaten tartışıp duruyosunuz burası kirlenmesin daha fazla.. ortamda gerilmesin herkez bi ayar sevdasında konuşuyo..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 |CpC|Cradle XoX ve HeadHunter karalistede artık. Maçdaki olaylar karışık, isterseniz onu msn'den konuşabiliriz. Tüm maçın demosu varsa güzel olur. Güncel liste: -Raineyes -Saint -HangmaN -Napalm Strike -Yourself -|CpC|Cradle XoX -HeadHunter [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 04 Ekim 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… FrHYDROWTech Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bi kişi daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tjutg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Senior klanının serverdan banlanmaları hakkında ki sözlerimi geri alıyorum. Maç stresi dolayısı ile böyle bir küfür olayı olduğuna ikna oldum. Normalde böyle insanlar olmadıklarını gösterdiler.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ScaNDisK adlı arkadaş da listeye eklenmiştir.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Tjutg adlı şahıs için yapılması gereken sonunda yapıldı ve aramızdan uzaklaştırıldı. Geçte olsa olması gereken oldu teşekkür ediyoruz buradan yetkililere ilgilerinden dolayı.[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 way adam harbi gitmiş :horace: ne yaptı bu sefer :horace: yoksa biz götü kalkıklar(!) mı bişiler yaptık :P[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 maç yapıolarmış.foruma baktım maç topici fln göremedim. adam küfürle milleti kaçırmaya fln çalışıo lol kendini ne b.k sanıosa :D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 way nasıl derler reddoguma :horace: spazlarım onları :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 |EoA|HybR!D karalisteye eklenmiştir. Bu arada başkasının nicki ile girip küfür eden olursa anlarız, onu da söyleyeyim.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 [FcK]jR.Merlin karalisteye eklenmiştir.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 [signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ben burda viridisin sana küfrettigini sanmıyorm hatta sanırım pingi fazla olan yabancı bir oyuncuya etmiş ve okdr abartılcak bişey deil(bence)[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bana küfretmedi.ewt başkası serverdan çıkmıo die (ping i biraz yüksekti)etti.ben küfür die yazdım atıp atmamak size kalmıış:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ispiyoncu olduk temelli :horece: reddog bana dop dedi banlansın pls :horace: heueh[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Viridis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bu reddog ta milleti banlatmak için girio oyuna ha :D.Orda pingi yuksekti baya gitmedi kufrettim yane :D şakasna yabancıydı o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Wolf, serverda hack tool reklamı yaptığından ötürü uzaklaştırılmıştır. Bu arada karalistenin çok ağır ve ciddi durumlar hariç süreli olmasını düşünüyorum ama diğerleri ile konuşmadım daha. [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 09 Ekim 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sensible Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Nickini sssssssssssssssss yapmış bir insani duygulardan yoksun varlık girip girip küfür ediyor 2 gündür.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 o ssssss karalistedeki birinin fake nicki, onu da artık gördükçe banlayacağım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Viridis, 08 Ekim 2005 23:37 tarihinde demiş ki: bu reddog ta milleti banlatmak için girio oyuna ha :D.Orda pingi yuksekti baya gitmedi kufrettim yane :D şakasna yabancıydı o kesin ben vatandaşlık görevimi yaptım:D fahri pati soldat ban sorumlusu:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Arkadaşlarına oyuniçi küfür edenleri banlamak istiyorum ama o kadar çok oluyor ki, fakat ilginç olan küfür edilen arkadaş hayatından memnun oluyor genelde O_o. Bu durumda banlamayacağım onları ama hiç duyulmamış ağır küfürler söylerlerse tarih olurlar tabii. Keşke arkadaşlar arasında küfürlü/hakaretli konuşma olmasa ama Türkiye burası tabii.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 10 Ekim 2005 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raineyes Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 beyler anlamadigim benim bu fotoraglari iyice kontrol ederseniz sevinirim lafim adminlere bu adamlardan 1 kaci kara listede yok farkkettiysem ha benim konum acilali 1ayi gecti anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv Soldat Soldat kara liste × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
FrHYDROWTech Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bi kişi daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Senior klanının serverdan banlanmaları hakkında ki sözlerimi geri alıyorum. Maç stresi dolayısı ile böyle bir küfür olayı olduğuna ikna oldum. Normalde böyle insanlar olmadıklarını gösterdiler.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ScaNDisK adlı arkadaş da listeye eklenmiştir.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Tjutg adlı şahıs için yapılması gereken sonunda yapıldı ve aramızdan uzaklaştırıldı. Geçte olsa olması gereken oldu teşekkür ediyoruz buradan yetkililere ilgilerinden dolayı.[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 way adam harbi gitmiş :horace: ne yaptı bu sefer :horace: yoksa biz götü kalkıklar(!) mı bişiler yaptık :P[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 maç yapıolarmış.foruma baktım maç topici fln göremedim. adam küfürle milleti kaçırmaya fln çalışıo lol kendini ne b.k sanıosa :D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 way nasıl derler reddoguma :horace: spazlarım onları :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 |EoA|HybR!D karalisteye eklenmiştir. Bu arada başkasının nicki ile girip küfür eden olursa anlarız, onu da söyleyeyim.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 [FcK]jR.Merlin karalisteye eklenmiştir.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 [signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ben burda viridisin sana küfrettigini sanmıyorm hatta sanırım pingi fazla olan yabancı bir oyuncuya etmiş ve okdr abartılcak bişey deil(bence)[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bana küfretmedi.ewt başkası serverdan çıkmıo die (ping i biraz yüksekti)etti.ben küfür die yazdım atıp atmamak size kalmıış:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ispiyoncu olduk temelli :horece: reddog bana dop dedi banlansın pls :horace: heueh[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viridis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bu reddog ta milleti banlatmak için girio oyuna ha :D.Orda pingi yuksekti baya gitmedi kufrettim yane :D şakasna yabancıydı o kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Wolf, serverda hack tool reklamı yaptığından ötürü uzaklaştırılmıştır. Bu arada karalistenin çok ağır ve ciddi durumlar hariç süreli olmasını düşünüyorum ama diğerleri ile konuşmadım daha. [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 09 Ekim 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Nickini sssssssssssssssss yapmış bir insani duygulardan yoksun varlık girip girip küfür ediyor 2 gündür.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 o ssssss karalistedeki birinin fake nicki, onu da artık gördükçe banlayacağım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Viridis, 08 Ekim 2005 23:37 tarihinde demiş ki: bu reddog ta milleti banlatmak için girio oyuna ha :D.Orda pingi yuksekti baya gitmedi kufrettim yane :D şakasna yabancıydı o kesin ben vatandaşlık görevimi yaptım:D fahri pati soldat ban sorumlusu:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Arkadaşlarına oyuniçi küfür edenleri banlamak istiyorum ama o kadar çok oluyor ki, fakat ilginç olan küfür edilen arkadaş hayatından memnun oluyor genelde O_o. Bu durumda banlamayacağım onları ama hiç duyulmamış ağır küfürler söylerlerse tarih olurlar tabii. Keşke arkadaşlar arasında küfürlü/hakaretli konuşma olmasa ama Türkiye burası tabii.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 10 Ekim 2005 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raineyes Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 beyler anlamadigim benim bu fotoraglari iyice kontrol ederseniz sevinirim lafim adminlere bu adamlardan 1 kaci kara listede yok farkkettiysem ha benim konum acilali 1ayi gecti anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar