Horrible Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Sprite reklamındaki şarkı ???[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan .....
Solomnus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 pete & petedeki marmalade cream li sarki? http://forum.paticik.com/view.php?id=141979
Xajiero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 nakaratında uzatıyodu nan nan nan nan neah yeah nan nan naan noow dıe şarkı yeni değil gibi tam emin değilim :D bu şarkıyı bilen varsa yardım edebilir mi ?
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Summerlove olması lazım[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
Solomnus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hangisi summorlove olmali benimkimi spritemi?
Creus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sıpraytın müziği sadece o reklam için yapılmış ortalıkta yok o yüzden yani bi grubun yada bi kimsenin deilmiş sanırım... bend eçok aramıştım onu bu sonuçla karşılaştıydım[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Nina Sky - I don't wanna know metro+'da zenci bi hatun söylüo slow bir şarkı. En sonunda erkek arkadaşının evine falan gidio. Bayağı aramıştım bu şarkının ismini[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
Syn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Rodger Dodgerda Genelevde çalan underground-techno tarzı bişi vardı isnanı feci gaza getirio[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b]
irin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yeni citroen(yalnıs yazmıs olabiliirm) reklemındaki sarkı.hani araba cok buyuk falan reklamda.neydi o sarkı ya bi turlu hatırlayamıyorum..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Solomnus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 wu tang clanin klibinde magara adamlari falan olan sarkisi?
h1v Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Nananan nana niyeee yi buldum Summerlove-Remember Arayanlar için:) Şimdiiii bunu niye upload ettim? Çünkü bi şarkı daha sorucam:) Dido'nun şarkısı sanırım ama bulamadım.Şarkıda diyorki hatun kişi "i'm sorry too sorry i'm too sorry too sorry" diyor.Hot station dinlemicem bi daha müzik zevkimi değiştiriyo :P
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Golf reklamındaki şarkı nedir, hani sınırlarını geniş tut şeklinde mottosu var, dövmeli göbekli kadın var falan fiskos.
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bu arada h1v aradığın şarkı sanırım Eminem ft. Dido - Stan.
h1v Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Elvyn yok değil, yeni bi şarkı bu tek başına sölüyo kadın
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: h1v, 08 Eylül 2005 01:41 tarihinde demiş ki: Nananan nana niyeee yi buldum Summerlove-Remember Arayanlar için:) Şimdiiii bunu niye upload ettim? Çünkü bi şarkı daha sorucam:) Dido'nun şarkısı sanırım ama bulamadım.Şarkıda diyorki hatun kişi "i'm sorry too sorry i'm too sorry too sorry" diyor.Hot station dinlemicem bi daha müzik zevkimi değiştiriyo :P valla ben onu klibini gördüm geçen hatunun ismi jem miydi neydi (rem e benzerliğinden aklımda kaldı hatırlaymadım tam) ben pek beğenmedim şatkıyı i m sorry so sorry felan filan işte[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: h1v, 08 Eylül 2005 01:41 tarihinde demiş ki: Çünkü bi şarkı daha sorucam:) Dido'nun şarkısı sanırım ama bulamadım.Şarkıda diyorki hatun kişi "i'm sorry too sorry i'm too sorry too sorry" diyor.Hot station dinlemicem bi daha müzik zevkimi değiştiriyo :P ahanda kesin sonuç böyle yeni müzikleri takip eden bir arkadaşa sordum parça: Jem - they ama parçanın ismi pvp lerde sorry diyede geçebiliyormuş ama orjinal ismi they miş.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope [Bu mesaj misanthrope tarafından 08 Eylül 2005 02:22 tarihinde değiştirilmiştir]
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ne demek indir bakalım indir eheh[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Çok bilindik bir $arkı ama unuttum adını , Pulp Fiction'un ba$ındaki ispanyol olarak tahmin ettiğim $arkı ?[signature][hline]Gerekli $eyler
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: miyagi, 07 Eylül 2005 18:36 tarihinde demiş ki: tango&cash filminde kızın dans ettiği bölümde calan sarkı onu bulabilirsem cok makbule gecer ismi galiba let,s go ama kimin sölediğini bilmiorum eski baya Yaxoo - Don't Go[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: kymophobia, 05 Eylül 2005 05:39 tarihinde demiş ki: Bir dönem Burn içeceğinin reklamının şarkısını aramıştım, hala arayayım... Millet yanardı, arabalar yanardı falan, hep birlikte arabadan çıkıp alevler içindeki bir bara girerlerdi.. O reklamın şarkısını hep aradım, hiç bulamadım valla... ehm... Hala yok mu?[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık...
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 reklamlarla pek aram yok hatırlayamadım.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 @alwyn Sanırım o öyle distortion'ı açıp basılmış bir akor, şarkısı yok yani. Biri daha sormuştu ve bu cevabı almıştı yine. @dufrasne P2p'lerde Pulp Fiction Soundtrack diye aratırsan çıkar karşına.
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Joe Black te bi şarkı vardı çok çok eski şarkı film biterken i see trees of green red rose hede hödö felan dı neydi wonderful world muydu adı neydi onu nerden bulabilirim arkadaşlar ?[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Öne çıkan mesajlar