Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı?

SpiderS_DangeR

Öne çıkan mesajlar

said:
MADBOY, 22 Aralık 2005 02:06 tarihinde demiş ki:
bende 91 liyim arenda hayırdır ? ASL PLS ? :P (inşallah erkek çıkarsın güzel güzel muabbet ederiz) muhah :D

şaka bi yana , banada yardım edin arkadaşlar , bende 15 im bitiyo ocak 8 inde , ve 1 indede yılbaşı var ve güzel bi şekilde girmek istiyorum , taktik falan verin mesela kızlarla erkekler birleşip içki içerekmi kutlasak eve kapanıp o sırada annemler yemek yerken (bu arada aman içkiyi fazla kaçırırsak kızlar üstümüze gelmez dimi sonra ertesi gün bizi aramasınlar SEN NAPTIN BANA DEĞİŞİKLİKLER HİSSEDİYORUM KENDİMDE falan misali) bi parti falanmı yapsak :) arenda_duwcal sen benle konuş bişiler yapalım ya :D

her canlının yaşaması gereken badaklık dönemine girmiş bulunuyorsun,gratz.
biz de geçtik bu yollardan .p[signature][hline]valandil ownz j0o!
arkadaşım bi dakka ya.
WoW - Retired,getting a life now.
Sosyal ağlarda paylaş

aileini ikna etmen zor bence (kendimden biliyorum -yaşıtız- :) )
ama yinede ikna edersen parti falan yapın bi arkadaşınızın evinde dışarısı pahalıya gelir.Ya da benim gibi okul partiniz falan varsa oraya git ;)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bende 91 liyim arenda hayırdır ? ASL PLS ? :P (inşallah erkek çıkarsın güzel güzel muabbet ederiz) muhah :D

şaka bi yana , banada yardım edin arkadaşlar , bende 15 im bitiyo ocak 8 inde , ve 1 indede yılbaşı var ve güzel bi şekilde girmek istiyorum , taktik falan verin mesela kızlarla erkekler birleşip içki içerekmi kutlasak eve kapanıp o sırada annemler yemek yerken (bu arada aman içkiyi fazla kaçırırsak kızlar üstümüze gelmez dimi sonra ertesi gün bizi aramasınlar SEN NAPTIN BANA DEĞİŞİKLİKLER HİSSEDİYORUM KENDİMDE falan misali) bi parti falanmı yapsak :) arenda_duwcal sen benle konuş bişiler yapalım ya :D

Her bi haltı yap aslanım hatta git milli ol mesela barlarda sabahla o parti benim şu parti senin moduna gir sallama.Yaşın 15 16sında askere gitçen tabi 17sinde evlenirsin elalem fakirlikten sokaklarda yatsın sabahlasın **tü donsun sen Hey gencim her haltı yaparım tripleri.oooooooooh

[Bu mesaj _TaYFo_ tarafından 22 Aralık 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

uyuşturucu asla kullanmadım ama doal olanları denemek isterim (nası bişi olduunu merak ettiim içn) alkol cuma günleri yüksek miktarda alırım haftanın stressini atmak için, sigarada ortam olursa.. (bu yaşta sigara içmenin özentilikten bşka bi açıklaması yok bence ama..)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben anlamıyorum neden aileler böyle ? Ben asla böyle olmadım kendimden biliyorum yani ailenin nasıl olması gerektiğini . Üstüne alınma ama bu biraz örümcek kafalılığa giriyor başka bir şey değil . Karakter yapını bilemiyorum tabi ama yerinde olsam çok kötü tepki verirdim aileme . Bu sadece seni ilerki yaşlarla asosyalliğe iter başka bir şey değil . Günümüz aileleri çok anlayışsız gözlemlediğim kadarıyla .[signature][hline]g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

bünye alışık diilse biraz parana kıy fenerbahçe veya caddede bişiler yap (eller havaya) , biraz daha hesaplı bişiler istiyosan al arkadaşlarını kadıkoyde bi barda takılın. olmadı toplanın birinin evinde , illaki hatun olucak diye bişi yok. ha olsun istiyosanızda çağırın o kadar zor bişi diil.[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Ya ilerle ya da yat .

Nedir bu ? Gençlik afedersiniz bok gibi yetişiyor . Yavrucum her içki verdiğin kız üstüne atlamaz artık kurtulun şu mantaliteden böyle büyümeyin ya bu nedir ben anlamıyorum içim tiksindi bir an seni sevmediğimi anladım . Bu düşüncelere sahipsen sen ak-emekli olana evden çıkma lütfen .[signature][hline]g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...