oper Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yaw 15 yaşınıza geldiniz içki mi içiyonuz hala??çok şaşırdım, esrar falan cekiyosunuzdur diye düşünüyodum ben![signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 lolol yapmacık bir şekilde ilişkilere başlamayın,hayatınızı düzene koyun,ilişki ikinci planda olsun. sonra görmeye alışık olduğumuz arabesk ilişkiler peydahlanıyor.[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: MADBOY, 22 Aralık 2005 02:06 tarihinde demiş ki: bende 91 liyim arenda hayırdır ? ASL PLS ? :P (inşallah erkek çıkarsın güzel güzel muabbet ederiz) muhah :D şaka bi yana , banada yardım edin arkadaşlar , bende 15 im bitiyo ocak 8 inde , ve 1 indede yılbaşı var ve güzel bi şekilde girmek istiyorum , taktik falan verin mesela kızlarla erkekler birleşip içki içerekmi kutlasak eve kapanıp o sırada annemler yemek yerken (bu arada aman içkiyi fazla kaçırırsak kızlar üstümüze gelmez dimi sonra ertesi gün bizi aramasınlar SEN NAPTIN BANA DEĞİŞİKLİKLER HİSSEDİYORUM KENDİMDE falan misali) bi parti falanmı yapsak :) arenda_duwcal sen benle konuş bişiler yapalım ya :D her canlının yaşaması gereken badaklık dönemine girmiş bulunuyorsun,gratz. biz de geçtik bu yollardan .p[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bir arkadaşınızın evinde toplanın, hem istediğinizi yaparsınız hem de ev olduğu için izin verir annenler.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben 16 yaşındayken en büyük eglencemiz dansözdü:)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 aileini ikna etmen zor bence (kendimden biliyorum -yaşıtız- :) ) ama yinede ikna edersen parti falan yapın bi arkadaşınızın evinde dışarısı pahalıya gelir.Ya da benim gibi okul partiniz falan varsa oraya git ;)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki: üflemeyle olmaz pompayla şişirek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: MADBOY, 22 Aralık 2005 02:06 tarihinde demiş ki: bende 91 liyim arenda hayırdır ? ASL PLS ? :P (inşallah erkek çıkarsın güzel güzel muabbet ederiz) muhah :D şaka bi yana , banada yardım edin arkadaşlar , bende 15 im bitiyo ocak 8 inde , ve 1 indede yılbaşı var ve güzel bi şekilde girmek istiyorum , taktik falan verin mesela kızlarla erkekler birleşip içki içerekmi kutlasak eve kapanıp o sırada annemler yemek yerken (bu arada aman içkiyi fazla kaçırırsak kızlar üstümüze gelmez dimi sonra ertesi gün bizi aramasınlar SEN NAPTIN BANA DEĞİŞİKLİKLER HİSSEDİYORUM KENDİMDE falan misali) bi parti falanmı yapsak :) arenda_duwcal sen benle konuş bişiler yapalım ya :D Her bi haltı yap aslanım hatta git milli ol mesela barlarda sabahla o parti benim şu parti senin moduna gir sallama.Yaşın 15 16sında askere gitçen tabi 17sinde evlenirsin elalem fakirlikten sokaklarda yatsın sabahlasın **tü donsun sen Hey gencim her haltı yaparım tripleri.oooooooooh [Bu mesaj _TaYFo_ tarafından 22 Aralık 2005 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya artık alkol sigara yaşı çok aşaya indi herkesin bildii gibi 12 13 yaşında uyuşturucuya başlıo millet, ben yine iyi dayandım. arkadaşlarınla ewde toplan diosunuzda hepsi erkek öle muhabbetleri sewmiorm hç abaza gibi..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya hepınız ıyı aile cocugu takılıyosunuz ama emınım hepınız bu yasınızda içmişsinizdir Not:Sigara,ot vs.. kullanmam NOt2: 90 lıyım Not3:Bira hariç alkol almam.[signature][hline]Prince of Darkness, your satanic highness Prince of Darkness the devilish serpent The dreaded Lucifer Prince of Darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 uyuşturucu asla kullanmadım ama doal olanları denemek isterim (nası bişi olduunu merak ettiim içn) alkol cuma günleri yüksek miktarda alırım haftanın stressini atmak için, sigarada ortam olursa.. (bu yaşta sigara içmenin özentilikten bşka bi açıklaması yok bence ama..)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ben anlamıyorum neden aileler böyle ? Ben asla böyle olmadım kendimden biliyorum yani ailenin nasıl olması gerektiğini . Üstüne alınma ama bu biraz örümcek kafalılığa giriyor başka bir şey değil . Karakter yapını bilemiyorum tabi ama yerinde olsam çok kötü tepki verirdim aileme . Bu sadece seni ilerki yaşlarla asosyalliğe iter başka bir şey değil . Günümüz aileleri çok anlayışsız gözlemlediğim kadarıyla .[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bünye alışık diilse biraz parana kıy fenerbahçe veya caddede bişiler yap (eller havaya) , biraz daha hesaplı bişiler istiyosan al arkadaşlarını kadıkoyde bi barda takılın. olmadı toplanın birinin evinde , illaki hatun olucak diye bişi yok. ha olsun istiyosanızda çağırın o kadar zor bişi diil.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: MADBOY, 22 Aralık 2005 02:06 tarihinde demiş ki: bende 91 liyim arenda hayırdır ? ASL PLS ? :P (inşallah erkek çıkarsın güzel güzel muabbet ederiz) muhah :D şaka bi yana , banada yardım edin arkadaşlar , bende 15 im bitiyo ocak 8 inde , ve 1 indede yılbaşı var ve güzel bi şekilde girmek istiyorum , taktik falan verin mesela kızlarla erkekler birleşip içki içerekmi kutlasak eve kapanıp o sırada annemler yemek yerken (bu arada aman içkiyi fazla kaçırırsak kızlar üstümüze gelmez dimi sonra ertesi gün bizi aramasınlar SEN NAPTIN BANA DEĞİŞİKLİKLER HİSSEDİYORUM KENDİMDE falan misali) bi parti falanmı yapsak :) arenda_duwcal sen benle konuş bişiler yapalım ya :D Ya ilerle ya da yat . Nedir bu ? Gençlik afedersiniz bok gibi yetişiyor . Yavrucum her içki verdiğin kız üstüne atlamaz artık kurtulun şu mantaliteden böyle büyümeyin ya bu nedir ben anlamıyorum içim tiksindi bir an seni sevmediğimi anladım . Bu düşüncelere sahipsen sen ak-emekli olana evden çıkma lütfen .[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 evde parti veriyorum :) aile sorunum yok peh ne mutluyum babamı evden postaladım parti vercem die :P elencem işte[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar